HTC TyTN II (Kaiser) - pokračování diskuze

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Locked
AndyS
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy S3

Re: řáry máry s časem

Post by AndyS »

rimesev wrote:Když po delší době ve stand by režimu (cca5 hodin) zapnu kaisra tak mi najednou ukazuje špatně hodiny
Tohle vypada na HW chybu RTC obvudku... Byt tebou tak pelasim do servisu, protoze to muze vyustit v mnohem vetsi problemy. To ze se po case sesynchronizuje je normalni, kaiser si udrzuje hodiny v synchronizaci pres net.
berczo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nějaký pracovní nucený nástroj, než bude Passport

Post by berczo »

Dája wrote:Ctěl jsem se zeptat jestli je možné někde nastavit aby se zobrazovaly v kontaktech kontakty buď ze simky a nebo telefonu a né všecky dohromady ?

A taky jak se zbavit jedničky nahoře a co vlastně znamená ? když na ní ťuknu tak to píše (víceřádkový rádek1)
Mno ... pokud si pamatuju už od dob Oskara ta jednička na displeji vždycky znamenala Linku 1 a šlo to přepínat na Linku 2 - pokud byla aktivní 2ka, tak nešlo volat ani přijímat hovory, tudíž nevím, jestli je to furt to samé ... Přepínalo se to myslím podržením 0 - nuly ...
AndyS
přispěvatel
přispěvatel

Post by AndyS »

kazdy telefon si to prepina jinak. Slouzi to k multiline - dve cisla na jedne karte. U nas se to nepouziva (nebo uz jo? doplnte to nekdo... :] ) a prave timhle se vybira odchozi linka. Prichozi jsou aktivni obe. Dokonce lze vybrat zvoneni pro kazdou linku zvlast ... Vhodne trebas pro pracovni cislo a pro soukrome...
berczo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nějaký pracovní nucený nástroj, než bude Passport

Post by berczo »

No jo, ale to musíš mít SIM se dvěmi čísly, takže pokud má jedno číslo a zapne Linku 2, tak se dovolá tak akorát pánu Bohu a nikdo se pro změnu nedovolá jemu .... ;-)

Edit: ... a právě Vodafone má v nabídce 2 čísla na jedné SIM - pracovní a soukromé. Good idea, mohl by to začít používat i T-Debile - využití si to rozhodně najde ;-) Počkám až skončí smlouva u současného mého operátora a valím spátky k Oskarovi ;-), pardón Vodafone ;-)
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7

Post by Radek Hübl »

procpak nefunguje alt+tab v today rezimu? :-)
AndyS
přispěvatel
přispěvatel

Post by AndyS »

alt+tab? kaiser ma alt? nebo sem neco prosvihl? kdo mi ukradl alt! a ctrl taky ! a pravy mysoklik tam taky nemam :-]
rimesev
přispěvatel
přispěvatel

Re: řáry máry s časem

Post by rimesev »

AndyS wrote:
rimesev wrote:Když po delší době ve stand by režimu (cca5 hodin) zapnu kaisra tak mi najednou ukazuje špatně hodiny
Tohle vypada na HW chybu RTC obvudku... Byt tebou tak pelasim do servisu, protoze to muze vyustit v mnohem vetsi problemy. To ze se po case sesynchronizuje je normalni, kaiser si udrzuje hodiny v synchronizaci pres net.

:cry: to jsi mě nepotěšil když dám kaisra do reklamace budu měsíc bez telefonu a to je pro mě průšvih :cry:
Radek Hübl
smartstar
smartstar

Post by Radek Hübl »

AndyS wrote:alt+tab? kaiser ma alt? nebo sem neco prosvihl? kdo mi ukradl alt! a ctrl taky ! a pravy mysoklik tam taky nemam :-]
myslim prepinani mezi programky :wink:
Attachments
iw20071203_01.JPG
iw20071203_01.JPG (18.56 KiB) Viewed 6870 times
zbroo
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Nefunkční sms

Post by zbroo »

