Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Diskuzní fórum věnované smartphonům Nokia Lumia 930, 925, 920 a 900.
ingi88
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Galaxy Note 3

Post by ingi88 »

Jirka M wrote:Bohužel nebudu tady tak dlouho, abych si mohl dovolit žít s pojebaným systémem, který je oproti konkurenci zcela k hovnu! To je utrácení času.
To se docela divím, že jsi si vůbec dovolil koupit telefon s "pojebaným systémem". Konkurence je tady taky o pár let déle než WP, tři roky starý Android by pro tebe byl asi stejně pojebaný, o iOS nemluvě. Příště si kup telefon, který má vše co potřebuješ a ušetříš čas za komentáře...
Filippo
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia 920

Post by Filippo »

Opět se po letech vracím na toto fórum, tentokrát s jiným strojem :) a hned s otázkou:

Pokud zapnu hudební přehrávač (který mi btw moc nevyhovuje) a vypnu ho, proč se mi stále zobrazuje v horní liště při každé změně hlasitosti? Problém bude asi v tom, že neumím vypnout přehrávač :tlem: když ho totiž spustím znovu, je tam "zastaveno", nikoli však prázdno, jak bych očekával.

EDIT: Zadíval jsem se po odeslání příspěvku na svůj avatar a zjistil jsem, že sám systém to asi neumí, ale vyřeší to app Stop the music! kdyby to někoho zajímalo
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iP 8+

Post by Petulinek »

It is not a bug, it is a feature :-)
Na to existují různé aplikace, které umí přehrávač vypnout, třeba Stop Music...
Filippo
přispěvatel
přispěvatel

Post by Filippo »

Celkem hloupá fičůra :-D chybí mi to šťourání v systému z dob Windows Mobile :)
xwritter
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 920

Post by xwritter »

xwritter wrote:Ahoj, mam Amber už asi měsíc a teď jsem si všiml, že nefunguje vypnutí vysoké citlivosti displaye tzn. i když nastavím citlivost na normální tak lze stále ovládat v rukavicích. Štve mě to, nebudu vysvětlovat proč. Jak to funguje Vás? Nevím jestli se to pokazilo tou aktualizací, ale vím jistě že to šlo vypnout. Diky
Máte někdo stejný problém?
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

OT:
Fillipo: Tvůj avatar mi připomíná ten klasický plakát z US, kde strýček SAM láká mladé amíky do armády - :-)
Image
Filippo
přispěvatel
přispěvatel

Post by Filippo »

Nojo, asi mě ve 13/14 letech žádný rozumnější nenapadal :-)

Dotaz: proč se mi najednou (možná jsem něco nastavil) na vedlejší straně (myšleno ten seznam aplikací) zobrazují počáteční písmena podobně jako v kontaktech? Dá se to někde vypnout?
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Prekrocil si urcity celkovy pocet aplikaci,proto se to objevilo.
Vypnout se to nastesti neda,je to pomocnik.
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

Ne, nejdou vypnout a věř mi, až budeš mít těch aplikací víc, dost to oceníš. Každý se toho lekne, ale neznám nikoho, kdo by tomu nakonec nepřišel na chuť. Velmi to totiž urychlí přesun v seznamu - ťukneš na písmeno, zobrazí se abeceda, ťukneš dejme tomu na "W" a jsi na konci seznamu přímo u aplikací začínajících na W (např. WMM jízdní řády).
Jinak bys musel rolovat celým seznamem až na konec..

Jinak se tato funkce v systému zapíná po nainstalování cca 40 aplikací (včetně těch, co jsou předinstalované) a jediné, jak to jde vypnout je hard reset - odinstalace už to zpět nevrátí.
Ale jak říkám, dej tomu čas, zvykneš si.
ingi88
nováček
nováček

Post by ingi88 »

xwritter wrote:
xwritter wrote:Ahoj, mam Amber už asi měsíc a teď jsem si všiml, že nefunguje vypnutí vysoké citlivosti displaye tzn. i když nastavím citlivost na normální tak lze stále ovládat v rukavicích. Štve mě to, nebudu vysvětlovat proč. Jak to funguje Vás? Nevím jestli se to pokazilo tou aktualizací, ale vím jistě že to šlo vypnout. Diky
Máte někdo stejný problém?

