Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Diskuzní fórum věnované smartphonům Nokia Lumia 930, 925, 920 a 900.
Stimpi
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 920, Nexus 7

Post by Stimpi »

Mmmm. Odpovím to citátem z jednoho filmu, kde hlavní hrdina je investorem jedné firmy co obchoduje s ovocem:

"Pro hlupáka každý hloupý."
scribblerr
nováček
nováček
Zařízení: Omnia 7/Nokia Lumia 620/920

Post by scribblerr »

samovolné vybijení? to potká asi každý smartfone čas od času, mám NL620 asi pul roku v pracovním nasazení a nešetřím ji aní v ničem jiném a samovolné vybíjení jsem řešil asi jednou. pak Mám Nexus 4, čístý android a řeším to každý týden, asi tak, žadný flame, jen zkušenosti.
lm920
nováček
nováček
Zařízení: 920

Post by lm920 »

Mohl by jste mi nekdo poradit ? mam Lumii 920 a nejde aplikace sazkabet.cz , pokud kliknu na teto aplikaci na prihlaseni, nejde to. zkousel jsem to u kamose na samsungu a bez problemu ale na windows phone to nejde, nemate nekdo reseni ?
steelspace
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus

Post by steelspace »

Zkus se dole přepnout na klasickou (ne-mobilní) verzi a po přihlášení se vrátit zpět na mobilní.
lm920
nováček
nováček

Post by lm920 »

pokud se prepnu do klasickeho zobrazeni jako na pocitaci tak to jde ale jak se pak prepnu zpatky do mobilniho zobrazeni nevim.
richtrj
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 830

Post by richtrj »

Ještě se vrátím k problému s aut. nastavením času. Jakou máte přibližně odchylku od přesného času u svých telefonů? Půl minuty, minuta, dvě? Jde mi o to, co je tady v normě. Stará Symbianová Nokia šla fakt na sekundu přesně a rovnala se sama několikrát denně. Na L920 mám za den 10 sekund a žádná snaha se srovnat. Srovná se mi to pouze při zapnutí telefonu nebo při přepnutí na ruční čas a zpět na automat. Půl minutu bych zkousnul, možná i minutu, ale už jsem měl i 90 sekund a nesrovnala se - prostě jen vypnout / zapnout a pak chvíli jde úplně přesně.

Se mi nechce věřit, že tyhle telefony jdou jak přesýpačky. Má to být manažerský telefon, ale přes NTP rovnat čas nejde :-( Jo a Hard Reset jsem zkoušel bez výsledku. Na telefonu mám GDR 2.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Opravdu s casem nemam problem ani na jedne z Lumii ktere mam,vsechny jsou nachlup presne a ni se nezpomaluji ci nezrychluji,ani v radu sekund.O tomto slysim poprve,tim nerikam ,ze to nemuze existovat.
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

a nemáš vodafone? tam mám pocit to automatické nastavování nefunguje..
richtrj
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 830

Post by richtrj »

htcjirka wrote:Opravdu s casem nemam problem ani na jedne z Lumii ktere mam,vsechny jsou nachlup presne a ni se nezpomaluji ci nezrychluji,ani v radu sekund.O tomto slysim poprve,tim nerikam ,ze to nemuze existovat.
Jsem teď u O2 (Tesco). Předtím Vf. Bohužel nefunguje ani tady. Přemýšlím tedy, jestli nebudu muset reklamovat. Ale zase, když se srovná při startu, tak to funkční evidentně je. Jen se to nerovná v průběhu chodu. Ledaže bych měl fatálně zpomalený systémový takt hodin, proto to zpoždění denně. Ale i tak si myslím, že by se min. 1 denně rovnat měly.
Scaladek
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 950 XL

Post by Scaladek »

Tak jsem dneska zažil první situaci, kdy jsem nadával na Super sensitive touch displej... Přes spodky, termotriko a zateplené bežecké kalhoty se telefon sám odemčel a pošahal si hromadu věcí, přičemž mi vypnul Endomondo... :tlem: Že je to až takhle citlivý, to jsem teda netušil...
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Odemknuti brani/ma branit proximity senzor.Pak ho zrejme nemas v poradku.
M.BoBo
smartguru
smartguru
Zařízení: iPhone XS, iPad 2018, Apple Watch 5

Post by M.BoBo »

Odemykání a svévolné volání se mi první dny stávalo s Lumií pořád. Od té doby jsem telefon dával do kapsy displejem ven, a ten návyk jsem si nechal až do teď. Také jsem myslel, že za to může ten extra citlivý displej..
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Ano,ale pokud je v poradku proximity senzor nemuze k tomu dochazet.
Scaladek
přispěvatel
přispěvatel

Post by Scaladek »

No to vím, ale na Glance screenu a všude jinde mi funguje perfektně, tak právě nevím... Možná jsem při vkládání do kapsy zmáčkl tlačítko zámku a zbytek už se dodělal dotykem, nevím, jen mě překvapila ta citlivost...
Stimpi
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 920, Nexus 7

Post by Stimpi »

Když ho dam do kapsy u kalhot bez pouzdra, tak se mi taky odemyká. Když je v pouzdře tak bez problému
Scaladek
přispěvatel
přispěvatel

Post by Scaladek »

M.BoBo wrote:Odemykání a svévolné volání se mi první dny stávalo s Lumií pořád. Od té doby jsem telefon dával do kapsy displejem ven, a ten návyk jsem si nechal až do teď. Také jsem myslel, že za to může ten extra citlivý displej..
Jop, displejem ven, to jsem pak taky vymyslel...:D ale stalo mě to kilak nezaznamenané trasy...
chytil123
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 920

Post by chytil123 »

Nemáte na 920 problém se signálem operátora? Mám Vodafone...stačí mi zajít někde do přízemí a nemám signál. No prostě tam kde jiný mobil signál má já třeba né...
lm920
nováček
nováček

Post by lm920 »

Poradi mi nekdo s tou aplikaci na sazkabet.cz ? nebo bych se mel smirit s tim ze na windows to proste nejde ?
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

jakou aplikací proboha? :)
Vždyť ti někdo odpověděl, že se máš přepnout na plný web a zpět..
Já tedy nevím, co ti nefunguje, mě to funguje normálně jak na mobilním, tak na plném zobrazení..
https://jlhkog.dm1.livefilestore.com/y2 ... png?psid=1" onclick="window.open(this.href);return false;

pokud ti to nejde, zkus po zobrazení plného webu napsat pouze do adresy místo "www." "m.", čili "m.sazkabet.cz"
CageJ
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 520.820,920,830

Post by CageJ »

http://www.wpcentral.com/nokia-beamer-w ... hone-store" onclick="window.open(this.href);return false;
Mozete si aspon stiahnut :D.. A tiez znamenie, ze cochvila ocividne bude aj Black update na NCU/NCS.
Post Reply

Return to “Nokia Lumia 930/925/920 a 900”