Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
- Stimpi
- nováček

- Zařízení: Lumia 920, Nexus 7
Mmmm. Odpovím to citátem z jednoho filmu, kde hlavní hrdina je investorem jedné firmy co obchoduje s ovocem:
"Pro hlupáka každý hloupý."
"Pro hlupáka každý hloupý."
-
scribblerr
- nováček

- Zařízení: Omnia 7/Nokia Lumia 620/920
samovolné vybijení? to potká asi každý smartfone čas od času, mám NL620 asi pul roku v pracovním nasazení a nešetřím ji aní v ničem jiném a samovolné vybíjení jsem řešil asi jednou. pak Mám Nexus 4, čístý android a řeším to každý týden, asi tak, žadný flame, jen zkušenosti.
Mohl by jste mi nekdo poradit ? mam Lumii 920 a nejde aplikace sazkabet.cz , pokud kliknu na teto aplikaci na prihlaseni, nejde to. zkousel jsem to u kamose na samsungu a bez problemu ale na windows phone to nejde, nemate nekdo reseni ?
-
steelspace
- smartmaniak

- Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Zkus se dole přepnout na klasickou (ne-mobilní) verzi a po přihlášení se vrátit zpět na mobilní.
pokud se prepnu do klasickeho zobrazeni jako na pocitaci tak to jde ale jak se pak prepnu zpatky do mobilniho zobrazeni nevim.
Ještě se vrátím k problému s aut. nastavením času. Jakou máte přibližně odchylku od přesného času u svých telefonů? Půl minuty, minuta, dvě? Jde mi o to, co je tady v normě. Stará Symbianová Nokia šla fakt na sekundu přesně a rovnala se sama několikrát denně. Na L920 mám za den 10 sekund a žádná snaha se srovnat. Srovná se mi to pouze při zapnutí telefonu nebo při přepnutí na ruční čas a zpět na automat. Půl minutu bych zkousnul, možná i minutu, ale už jsem měl i 90 sekund a nesrovnala se - prostě jen vypnout / zapnout a pak chvíli jde úplně přesně.
Se mi nechce věřit, že tyhle telefony jdou jak přesýpačky. Má to být manažerský telefon, ale přes NTP rovnat čas nejde
Jo a Hard Reset jsem zkoušel bez výsledku. Na telefonu mám GDR 2.
Se mi nechce věřit, že tyhle telefony jdou jak přesýpačky. Má to být manažerský telefon, ale přes NTP rovnat čas nejde
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Opravdu s casem nemam problem ani na jedne z Lumii ktere mam,vsechny jsou nachlup presne a ni se nezpomaluji ci nezrychluji,ani v radu sekund.O tomto slysim poprve,tim nerikam ,ze to nemuze existovat.
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
a nemáš vodafone? tam mám pocit to automatické nastavování nefunguje..
Jsem teď u O2 (Tesco). Předtím Vf. Bohužel nefunguje ani tady. Přemýšlím tedy, jestli nebudu muset reklamovat. Ale zase, když se srovná při startu, tak to funkční evidentně je. Jen se to nerovná v průběhu chodu. Ledaže bych měl fatálně zpomalený systémový takt hodin, proto to zpoždění denně. Ale i tak si myslím, že by se min. 1 denně rovnat měly.htcjirka wrote:Opravdu s casem nemam problem ani na jedne z Lumii ktere mam,vsechny jsou nachlup presne a ni se nezpomaluji ci nezrychluji,ani v radu sekund.O tomto slysim poprve,tim nerikam ,ze to nemuze existovat.
-
Scaladek
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 950 XL
Tak jsem dneska zažil první situaci, kdy jsem nadával na Super sensitive touch displej... Přes spodky, termotriko a zateplené bežecké kalhoty se telefon sám odemčel a pošahal si hromadu věcí, přičemž mi vypnul Endomondo...
Že je to až takhle citlivý, to jsem teda netušil...
-
htcjirka
- smartmaniak

Odemknuti brani/ma branit proximity senzor.Pak ho zrejme nemas v poradku.
-
M.BoBo
- smartguru

- Zařízení: iPhone XS, iPad 2018, Apple Watch 5
Odemykání a svévolné volání se mi první dny stávalo s Lumií pořád. Od té doby jsem telefon dával do kapsy displejem ven, a ten návyk jsem si nechal až do teď. Také jsem myslel, že za to může ten extra citlivý displej..
-
htcjirka
- smartmaniak

Ano,ale pokud je v poradku proximity senzor nemuze k tomu dochazet.
-
Scaladek
- přispěvatel

No to vím, ale na Glance screenu a všude jinde mi funguje perfektně, tak právě nevím... Možná jsem při vkládání do kapsy zmáčkl tlačítko zámku a zbytek už se dodělal dotykem, nevím, jen mě překvapila ta citlivost...
- Stimpi
- nováček

- Zařízení: Lumia 920, Nexus 7
Když ho dam do kapsy u kalhot bez pouzdra, tak se mi taky odemyká. Když je v pouzdře tak bez problému
-
Scaladek
- přispěvatel

Jop, displejem ven, to jsem pak taky vymyslel...:D ale stalo mě to kilak nezaznamenané trasy...M.BoBo wrote:Odemykání a svévolné volání se mi první dny stávalo s Lumií pořád. Od té doby jsem telefon dával do kapsy displejem ven, a ten návyk jsem si nechal až do teď. Také jsem myslel, že za to může ten extra citlivý displej..
Nemáte na 920 problém se signálem operátora? Mám Vodafone...stačí mi zajít někde do přízemí a nemám signál. No prostě tam kde jiný mobil signál má já třeba né...
Poradi mi nekdo s tou aplikaci na sazkabet.cz ? nebo bych se mel smirit s tim ze na windows to proste nejde ?
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
jakou aplikací proboha? 
Vždyť ti někdo odpověděl, že se máš přepnout na plný web a zpět..
Já tedy nevím, co ti nefunguje, mě to funguje normálně jak na mobilním, tak na plném zobrazení..
https://jlhkog.dm1.livefilestore.com/y2 ... png?psid=1" onclick="window.open(this.href);return false;
pokud ti to nejde, zkus po zobrazení plného webu napsat pouze do adresy místo "www." "m.", čili "m.sazkabet.cz"
Vždyť ti někdo odpověděl, že se máš přepnout na plný web a zpět..
Já tedy nevím, co ti nefunguje, mě to funguje normálně jak na mobilním, tak na plném zobrazení..
https://jlhkog.dm1.livefilestore.com/y2 ... png?psid=1" onclick="window.open(this.href);return false;
pokud ti to nejde, zkus po zobrazení plného webu napsat pouze do adresy místo "www." "m.", čili "m.sazkabet.cz"
http://www.wpcentral.com/nokia-beamer-w ... hone-store" onclick="window.open(this.href);return false;
Mozete si aspon stiahnut :D.. A tiez znamenie, ze cochvila ocividne bude aj Black update na NCU/NCS.
Mozete si aspon stiahnut :D.. A tiez znamenie, ze cochvila ocividne bude aj Black update na NCU/NCS.