MDA Vario III (HTC TyTN II od T-Mobile) - prakticky
MDA Vario III (HTC TyTN II od T-Mobile) - prakticky
MDA Vario III od T-Mobile - predevsim bych se chtel zeptat, zda se zde vyskytuji dalsi majitele teto mutace HTC TyTN II, a pokud ano, chtel bych toto vlakno venovat predevsim debate o specifikach teto prebrandovane verze, ktera ma oproti standardnimu stroji.
.... no a hned taky pridam jeden "zasadni" dotaz :
sam jsem se stal majitelem teprve vcera a navic je to vpodstate moje prvni zarizeni typu ppc s wm, doposud jsem mel pouze nekolik symbianovskych hracek, naposled pak kompletni radu uiqu od SE az do 910i, takze pripadni ctenari a prispevtele mi prominou nektere "lami" otazky, wm je pro me absolutni novum
vec ktera mne velmi nemile zaskocil a bez ktere si po letech cmarani stylusem na display pripadam jak bez ruky je absence rozpoznavani psaneho textu, ano vim, je tu HW klavesnice ... ale zvyk je proste zelezna kosile ...
takze dotaz zni, je to jen u prebrandovany verze nebo "graffiti" enma ani originl ? lze nejak doinstalovat nebo povolit tuto feature ? zkousel to uz nekdo nebo funguje to uz nekomu na MDA Vario III ?
sam jsem se stal majitelem teprve vcera a navic je to vpodstate moje prvni zarizeni typu ppc s wm, doposud jsem mel pouze nekolik symbianovskych hracek, naposled pak kompletni radu uiqu od SE az do 910i, takze pripadni ctenari a prispevtele mi prominou nektere "lami" otazky, wm je pro me absolutni novum
vec ktera mne velmi nemile zaskocil a bez ktere si po letech cmarani stylusem na display pripadam jak bez ruky je absence rozpoznavani psaneho textu, ano vim, je tu HW klavesnice ... ale zvyk je proste zelezna kosile ...
takze dotaz zni, je to jen u prebrandovany verze nebo "graffiti" enma ani originl ? lze nejak doinstalovat nebo povolit tuto feature ? zkousel to uz nekdo nebo funguje to uz nekomu na MDA Vario III ?
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Mel jsem obe verze,donedavna cistokrevny HTC Kaiser a dnes MDA VARIO III.Obe zarizeni co se tyce technickych specifik jsou shodna,lisi se pouze vzhledove.Musim rici,ze se me zalibila stribna verze.Dokonce i tlacitka na predni strane jsou mnohem lepsi nez HTC Kaiserovi.Ta chromova na Kaiserovi se dost pohybuji,u T-Mobile verze vubec.A tim,ze jsou vsechna stejne vysoka se me lepe ovladaji.
Navic softwarova customizace temer nulova.
MDA Vario nema WordCard Mobile. psani stylusem jde zapnout. Posilam odkaz na cab.
http://www.ce4you.cz/forums/download_fi ... nizers.cab
http://www.ce4you.cz/forums/download_fi ... nizers.cab
WordCard Mobile - to ja takova ta feature na scanovani vizitek ? A orig. HTC ji ma ? Kazdopadne myslim, ze bez toho zvladnu zit :o)
A za ten odkaz tisicere diky, opet si mi vlil nadeji do zivota, a pak ze to nejde ... yep!
nicmene byl bych neskonale vdecny, kdyby mi jeste nekdo poradil co s tim cab archivem udelat ...
A za ten odkaz tisicere diky, opet si mi vlil nadeji do zivota, a pak ze to nejde ... yep!
nicmene byl bych neskonale vdecny, kdyby mi jeste nekdo poradil co s tim cab archivem udelat ...
zdravím sem tu ted nový a vážne uvazuji o koupi Kaisera jen nevim jestli Vario a nebo originál, ponevadz precházím mám na vás dotaz..predpokladam ze ano ale nerad bych ho koupil a pak zjistil ze to neumí....uiqjirka wrote:Mel jsem obe verze,donedavna cistokrevny HTC Kaiser a dnes MDA VARIO III.Obe zarizeni co se tyce technickych specifik jsou shodna,lisi se pouze vzhledove.Musim rici,ze se me zalibila stribna verze.Dokonce i tlacitka na predni strane jsou mnohem lepsi nez HTC Kaiserovi.Ta chromova na Kaiserovi se dost pohybuji,u T-Mobile verze vubec.A tim,ze jsou vsechna stejne vysoka se me lepe ovladaji.
Zvládne Kaiser zobrazit grafy v IE nebo miniopere? TZn je to plnohodnotné?
preiklad nacte na strance http://www.boerse-stuttgart.de/ nacist graf?
popr otevrit v internetovem prohlizeci dalsi okno? jako v normalnim FF, neb IE?
Diky moc za odpoved....hodne mi pomuze....nevim kde si takove veci zkusit....
Diky moc za odpoved, stale vaham jestli koupit ted pred vanocema nebo po vanocich a doufat v nejake slevy....osobne neverim ze to bude o moc levnejsí.....sem student tak se kazda koruna hodí....co is myslíte? poleze jeste dolů?FOXXX wrote:Rozhodně obojí jde i na ostatních WM zařízeních. Právě jsem zkoušel načíst stránku na Artemisu a vše OK včetně grafů. Nevím jak IE, ale např Opera více oken umí...