Tohle vypada na HW chybu RTC obvudku... Byt tebou tak pelasim do servisu, protoze to muze vyustit v mnohem vetsi problemy. To ze se po case sesynchronizuje je normalni, kaiser si udrzuje hodiny v synchronizaci pres net.rimesev wrote:Když po delší době ve stand by režimu (cca5 hodin) zapnu kaisra tak mi najednou ukazuje špatně hodiny
HTC TyTN II (Kaiser) - pokračování diskuze
-
AndyS
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S3
Re: řáry máry s časem
- berczo
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nějaký pracovní nucený nástroj, než bude Passport
Mno ... pokud si pamatuju už od dob Oskara ta jednička na displeji vždycky znamenala Linku 1 a šlo to přepínat na Linku 2 - pokud byla aktivní 2ka, tak nešlo volat ani přijímat hovory, tudíž nevím, jestli je to furt to samé ... Přepínalo se to myslím podržením 0 - nuly ...Dája wrote:Ctěl jsem se zeptat jestli je možné někde nastavit aby se zobrazovaly v kontaktech kontakty buď ze simky a nebo telefonu a né všecky dohromady ?
A taky jak se zbavit jedničky nahoře a co vlastně znamená ? když na ní ťuknu tak to píše (víceřádkový rádek1)
-
AndyS
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S3
kazdy telefon si to prepina jinak. Slouzi to k multiline - dve cisla na jedne karte. U nas se to nepouziva (nebo uz jo? doplnte to nekdo... :] ) a prave timhle se vybira odchozi linka. Prichozi jsou aktivni obe. Dokonce lze vybrat zvoneni pro kazdou linku zvlast ... Vhodne trebas pro pracovni cislo a pro soukrome...
- berczo
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nějaký pracovní nucený nástroj, než bude Passport
No jo, ale to musíš mít SIM se dvěmi čísly, takže pokud má jedno číslo a zapne Linku 2, tak se dovolá tak akorát pánu Bohu a nikdo se pro změnu nedovolá jemu .... 
Edit: ... a právě Vodafone má v nabídce 2 čísla na jedné SIM - pracovní a soukromé. Good idea, mohl by to začít používat i T-Debile - využití si to rozhodně najde
Počkám až skončí smlouva u současného mého operátora a valím spátky k Oskarovi
, pardón Vodafone 
Edit: ... a právě Vodafone má v nabídce 2 čísla na jedné SIM - pracovní a soukromé. Good idea, mohl by to začít používat i T-Debile - využití si to rozhodně najde
-
Radek Hübl
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Re: řáry máry s časem
AndyS wrote:Tohle vypada na HW chybu RTC obvudku... Byt tebou tak pelasim do servisu, protoze to muze vyustit v mnohem vetsi problemy. To ze se po case sesynchronizuje je normalni, kaiser si udrzuje hodiny v synchronizaci pres net.rimesev wrote:Když po delší době ve stand by režimu (cca5 hodin) zapnu kaisra tak mi najednou ukazuje špatně hodiny
-
Radek Hübl
- smartstar

Nefunkční sms
SMS centrum mám nastavené správně (ověřeno u O2), při stisknutí tlačítka "odeslat" nehlásí nic. Je v pohodě, já nePeteer wrote:Zkoušel si nastavení SMS centra?(ještě ho nemám ale tohle jediné mě napadá) co ti to hlásí když posíláš?
Taky mi nefunguje zasílání a přijímání MMS, přestože je mám nastaveny podle návodu od O2 a zkoušel jsem i rady z tohoto šikovného fóra. Vládne mi beznaděj
Re: Nefunkční sms
Paráda, už jsem na to přišel. Zakázal jsem v Kaisru progámek Sunnysoft VCard. SMSky fungujízbroo wrote:SMS centrum mám nastavené správně (ověřeno u O2), při stisknutí tlačítka "odeslat" nehlásí nic. Je v pohodě, já nePeteer wrote:Zkoušel si nastavení SMS centra?(ještě ho nemám ale tohle jediné mě napadá) co ti to hlásí když posíláš?![]()
Taky mi nefunguje zasílání a přijímání MMS, přestože je mám nastaveny podle návodu od O2 a zkoušel jsem i rady z tohoto šikovného fóra. Vládne mi beznaděj
Diky moc! ;)MikeC wrote:sluchatka lze objednat napr. zde :Code: Select all
http://shop.brando.com.hk/prod_detail.php?prod_id=02021&dept_id=039&cat_id=0763
-
Radek Hübl
- smartstar

kdepak to ma kaiser uz v sobe (teda myslim...AndyS wrote:to je ale nejaky add-on softik. Mohl bys ho nekam nahrat? v kaiserovi neni...
Start->Nastaveni->Tlacitka->a tam to je v nabidce...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0_mTnavvPLU[/youtube]
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Přesně tak,je to add on program,ani v Kaiserovi ani v MDA Vario III tento programek v zakladu není.Zasilam tento programek zabaleny v archivu.Soubor exe staci dat do windows/Start Menu/Programs nebo windows/Nabídka Start/Programy.Záleží jestli používáte anglickou či českou rom,proto zde uvádím dvě cesty.
- Attachments
-
- AltTab.zip
- (2.08 KiB) Downloaded 275 times
-
Radek Hübl
- smartstar

Automatické odpovídání na sms a zmeškané hovory
Prošel jsem na handango.com okolo 10 aplikací týkajících se sms u Tytn II. Pokud jsem to "anglicky" pochopil, tak žádná aplikace nastavitelná a sama odpovídající na došlé smsky neexistuje?? A nejen sms, ale i automatické sms zprávy na zmeškané hovory. Skutečně nikdo nepoužívá "něco", co tuto schopnost má? Dík za pomoc, potřebuji ji, na Nokii 9300 mi dobře slouží...