HTC TyTN II (Kaiser): Dojmy, zkušenosti a rady

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
SPIKEBOY
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Galaxy S10+

Post by SPIKEBOY »

No, síce to nepoužívam, ale funguje to BT slúchatko - SIEMENS HHB-750 :wink:
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7

Post by Radek Hübl »

co treba nejaky softik na prevod videa bez ztraty kvality? :-)
sutrus
nováček
nováček
Zařízení: HTC TyTN II

Post by sutrus »

Bez ztraty kvality video neprevedes. To proste nejde.
Ja pouzivam PocketDivXEncoder 0.3.92

Code: Select all

http://www.pocketdivxencoder.net/
AndyS
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy S3

Post by AndyS »

Tak sem tady zahlidl problem s telefonem a spatnym naslednym podsvicenim pro shrnuti - pri telefonovani a vypnuti displaye behem hovoru (at uz automatickem ci rucnim) se kaiser zasekl tak, ze podsviceni bylo na minimu a svrchni lista nereagovala, pomahalo jen vypnuti / zapnuti
Tenhle problem se da vyresit HARD RESETem - od doby co sem ho udelal sem na tenhle problem nenarazil.
POZOR, HR smaze VSECHNA data vyjma predinstalacnich balicku (tj cestina, HTC customizace atd) (jen varovani projistotu at me nikdo nekamenuje)

Narazil jsem vsak na jiny problem a to s fotakem.
Ten problem se tyka casu zaverky pri slabem osviceni. Urcite si kazdy kdo ho ma ci ho zkousel vsiml, ze pri slabem svetle se obraz "cuka". Pritom kdyz se mi povedlo tu zaverku "zamknout" (chybou SW, jak jinak) tak sem fotil a hlavne i TOCIL v temer absolutni tme (na koncerte) zcela plynule. Znamena to, ze snimac v kaiserovi je dost citlivy, ale soft dava prioritu citlivosti, tj ze radeji orizne zaverku. Zkusim se pohrabat v registrech, ale kdyby nekdo vedel jak tohle vyresit, byl bych rad.

A abych nehamounil - ta chyba je udelana takto:

zapnout kaisera
zapnout fotak
namacknout a naostrit na scenu
drzet namacknuti a vypnout kaisera
stale drzet namacknuti a kaisera zapnout
hned co se zapne domacknout

vyfoti to / zacne tocit a to i v absolutni tme s nejkratsi moznou zaverkou tj naprosto plynule.

Nedari se mi sem pripojit prilohy (ani zmensene) tak to davam v podobe odkazu tady. Foceno a toceno 2.11.2007 na Transmission v Sazka Arene.
SPIKEBOY
přispěvatel
přispěvatel

Post by SPIKEBOY »

Chcem aby sa mi pamäťová karta zobrazila ako ďalší disk, len neviem ako sa to volá :???: pls

K HTC Album. Vadí mi len to, že musia byť obrázky v "My Pictures". Dajú sa síce pozerať všetky obrázky v PPC, keď sa to premenuje na "_My Pictures", ale tam vadí to, že sú tam aj obrázky ktoré nechcem (napr. obrázky z navštevovaných stránok) :roll:
sutrus
nováček
nováček

Post by sutrus »

K te karte. Jmenuje se to wm5storage

Code: Select all

http://www.modaco.com/index.php?automodule=downloads&showfile=1702#
KejmlRX8
nováček
nováček

Post by KejmlRX8 »

To AndyS

A jak to foti při normalnim světle (slunce) je v tom nějaky rozdil?
Loko
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky

Post by Loko »

Ahoj, pořidil jsem si Kaisra a chtěl bych se zeptat na pár věcí.
Jde nějak nastavit zobrazení příchozího hovoru? Moje představa je že se mi přes celej displej objeví jmeno a fotka volajícího.
Dál by mě zajímalo jestli jde nastavit potvrzení odeslaní smsky. Už se mi dvakrát stalo že jsem odeslal prázdnou smsku.
Kde kupujete software, myslím v česku? Zkouším Operu a vyhovuje mi víc než IE chtěl bych si ji koupit. Časem určitě narazím na nějakej další program co bych chtěl a platit převodem do zahraničí je docela drahy.
AndyS
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy S3

