MDA Vario III (HTC TyTN II od T-Mobile) - prakticky

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
MikeC
nováček
nováček

MDA Vario III (HTC TyTN II od T-Mobile) - prakticky

Post by MikeC »

MDA Vario III od T-Mobile - predevsim bych se chtel zeptat, zda se zde vyskytuji dalsi majitele teto mutace HTC TyTN II, a pokud ano, chtel bych toto vlakno venovat predevsim debate o specifikach teto prebrandovane verze, ktera ma oproti standardnimu stroji.
MikeC
nováček
nováček

Post by MikeC »

.... no a hned taky pridam jeden "zasadni" dotaz :

sam jsem se stal majitelem teprve vcera a navic je to vpodstate moje prvni zarizeni typu ppc s wm, doposud jsem mel pouze nekolik symbianovskych hracek, naposled pak kompletni radu uiqu od SE az do 910i, takze pripadni ctenari a prispevtele mi prominou nektere "lami" otazky, wm je pro me absolutni novum :)

vec ktera mne velmi nemile zaskocil a bez ktere si po letech cmarani stylusem na display pripadam jak bez ruky je absence rozpoznavani psaneho textu, ano vim, je tu HW klavesnice ... ale zvyk je proste zelezna kosile ...
takze dotaz zni, je to jen u prebrandovany verze nebo "graffiti" enma ani originl ? lze nejak doinstalovat nebo povolit tuto feature ? zkousel to uz nekdo nebo funguje to uz nekomu na MDA Vario III ?
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Mel jsem obe verze,donedavna cistokrevny HTC Kaiser a dnes MDA VARIO III.Obe zarizeni co se tyce technickych specifik jsou shodna,lisi se pouze vzhledove.Musim rici,ze se me zalibila stribna verze.Dokonce i tlacitka na predni strane jsou mnohem lepsi nez HTC Kaiserovi.Ta chromova na Kaiserovi se dost pohybuji,u T-Mobile verze vubec.A tim,ze jsou vsechna stejne vysoka se me lepe ovladaji.
Navic softwarova customizace temer nulova.
maniaczek
nováček
nováček
Zařízení: SGS, DHD

Post by maniaczek »

MDA Vario nema WordCard Mobile. psani stylusem jde zapnout. Posilam odkaz na cab.

http://www.ce4you.cz/forums/download_fi ... nizers.cab
MikeC
nováček
nováček

Post by MikeC »

WordCard Mobile - to ja takova ta feature na scanovani vizitek ? A orig. HTC ji ma ? Kazdopadne myslim, ze bez toho zvladnu zit :o)

A za ten odkaz tisicere diky, opet si mi vlil nadeji do zivota, a pak ze to nejde ... yep! :)

nicmene byl bych neskonale vdecny, kdyby mi jeste nekdo poradil co s tim cab archivem udelat ...
maniaczek
nováček
nováček
Zařízení: SGS, DHD

Post by maniaczek »

Skopirovat na pametovou karu a pak nainstalovat do zarizeni. Hotovo. Pak u klavesnice uvidis dalsi moznosti krome klavesnice a Symbol Padu.
MikeC
nováček
nováček

HA!

Post by MikeC »

funguje to nadherne, jeste jednou diky :)
Honza-II
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky

Post by Honza-II »

uiqjirka wrote:Mel jsem obe verze,donedavna cistokrevny HTC Kaiser a dnes MDA VARIO III.Obe zarizeni co se tyce technickych specifik jsou shodna,lisi se pouze vzhledove.Musim rici,ze se me zalibila stribna verze.Dokonce i tlacitka na predni strane jsou mnohem lepsi nez HTC Kaiserovi.Ta chromova na Kaiserovi se dost pohybuji,u T-Mobile verze vubec.A tim,ze jsou vsechna stejne vysoka se me lepe ovladaji.
Navic softwarova customizace temer nulova.
zdravím sem tu ted nový a vážne uvazuji o koupi Kaisera jen nevim jestli Vario a nebo originál, ponevadz precházím mám na vás dotaz..predpokladam ze ano ale nerad bych ho koupil a pak zjistil ze to neumí....
Zvládne Kaiser zobrazit grafy v IE nebo miniopere? TZn je to plnohodnotné?
preiklad nacte na strance http://www.boerse-stuttgart.de/ nacist graf?
popr otevrit v internetovem prohlizeci dalsi okno? jako v normalnim FF, neb IE?
Diky moc za odpoved....hodne mi pomuze....nevim kde si takove veci zkusit....
FOXXX
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC HD2

Post by FOXXX »

Rozhodně obojí jde i na ostatních WM zařízeních. Právě jsem zkoušel načíst stránku na Artemisu a vše OK včetně grafů. Nevím jak IE, ale např Opera více oken umí...
Honza-II
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky

Post by Honza-II »

FOXXX wrote:Rozhodně obojí jde i na ostatních WM zařízeních. Právě jsem zkoušel načíst stránku na Artemisu a vše OK včetně grafů. Nevím jak IE, ale např Opera více oken umí...
Diky moc za odpoved, stale vaham jestli koupit ted pred vanocema nebo po vanocich a doufat v nejake slevy....osobne neverim ze to bude o moc levnejsí.....sem student tak se kazda koruna hodí....co is myslíte? poleze jeste dolů?
mojito
varování
varování

Post by mojito »

vždyt nemusis kupovat novy...na inzercich se daji najit super kousky za super penize...
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Me stal novy nerozbaleny HTC Kaiser aka MDA VARIO III na 12500kc,coz je super cena.Pouzity ho sezenes mnohem levneji.Mnoho lidi vyuzije body a obratem ho proda.
Krota
přispěvatel
přispěvatel

Post by Krota »

Ja zase radeji preferuju koupi noveho zarizeni i kdyz drazsiho nez na inzerat z druhe ruky. Mas pak dva roky klidek a kdyz se na nem neco vy.... tak to proste mas v zaruce a hlavne bez problemu. Toto neni zase zarizeni, ktere po dvouch mesicic zmenis :)
mojito
varování
varování

Post by mojito »

ale z druhe ruky ho mas taky v zaruce...přece když si ho někdo koupí tak k němu dostane záručák a ten ti pak předá i se zařízením...
Krota
přispěvatel
přispěvatel

Post by Krota »

Ja presne nevim jak to funguje, ale mam dojem, ze kdyz si to zarizeni vezmes treba od vodofone, tak to musis reklamovat u nich ne ? A mas to na nejakou smlouvu, takze nevim jak to je kdyz to misto clovicka xy to prinese reklamovat pan YX :D
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

To neni pravda,ikdyz je zarizeni od Vodafone muzes ho rovnou odnest do GSmobil pro rychlejsi vyrizeni.
Krota
přispěvatel
přispěvatel

Post by Krota »

Aha tak to je potom pohodicka.
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

ale potom to je s GSMobilem prej horši jednání a nemusijou vždycky vzit (podle NETu).
OT: Hurá, 1. příspěvek s rokem 2008 patří mě :wink: tak doufam že mi to kapu nevymaže :wink:
OT2: na nově měli ten čas posunutej napřed vo cca. 24s :lol:
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

GSMobil bere zarizeni od operatora a musi je brat,tady neni o cem se dohadovat.Pokud jsou tato zarizeni od ceskych operatoru neni v tom nejmensi problem.
mojito
varování
varování

Post by mojito »

a i kdyz pujdes primo k operatorovi tak je nezajima kdo to koupil...napisou ti protokol o převzetí a na základě tohoto protokolu ti zařízení zase vydají...
Post Reply

Return to “HTC TyTN/TyTN II”