Nokia Lumia 1520: Zkušenosti po týdnu
-
biscuit84
- stálý přispěvatel

- Zařízení: iPhone X,Note8,Honor9,iPad Pro 10,5”
Lumia 1520 po tydnu
trochu offtopic, ale nevie niekto, kedy bude WP vediet diakritiku bez orezavania SMS?
Re: Lumia 1520 po tydnu
Už daaaaaaavno sit+ sada znaku na omezena...
-
Miroslav Havlíček
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1020
Lumia 1520 po tydnu
U WP těžko říct, snad v 8.1, ale to je jen přání. Každopádně Lumie už to umí, viz příspěvek výše.
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Lumia 1520 po tydnu
WP klávesnice je pro mne špičková, ovšem na Ativu se mi na ni psalo hůře, obzvláště na šírku. Vůbec mi to nešlo, při takovýchto rozměrech bych ji uvítal ještě trochu zmenšenou, takže na 1520 bych se z toho asi zcvoknul 
-
biscuit84
- stálý přispěvatel

- Zařízení: iPhone X,Note8,Honor9,iPad Pro 10,5”
Lumia 1520 po tydnu
akurat, ze ja (zatial) nemam Lumiu, ale 8X a tam nic take nie je...
Pánové, kde se dá L1520 vyzkoušet zapnutá? Datart ji myslím zatím neprodává.
Jinak klávesnice s našeptáváním na WP má u mě 4,75 bodů z 5. Srážka za "A" a přebytečný znak "Ů".
Jinak klávesnice s našeptáváním na WP má u mě 4,75 bodů z 5. Srážka za "A" a přebytečný znak "Ů".
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Lumia 1520 po tydnu
OT: u mne má ještě mínus za " - vždycky ho přirazí k poslednímu znaku 
-
Jakub Karásek
- redaktor

- Zařízení: LG V30, Nokia Lumia 950 XL
Lumia 1520 po tydnu
Za me minus za carku, hacek, ů a smajlikovy centrum. Nejlepsi klavesnici mely WP 7.8, to jsem psal skoro po slepu. Naseptavac nepouzivam...
-
steelspace
- smartmaniak

- Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Lumia 1520 po tydnu
Je škoda používat klávesnici bez našeptávače. Komfort je hned mnohem vyšší.
Lumia 1520 po tydnu
K te klavesnici. Problem mam na ceske (kterou ma smysl pouzit kvuli naseptavaci), anglicka je OK. Ceska je kvuli tomu debilnimu hacku posunuta. Byt moznost pouzivat anglickou (s CZ naseptavacem), tak neni zadny problem.
-
Jakub Karásek
- redaktor

- Zařízení: LG V30, Nokia Lumia 950 XL
Lumia 1520 po tydnu
Anglicka by byla ok, kdyby byla qwertz a nabizela pri zadavani koncovek na internetu standardne domenu .cz
- jaroslavii
- smartguru

- Zařízení: Lumia 830
Lumia 1520 po tydnu
Zajimalo by me, jake novinky nabizi nokia black..
-
mmme
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Smart Ultra 6, Lumia 1020, Omnia 7
Lumia 1520 po tydnu
I mne. Kromě rozšířených možností glance screenu mne zaujala na konkurenčním webu zmiňovaná možnost ukládání do RAW.
Co je v Black je popsano obecne. Moc si nepamatuju co uz bylo. Nejlepsi jsou notifikace na glance. Raw tam je, ale s tim jsem si jeste nehral. Jsem spis automat fotograf.
Komentar k baterce, je lepsi a lepsi. Od rana (7:00) mi ukazuje 96 procent a vydrz 3 dny. Mam dnes lehky den, ale stale je to lepsi a lepsi. Tohle se Nokii povedlo.
Lumia 1520 po tydnu
Přidám také svoje zkušenosti. 1520 jsem nasel včera pod stromečkem a jak jsem se na něj těšil, tak jsem z toho tak nějak rozlazenej. Zacnu tím, co mě vytáčí do nepříčetnosti a to jsou odezvy displeje. Nejsem schopen bez překlepu napsat jedine slovo. At nastavím citlivost jak chci, tak displej často zareaguje už jenom při přiblížení, to ze posouvání po domovské obrazovce je skoro nemožné, protože si skoro porad pouštím programy, místo toho abych posouval, apod. Tohle dela telefon skoro nepoužitelný :-/.
Také signál je naprosto tragicky, tam kde ostatní telefony mají plne H nebo H+, tak tam jsem rad za E. Je to fakt skoda, takovej krásné telefon takhle pokazit
.Jssem z toho fakt zklamanej.
Také signál je naprosto tragicky, tam kde ostatní telefony mají plne H nebo H+, tak tam jsem rad za E. Je to fakt skoda, takovej krásné telefon takhle pokazit
Se signalem problem nemam, ale to muze byt individualni a navic to nejak moc nesleduju. Nemam nicmene pocit, ze by to bylo nejak vyrazne horsi. Kazdopadne displej mi nic takoveho nedela. Ano, obcas, si misto posunu aplikaci otevru, ale nic mimoradneho a casteho. Pisu v pohode, pokud si nastavim anglickou klavesnici, tak i bez preklepu
Tohle vidim na,reklamaci, pokud se ten displej chova takhle. Neni na nem nejaka folie?
Pokud by se nedal pouzivat, tak na nej rozhodne ody pet nebudu.
Pokud by se nedal pouzivat, tak na nej rozhodne ody pet nebudu.
Lumia 1520 po tydnu
jsem taky majitel 1520. Problém s psaním nemam. Signal je tez bez problemu pouzivam Vodafon mam stejny singal jako u starého mobilu.
Lumia 1520 po tydnu
Tak už se to zlepšilo, proběhlo pár aktualizací a po jedné z nich se ovládání na displeji srovnalo do použitelné verze, není to 100%, ale tak 90%, tak to snad jeste vychytají. Na klávesnici už se dá psát bez překlepů. Signál se taky malinko zlepšil, ale stále to není jako manželky 920 nebo můj předchozí Titan.
Lumia 1520 po tydnu
Par aktualizaci? To me zaujalo, mam ji od 13.12. a zatim jsem zadnou aktualizaci nedostal. Ani kdyz jsem ji kupoval, tak nic. Ne ze bych nejakou cekal, jen me zaujalo, ze nejake aktualizace u nekoho probehly.
Pridam dalsi zkusenosti. Asi jste si vsimli, ze jsem daval Lumcu k prodeji. Nejak se s tou velikosti nemuzu srovnat. Ted jsem par dni pouzival Blackberry Q10 a tam kde mi neco na Lumii vadio (velikost, rychlost psani) byla zase hromada veci, ktere me vadi na BB. Tezka volba. Nicmene dnes jsem prehodil SIMku zase do Lumie a ten telefon proste nejde nemit rad. Takze dostava dalsi sanci, treba si zvyknu
Pridam dalsi zkusenosti. Asi jste si vsimli, ze jsem daval Lumcu k prodeji. Nejak se s tou velikosti nemuzu srovnat. Ted jsem par dni pouzival Blackberry Q10 a tam kde mi neco na Lumii vadio (velikost, rychlost psani) byla zase hromada veci, ktere me vadi na BB. Tezka volba. Nicmene dnes jsem prehodil SIMku zase do Lumie a ten telefon proste nejde nemit rad. Takze dostava dalsi sanci, treba si zvyknu