Já to můžu potvrdit na Lumii 925 - citlivost vypnuta, telefon i restartován a lžičku mi to bere stále, co si pamatuju tak na L820 to lžičku po vypnutí nebralo.
Dr.Y
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Huawei P9 Lite White

Post by Dr.Y »

ingi88: ze by problem na reklamaci?
Queldorei
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 920 white

Post by Queldorei »

Zdravim ludia prave som aktualizoval amber cez OTA CZ-SK, no a vsimol som si ze ak sfotim(napr nokia pro cam.) tak tesne predtým nez je fotka pripravena sa zda byt ostrejsia nez po asi 0.5s spracovani kedy sa s nou da hybat + prida sa tam taky zlty odtien :P je to normalne alebo nie ? Hm citam ze vela ludi ma rovnaky problem vraj bug aplikacie ..
Scaladek
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 950 XL

Post by Scaladek »

-Pavel- wrote:Provedl někdo kdo má GDR3 s AMBER obnovení továrních dat ? Jdou nainstalovat všechny Nokia aplikace ? Díky. :wink:
Jop, já jsem provedl, píšu o tom ve vlákně o GDR3... Nejde mi zaktualizovat pouze bonus+info, takže zatím to znamená jen absenci blokace SMS a hovorů...
ingi88
nováček
nováček

Post by ingi88 »

Dr.Y wrote:ingi88: ze by problem na reklamaci?
Ptal se, zkusil jsem, mám to stejné jako on, tedy jde asi o SW problém... Asi se snažíš narážet na mé časté reklamace, za nedostatky výrobku ale nemůžu a ani nevím, proč bych je snad měl tolerovat... Kvůli drobnostem jako je tahle to ale ani jednou nebylo :wink:

Queldorei - taky jsem si toho všiml, díky za info :)
sambo
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: nokia lumia 920

Post by sambo »

konecne mam amber tak je to uz vonku offiko aj ked to na stranke nebolo napisane
Scaladek
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 950 XL

Post by Scaladek »

Potvrzuju, už i mně to jede... Asi to byla jen dočasná chyba Store... :wink:
marYan
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy S7 Edge

Post by marYan »

marYan wrote:Tak som skusil restart po plnom nabiti telefonu. Po odpojni z nabijacky 100% baterie. Restart a hned po nom 82% baterie. Tak som to dobil zas do 100%, restart a po restarte 100%. Uvidim,kolko teraz vydrzi. Je to kazdopadne divne,lebo doteraz po nainstalovani amber mi vydrzal fon 1,5-2dni aktivneho pouzivania (net,sms,whatsapp,2xmail synchro kazdu hodinu,dost volania atd.) tomu,co sa udialo ce noc nerozumiem, lebo som ziadnu aplikaciu neinstaloval, nic som nemenil v nastaveniach, stale pouzival fon v lokalite Bratislava.
tak po 22h zostava este 48% baterie pricom som fon dost pouzival,hlavne net. Neviem,ci bol problem s bateriou,alebo nejaky bug systemu, vyzera to ale,ze je to zas ok. Uz som zvazoval hard reset a novo instalivat amber, co sa mi moc nechcelo. Tak tomu dam este sancu.
main
nováček
nováček

Post by main »

zdravim, dlouho tu procitam ruzne debaty na smartmanii, az jsem se rozhodl pro 920. Chci se zatim zeptat, jestli nekdo nevi, kde sehnat sikovnou 920 v Cyan barve. Diky za info
Jako obvykle je pocatecni kamen urazu rozhodnou se pro barvu :D Laka me jak modra, bila, cerna, cervena, no je to boj :) Spis jde o sladeni barvy krytu s barvou motivu.
Nyny
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia

Post by Nyny »

Chci se zeptat, je lepší pro baterku nechat WiFi stále zapnutou, nebo ji nechávat při uspání vypínat?
Lord de Wolf
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC 8X (DEAD)/ Lumia 920 Black + Nokia 100

Post by Lord de Wolf »

OTA AMBER, FINALLY! :evil: :twisted:

Btw. ProCam - jaké máte zkušenosti? Po O jsem si tím hrál v kanclu... a ... nevim jestli to někdy využiju... jsem spíš víc "point n shoot kind of guy" :)
Post Reply

Return to “Nokia Lumia 930/925/920 a 900”