SMS slovník
SMS slovník
Prosím o radu a nasměrování. Nedávno jsem našel v SIII slovník kde se ukládají slova pro budoucí psaní SMS která tam ještě nebyla a tím, že je napíšu v SMSce se sem uloží. V tomto uložišti se slova nechají upravovat i mazat. Bohužel jsem sklerotik a teď už nevím kde ten slovník najít. Prosím napište mi cestu jak se k tomu v telefonu dostat. Vím že to šlo najít přímo v telefonu a nehledal jsem to přes připojení Compu. Díky. Aleš.
SMS slovník
Chtěl jsem ti pomoct, ale také jsem to nenašel. Mám ale radu, podle mě je zbytečné nějaký slovník s qwerty klávesnicí vůbec používat.
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
SMS slovník
Vyzkoušej prediktivní slovník s opravou chyb a doplňováním diakritiky na WP8 a možná změníš názor. Rychleji se podle mne nedá česky na mobilu psát.. Kam se hrabe swype..
-
Jumbo78
- moderátor

- Zařízení: iPhone 7+ 256 GB
Re: SMS slovník
Menu-nastavení-jazyk a zadávání-klávesnice samsung-nastavení(ozubené kolečko)-prediktivní zadávání textu.
@mimonaut
Asi jsi nikdy se swype nepsal...
Zastánci WP nadávají, když jim uživatel androidu vleze do vlákna a začne prudit, ale sami dělají totéž...
@mimonaut
Asi jsi nikdy se swype nepsal...
Zastánci WP nadávají, když jim uživatel androidu vleze do vlákna a začne prudit, ale sami dělají totéž...
SMS slovník
Nikdy som slovnik nepouzival, potom som vyskusal swype a nikdy inak