To se docela divím, že jsi si vůbec dovolil koupit telefon s "pojebaným systémem". Konkurence je tady taky o pár let déle než WP, tři roky starý Android by pro tebe byl asi stejně pojebaný, o iOS nemluvě. Příště si kup telefon, který má vše co potřebuješ a ušetříš čas za komentáře...Jirka M wrote:Bohužel nebudu tady tak dlouho, abych si mohl dovolit žít s pojebaným systémem, který je oproti konkurenci zcela k hovnu! To je utrácení času.
Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
-
ingi88
- nováček

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 3
Opět se po letech vracím na toto fórum, tentokrát s jiným strojem
a hned s otázkou:
Pokud zapnu hudební přehrávač (který mi btw moc nevyhovuje) a vypnu ho, proč se mi stále zobrazuje v horní liště při každé změně hlasitosti? Problém bude asi v tom, že neumím vypnout přehrávač
když ho totiž spustím znovu, je tam "zastaveno", nikoli však prázdno, jak bych očekával.
EDIT: Zadíval jsem se po odeslání příspěvku na svůj avatar a zjistil jsem, že sám systém to asi neumí, ale vyřeší to app Stop the music! kdyby to někoho zajímalo
Pokud zapnu hudební přehrávač (který mi btw moc nevyhovuje) a vypnu ho, proč se mi stále zobrazuje v horní liště při každé změně hlasitosti? Problém bude asi v tom, že neumím vypnout přehrávač
EDIT: Zadíval jsem se po odeslání příspěvku na svůj avatar a zjistil jsem, že sám systém to asi neumí, ale vyřeší to app Stop the music! kdyby to někoho zajímalo
It is not a bug, it is a feature 
Na to existují různé aplikace, které umí přehrávač vypnout, třeba Stop Music...
Na to existují různé aplikace, které umí přehrávač vypnout, třeba Stop Music...
Celkem hloupá fičůra
chybí mi to šťourání v systému z dob Windows Mobile 
Máte někdo stejný problém?xwritter wrote:Ahoj, mam Amber už asi měsíc a teď jsem si všiml, že nefunguje vypnutí vysoké citlivosti displaye tzn. i když nastavím citlivost na normální tak lze stále ovládat v rukavicích. Štve mě to, nebudu vysvětlovat proč. Jak to funguje Vás? Nevím jestli se to pokazilo tou aktualizací, ale vím jistě že to šlo vypnout. Diky
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
OT:
Fillipo: Tvůj avatar mi připomíná ten klasický plakát z US, kde strýček SAM láká mladé amíky do armády -

Fillipo: Tvůj avatar mi připomíná ten klasický plakát z US, kde strýček SAM láká mladé amíky do armády -

Nojo, asi mě ve 13/14 letech žádný rozumnější nenapadal
Dotaz: proč se mi najednou (možná jsem něco nastavil) na vedlejší straně (myšleno ten seznam aplikací) zobrazují počáteční písmena podobně jako v kontaktech? Dá se to někde vypnout?
Dotaz: proč se mi najednou (možná jsem něco nastavil) na vedlejší straně (myšleno ten seznam aplikací) zobrazují počáteční písmena podobně jako v kontaktech? Dá se to někde vypnout?
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Prekrocil si urcity celkovy pocet aplikaci,proto se to objevilo.
Vypnout se to nastesti neda,je to pomocnik.
Vypnout se to nastesti neda,je to pomocnik.
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Ne, nejdou vypnout a věř mi, až budeš mít těch aplikací víc, dost to oceníš. Každý se toho lekne, ale neznám nikoho, kdo by tomu nakonec nepřišel na chuť. Velmi to totiž urychlí přesun v seznamu - ťukneš na písmeno, zobrazí se abeceda, ťukneš dejme tomu na "W" a jsi na konci seznamu přímo u aplikací začínajících na W (např. WMM jízdní řády).
Jinak bys musel rolovat celým seznamem až na konec..
Jinak se tato funkce v systému zapíná po nainstalování cca 40 aplikací (včetně těch, co jsou předinstalované) a jediné, jak to jde vypnout je hard reset - odinstalace už to zpět nevrátí.
Ale jak říkám, dej tomu čas, zvykneš si.
Jinak bys musel rolovat celým seznamem až na konec..
Jinak se tato funkce v systému zapíná po nainstalování cca 40 aplikací (včetně těch, co jsou předinstalované) a jediné, jak to jde vypnout je hard reset - odinstalace už to zpět nevrátí.
Ale jak říkám, dej tomu čas, zvykneš si.
-
ingi88
- nováček

