HTC TyTN II (Kaiser): Dojmy, zkušenosti a rady
-
Radek Hübl
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bez ztraty kvality video neprevedes. To proste nejde.
Ja pouzivam PocketDivXEncoder 0.3.92
Ja pouzivam PocketDivXEncoder 0.3.92
Code: Select all
http://www.pocketdivxencoder.net/-
AndyS
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S3
Tak sem tady zahlidl problem s telefonem a spatnym naslednym podsvicenim pro shrnuti - pri telefonovani a vypnuti displaye behem hovoru (at uz automatickem ci rucnim) se kaiser zasekl tak, ze podsviceni bylo na minimu a svrchni lista nereagovala, pomahalo jen vypnuti / zapnuti
Tenhle problem se da vyresit HARD RESETem - od doby co sem ho udelal sem na tenhle problem nenarazil.
POZOR, HR smaze VSECHNA data vyjma predinstalacnich balicku (tj cestina, HTC customizace atd) (jen varovani projistotu at me nikdo nekamenuje)
Narazil jsem vsak na jiny problem a to s fotakem.
Ten problem se tyka casu zaverky pri slabem osviceni. Urcite si kazdy kdo ho ma ci ho zkousel vsiml, ze pri slabem svetle se obraz "cuka". Pritom kdyz se mi povedlo tu zaverku "zamknout" (chybou SW, jak jinak) tak sem fotil a hlavne i TOCIL v temer absolutni tme (na koncerte) zcela plynule. Znamena to, ze snimac v kaiserovi je dost citlivy, ale soft dava prioritu citlivosti, tj ze radeji orizne zaverku. Zkusim se pohrabat v registrech, ale kdyby nekdo vedel jak tohle vyresit, byl bych rad.
A abych nehamounil - ta chyba je udelana takto:
zapnout kaisera
zapnout fotak
namacknout a naostrit na scenu
drzet namacknuti a vypnout kaisera
stale drzet namacknuti a kaisera zapnout
hned co se zapne domacknout
vyfoti to / zacne tocit a to i v absolutni tme s nejkratsi moznou zaverkou tj naprosto plynule.
Nedari se mi sem pripojit prilohy (ani zmensene) tak to davam v podobe odkazu tady. Foceno a toceno 2.11.2007 na Transmission v Sazka Arene.
Tenhle problem se da vyresit HARD RESETem - od doby co sem ho udelal sem na tenhle problem nenarazil.
POZOR, HR smaze VSECHNA data vyjma predinstalacnich balicku (tj cestina, HTC customizace atd) (jen varovani projistotu at me nikdo nekamenuje)
Narazil jsem vsak na jiny problem a to s fotakem.
Ten problem se tyka casu zaverky pri slabem osviceni. Urcite si kazdy kdo ho ma ci ho zkousel vsiml, ze pri slabem svetle se obraz "cuka". Pritom kdyz se mi povedlo tu zaverku "zamknout" (chybou SW, jak jinak) tak sem fotil a hlavne i TOCIL v temer absolutni tme (na koncerte) zcela plynule. Znamena to, ze snimac v kaiserovi je dost citlivy, ale soft dava prioritu citlivosti, tj ze radeji orizne zaverku. Zkusim se pohrabat v registrech, ale kdyby nekdo vedel jak tohle vyresit, byl bych rad.
A abych nehamounil - ta chyba je udelana takto:
zapnout kaisera
zapnout fotak
namacknout a naostrit na scenu
drzet namacknuti a vypnout kaisera
stale drzet namacknuti a kaisera zapnout
hned co se zapne domacknout
vyfoti to / zacne tocit a to i v absolutni tme s nejkratsi moznou zaverkou tj naprosto plynule.
Nedari se mi sem pripojit prilohy (ani zmensene) tak to davam v podobe odkazu tady. Foceno a toceno 2.11.2007 na Transmission v Sazka Arene.
-
SPIKEBOY
- přispěvatel

- Zařízení: Galaxy S10+
Chcem aby sa mi pamäťová karta zobrazila ako ďalší disk, len neviem ako sa to volá
pls
K HTC Album. Vadí mi len to, že musia byť obrázky v "My Pictures". Dajú sa síce pozerať všetky obrázky v PPC, keď sa to premenuje na "_My Pictures", ale tam vadí to, že sú tam aj obrázky ktoré nechcem (napr. obrázky z navštevovaných stránok)
K HTC Album. Vadí mi len to, že musia byť obrázky v "My Pictures". Dajú sa síce pozerať všetky obrázky v PPC, keď sa to premenuje na "_My Pictures", ale tam vadí to, že sú tam aj obrázky ktoré nechcem (napr. obrázky z navštevovaných stránok)
K te karte. Jmenuje se to wm5storage
Code: Select all
http://www.modaco.com/index.php?automodule=downloads&showfile=1702#Ahoj, pořidil jsem si Kaisra a chtěl bych se zeptat na pár věcí.
Jde nějak nastavit zobrazení příchozího hovoru? Moje představa je že se mi přes celej displej objeví jmeno a fotka volajícího.
Dál by mě zajímalo jestli jde nastavit potvrzení odeslaní smsky. Už se mi dvakrát stalo že jsem odeslal prázdnou smsku.
Kde kupujete software, myslím v česku? Zkouším Operu a vyhovuje mi víc než IE chtěl bych si ji koupit. Časem určitě narazím na nějakej další program co bych chtěl a platit převodem do zahraničí je docela drahy.
Jde nějak nastavit zobrazení příchozího hovoru? Moje představa je že se mi přes celej displej objeví jmeno a fotka volajícího.
Dál by mě zajímalo jestli jde nastavit potvrzení odeslaní smsky. Už se mi dvakrát stalo že jsem odeslal prázdnou smsku.
Kde kupujete software, myslím v česku? Zkouším Operu a vyhovuje mi víc než IE chtěl bych si ji koupit. Časem určitě narazím na nějakej další program co bych chtěl a platit převodem do zahraničí je docela drahy.
Co je na platbě kartou přes net drahého?Loko wrote:Ahoj, pořidil jsem si Kaisra a chtěl bych se zeptat na pár věcí.
-
Radek Hübl
- smartstar

-
Radek Hübl
- smartstar

8 GB karta
jaké máte zkušenosti s 8GB kartami na Kaiser ( Vario III) ? Jaký výrobce a typ karty je nejlepší?
dnes mám vše na 2GB kartě, mám tam i instalace slovníků, programů, obrázků, MP3 atd. Stačí vše jen přetáhnout na novou větší kartu, nebo budu muset udělat nové instalace všech programů?
dík za radu
J.
dnes mám vše na 2GB kartě, mám tam i instalace slovníků, programů, obrázků, MP3 atd. Stačí vše jen přetáhnout na novou větší kartu, nebo budu muset udělat nové instalace všech programů?
dík za radu
J.
-
Georf
- nováček

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 2
Re: 8 GB karta
Mam Kaisera velmi kratce, zatim bez instalovanych programu, jen TT a IGO. Koupil jsem 6 GB microSD SDHC Scandisk pres intenetový krám. Preinstaloval jsem pouze IGO. TT fongovalo ihned. Ostatní už instaluji primo na tuto PK, ktera funguje dobre. 8 GB jsem jeste nevidel ani v nabidce na netu. Ale to se asi rychle zmeni.
-
Radek Hübl
- smartstar