Peteer wrote:Zkoušel si nastavení SMS centra?(ještě ho nemám ale tohle jediné mě napadá) co ti to hlásí když posíláš?
SMS centrum mám nastavené správně (ověřeno u O2), při stisknutí tlačítka "odeslat" nehlásí nic. Je v pohodě, já ne :cry:
Taky mi nefunguje zasílání a přijímání MMS, přestože je mám nastaveny podle návodu od O2 a zkoušel jsem i rady z tohoto šikovného fóra. Vládne mi beznaděj :???:
zbroo
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Re: Nefunkční sms

Post by zbroo »

zbroo wrote:
Peteer wrote:Zkoušel si nastavení SMS centra?(ještě ho nemám ale tohle jediné mě napadá) co ti to hlásí když posíláš?
SMS centrum mám nastavené správně (ověřeno u O2), při stisknutí tlačítka "odeslat" nehlásí nic. Je v pohodě, já ne :cry:
Taky mi nefunguje zasílání a přijímání MMS, přestože je mám nastaveny podle návodu od O2 a zkoušel jsem i rady z tohoto šikovného fóra. Vládne mi beznaděj :???:
Paráda, už jsem na to přišel. Zakázal jsem v Kaisru progámek Sunnysoft VCard. SMSky fungují :lol: Ale čím to???
AndyS
přispěvatel
přispěvatel

Post by AndyS »

MAOrh wrote:myslim prepinani mezi programky :wink:
to je ale nejaky add-on softik. Mohl bys ho nekam nahrat? v kaiserovi neni...
loocas
nováček
nováček

Post by loocas »

MikeC wrote:sluchatka lze objednat napr. zde :

Code: Select all

http://shop.brando.com.hk/prod_detail.php?prod_id=02021&dept_id=039&cat_id=0763
Diky moc! ;)
Radek Hübl
smartstar
smartstar

Post by Radek Hübl »

AndyS wrote:to je ale nejaky add-on softik. Mohl bys ho nekam nahrat? v kaiserovi neni...
kdepak to ma kaiser uz v sobe (teda myslim... :) )
Start->Nastaveni->Tlacitka->a tam to je v nabidce...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0_mTnavvPLU[/youtube]
cadfael
nováček
nováček

Post by cadfael »

já tedy nevím, ale já tuhle funkci najít v Kaiserovi nedokážu :???: Pokud je to add-on, nemohl bys prosím říct který? Docela rád bych si ho koupil...
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Přesně tak,je to add on program,ani v Kaiserovi ani v MDA Vario III tento programek v zakladu není.Zasilam tento programek zabaleny v archivu.Soubor exe staci dat do windows/Start Menu/Programs nebo windows/Nabídka Start/Programy.Záleží jestli používáte anglickou či českou rom,proto zde uvádím dvě cesty.
Attachments
AltTab.zip
(2.08 KiB) Downloaded 275 times
cadfael
nováček
nováček

Post by cadfael »

díky moc!
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

jj, v základu to není, jeto v SPB PocketPlus, kterej má taky SfaeMode, TouchFLO scrolování atd...
Radek Hübl
smartstar
smartstar

Post by Radek Hübl »

jo mate pravdu je to od SPB :wink:
AndyS
přispěvatel
přispěvatel

Post by AndyS »

hmm... mel bych si ho doinstalovat... i ten backup, stve me ze kazdym resetem prijdu o SMS... (btw nevi nekdo, jak je dostat do trebas samostatnych slozek v outlooku? :-( )
Jezevec
nováček
nováček
Zařízení: HTC TYTN II, HTC Pro 2

Automatické odpovídání na sms a zmeškané hovory

Post by Jezevec »

Prošel jsem na handango.com okolo 10 aplikací týkajících se sms u Tytn II. Pokud jsem to "anglicky" pochopil, tak žádná aplikace nastavitelná a sama odpovídající na došlé smsky neexistuje?? A nejen sms, ale i automatické sms zprávy na zmeškané hovory. Skutečně nikdo nepoužívá "něco", co tuto schopnost má? Dík za pomoc, potřebuji ji, na Nokii 9300 mi dobře slouží...
Locked

Return to “HTC TyTN/TyTN II”