xwritter wrote:Máte někdo stejný problém?xwritter wrote:Ahoj, mam Amber už asi měsíc a teď jsem si všiml, že nefunguje vypnutí vysoké citlivosti displaye tzn. i když nastavím citlivost na normální tak lze stále ovládat v rukavicích. Štve mě to, nebudu vysvětlovat proč. Jak to funguje Vás? Nevím jestli se to pokazilo tou aktualizací, ale vím jistě že to šlo vypnout. Diky
Já to můžu potvrdit na Lumii 925 - citlivost vypnuta, telefon i restartován a lžičku mi to bere stále, co si pamatuju tak na L820 to lžičku po vypnutí nebralo.
ingi88: ze by problem na reklamaci?
Zdravim ludia prave som aktualizoval amber cez OTA CZ-SK, no a vsimol som si ze ak sfotim(napr nokia pro cam.) tak tesne predtým nez je fotka pripravena sa zda byt ostrejsia nez po asi 0.5s spracovani kedy sa s nou da hybat + prida sa tam taky zlty odtien
je to normalne alebo nie ? Hm citam ze vela ludi ma rovnaky problem vraj bug aplikacie ..
-
Scaladek
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 950 XL
Jop, já jsem provedl, píšu o tom ve vlákně o GDR3... Nejde mi zaktualizovat pouze bonus+info, takže zatím to znamená jen absenci blokace SMS a hovorů...-Pavel- wrote:Provedl někdo kdo má GDR3 s AMBER obnovení továrních dat ? Jdou nainstalovat všechny Nokia aplikace ? Díky.
-
ingi88
- nováček

Ptal se, zkusil jsem, mám to stejné jako on, tedy jde asi o SW problém... Asi se snažíš narážet na mé časté reklamace, za nedostatky výrobku ale nemůžu a ani nevím, proč bych je snad měl tolerovat... Kvůli drobnostem jako je tahle to ale ani jednou nebyloDr.Y wrote:ingi88: ze by problem na reklamaci?
Queldorei - taky jsem si toho všiml, díky za info
konecne mam amber tak je to uz vonku offiko aj ked to na stranke nebolo napisane
-
Scaladek
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 950 XL
Potvrzuju, už i mně to jede... Asi to byla jen dočasná chyba Store... 
- marYan
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S7 Edge
tak po 22h zostava este 48% baterie pricom som fon dost pouzival,hlavne net. Neviem,ci bol problem s bateriou,alebo nejaky bug systemu, vyzera to ale,ze je to zas ok. Uz som zvazoval hard reset a novo instalivat amber, co sa mi moc nechcelo. Tak tomu dam este sancu.marYan wrote:Tak som skusil restart po plnom nabiti telefonu. Po odpojni z nabijacky 100% baterie. Restart a hned po nom 82% baterie. Tak som to dobil zas do 100%, restart a po restarte 100%. Uvidim,kolko teraz vydrzi. Je to kazdopadne divne,lebo doteraz po nainstalovani amber mi vydrzal fon 1,5-2dni aktivneho pouzivania (net,sms,whatsapp,2xmail synchro kazdu hodinu,dost volania atd.) tomu,co sa udialo ce noc nerozumiem, lebo som ziadnu aplikaciu neinstaloval, nic som nemenil v nastaveniach, stale pouzival fon v lokalite Bratislava.
zdravim, dlouho tu procitam ruzne debaty na smartmanii, az jsem se rozhodl pro 920. Chci se zatim zeptat, jestli nekdo nevi, kde sehnat sikovnou 920 v Cyan barve. Diky za info
Jako obvykle je pocatecni kamen urazu rozhodnou se pro barvu :D Laka me jak modra, bila, cerna, cervena, no je to boj
Spis jde o sladeni barvy krytu s barvou motivu.
Jako obvykle je pocatecni kamen urazu rozhodnou se pro barvu :D Laka me jak modra, bila, cerna, cervena, no je to boj
-
Nyny
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia
Chci se zeptat, je lepší pro baterku nechat WiFi stále zapnutou, nebo ji nechávat při uspání vypínat?
-
Lord de Wolf
- přispěvatel

- Zařízení: HTC 8X (DEAD)/ Lumia 920 Black + Nokia 100
OTA AMBER, FINALLY!
Btw. ProCam - jaké máte zkušenosti? Po O jsem si tím hrál v kanclu... a ... nevim jestli to někdy využiju... jsem spíš víc "point n shoot kind of guy"
Btw. ProCam - jaké máte zkušenosti? Po O jsem si tím hrál v kanclu... a ... nevim jestli to někdy využiju... jsem spíš víc "point n shoot kind of guy"