Post by AndyS »

KejmlRX8 wrote:To AndyS

A jak to foti při normalnim světle (slunce) je v tom nějaky rozdil?
Pri normalnim svetle to s kratkou zaverkou foti standardne, anebo sem nepochopil tvou otazku.
MrViki
nováček
nováček
Zařízení: Iphone 5S 64 GB

Post by MrViki »

Loko wrote:Ahoj, pořidil jsem si Kaisra a chtěl bych se zeptat na pár věcí.
Jde nějak nastavit zobrazení příchozího hovoru? Moje představa je že se mi přes celej displej objeví jmeno a fotka volajícího.
Dál by mě zajímalo jestli jde nastavit potvrzení odeslaní smsky. Už se mi dvakrát stalo že jsem odeslal prázdnou smsku.
Kde kupujete software, myslím v česku? Zkouším Operu a vyhovuje mi víc než IE chtěl bych si ji koupit. Časem určitě narazím na nějakej další program co bych chtěl a platit převodem do zahraničí je docela drahy.
Co je na platbě kartou přes net drahého?
Radek Hübl
smartstar
smartstar

Post by Radek Hübl »

Problem: Na 4. zalozce HTC Home kde si muze kazdy vlozit par programu jsem si nastavil tomtoma pak jsem ho odinstaloval a ted jsem ho nainstaloval zpeet ale zmizela mi ikona...nevite jak to dat do kupy???
Loko
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky

Post by Loko »

MrViki wrote:Co je na platbě kartou přes net drahého?
To netuším, kartou jsem nikdy neplatit a ani jsem o tom nepsal. Psal jsem o převodu. Myslím že svou kartou ani na internet platit nemůžu.
MrViki
nováček
nováček
Zařízení: Iphone 5S 64 GB

Post by MrViki »

Já osobně vše ze zahraničí kupuji přes kartu. Je to bez poplatku a velmi rychlé. A umí to i obyčejná Visa Elektron, takže stačí si to aktivovat a je to. Platit převodem je zbytečné...
Outlook
nováček
nováček

Post by Outlook »

Ahojda, můžu navázat na nákupní téma - kde jste si svého Kaisera pořídili? Ve mě budil nejvíc důvěry asi Sunnysoft, ale myslíte že by se případně dal střelit i Digipoint nebo Mobil Pohotovost? Díky za info!
pavklu
nováček
nováček
Zařízení: Motorola Droid2 Global white

Post by pavklu »

Ahmobile muzu uplne v klidu doporucit
Radek Hübl
smartstar
smartstar

Post by Radek Hübl »

ja jsem koupil v obchodnetu ;-)
Joe008
nováček
nováček

8 GB karta

Post by Joe008 »

jaké máte zkušenosti s 8GB kartami na Kaiser ( Vario III) ? Jaký výrobce a typ karty je nejlepší?

dnes mám vše na 2GB kartě, mám tam i instalace slovníků, programů, obrázků, MP3 atd. Stačí vše jen přetáhnout na novou větší kartu, nebo budu muset udělat nové instalace všech programů?

dík za radu

J.
Georf
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Galaxy Note 2

Re: 8 GB karta

Post by Georf »

Mam Kaisera velmi kratce, zatim bez instalovanych programu, jen TT a IGO. Koupil jsem 6 GB microSD SDHC Scandisk pres intenetový krám. Preinstaloval jsem pouze IGO. TT fongovalo ihned. Ostatní už instaluji primo na tuto PK, ktera funguje dobre. 8 GB jsem jeste nevidel ani v nabidce na netu. Ale to se asi rychle zmeni.
SPIKEBOY
přispěvatel
přispěvatel

Post by SPIKEBOY »

Akú najväčšiu kartu ste použili ? (videl som tu na fóre max. 6GB). Teória hovorí o 32GB, ale čo prax ? :)
Radek Hübl
smartstar
smartstar

Post by Radek Hübl »

Kaiser podporuje Micro SDHC a je m ujedno jestli to bude 4 GB nebo 32 GB...v praci mame osmicku tak ji muzu zitra zkusit...jinak jsem taky pro promazani topicu...
Locked

Return to “HTC TyTN/TyTN II”