Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Diskuzní fórum věnované smartphonům Nokia Lumia 930, 925, 920 a 900.
mbelas
smartguru
smartguru
Zařízení: Home and office ML950XL white

Post by mbelas »

GDR2 + Amber se valí světem :-) První vlna L920, tak čeká kdy můj Polkomtel L920 dostane Amber a L820 CZ T-mobile. U obou je uvedeno již brzy :-)
MikeyMCZ
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by MikeyMCZ »

mceza wrote: Hodně čekám na Nokia Pro Cam (přijde s aktualizací Amber). Protože automatické nastavení foťáku mi nevyhovuje a často není moc dobré (všeobecně - od kompaktů až po mobily). Jenže se současnou výchozí fotoaplikací je jakékoli nastavení utrpením - složitě v menu, blbě se to přepíná atd. ... A než se to nastaví, tak focený objekt je už fuč...

Nokia Pro Cam to vyřeší zdarma. Pokud nechceš čekat, je i několik kvalitních placených aplikací, ale ty nepůjdou až do vydání GDR2 nastavit jako výchozí...
Mě teda Nokia Pro Cam nepřesvědčil, abych to začal používat místo ProShot (http://www.windowsphone.com/en-us/store ... 0b9f53cc13" onclick="window.open(this.href);return false; ), dle mého stále nejlepší foto aplikace a vývojář reaguje velmi rychle na problémy a vylepšení.
A pak je teday třeba další fotoaplikace, zadarmo: http://www.windowsphone.com/en-us/store ... bbaa23be1b" onclick="window.open(this.href);return false; Ale tu jsem moc nepoužíval, takže nevím, jaké výsledky má.
Manek49
smartguru
smartguru
Zařízení: iPhone 5C

Post by Manek49 »

Massik wrote:No můžu, ale prý to není tak "hard" jako přes trojhmat.
Co si představuješ pod tím, že to není tak "hard"? Oba způsoby uvedou telefon do stavu v jakém jsi ho zakoupil, není v tom rozdíl. Tan trojhmat je tam pro případ, že telefon nedokáže nabootovat do systému.
hudyss
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Google Pixel 2

Post by hudyss »

Tak už si přes NCS stahuji Amber pro své 059R4H5.
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

prosím postni potom přesné číslo verze systému a FW, jestli je to to samé, co jsme flashovali před 14 dny..
Díky
hudyss
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Google Pixel 2

Post by hudyss »

To já ještě uvidím jestli to flashnu? Mám tam tu verzi co zde byla ke stažení a vše funguje bez problémů. Takže zatím spíš ji budu mít v záloze.
milennium
smartstar
smartstar
Zařízení: NEXUS 6 / 64GB

Post by milennium »

mimonaut wrote:prosím postni potom přesné číslo verze systému a FW, jestli je to to samé, co jsme flashovali před 14 dny..
Díky
Je to úplně ten stejný fw který jsme stahovali před několika dny...
engineer
nováček
nováček

Post by engineer »

L920 s produktovým kódom 059R4L1 (maďarská verzia) je už možné aktualizovať cez NSU
Massik
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 950 DS

Post by Massik »

Manek49 wrote:
Massik wrote:No můžu, ale prý to není tak "hard" jako přes trojhmat.
Co si představuješ pod tím, že to není tak "hard"? Oba způsoby uvedou telefon do stavu v jakém jsi ho zakoupil, není v tom rozdíl. Tan trojhmat je tam pro případ, že telefon nedokáže nabootovat do systému.
Myslím, že se tu psalo, že je nejlepší trojhmat.
Manek49
smartguru
smartguru
Zařízení: iPhone 5C

Post by Manek49 »

V čem nejlepší? Kdyžtak mi to někdo vysvětlete, jakej je rozdíl mezi uvedením přístroje do továrního nastavení a uvedením přístroje do továrního nastavení. :)
milennium
smartstar
smartstar
Zařízení: NEXUS 6 / 64GB

Post by milennium »

Taky nechápu v čem je lepší "trojhmat" u WP... Pokud udělám klasický formát s menu přístroje, po zapnutí bude přístroj čistý. Pokud udělám "trojhmat", tak bude přístroj po zapnutí ještě čistější ? Křišťálově čistý ? Nebo já nevím, vysvětlete mi to někdo. Možná se pletu, ale mám takový pocit, že "trojhmat" je určen jen pokud přístroj nejde s nějakého důvodu zapnout...
ttt4
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky

Post by ttt4 »

Taktiez akurat flashujem na amber. Niekto tu chcel info tak u mna to je Kod produktu:059Q9L7
a aktualizujem z 1232.5957.1308.0001 -> 3047.0000.1326.2001.
flemo
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 950 Black

Glance screen - PEEK

Post by flemo »

Skusil som si v Glance screen nastavit moznost Peek - podla popisu som tomu rozumel tak, ze cas by sa mal zobrazovat vtedy, ked prejdem rukou popri displeji. Lenze mne tam ten cas svieti stale. Ma niekto podobny problem?

EDIT: Uz je to v poriadku, zda sa, ze takto sa to sprava na nabijacej podlozke :-)
jiri_cz
nováček
nováček
Zařízení: Nokia

Post by jiri_cz »

Taky jsem provedl flash přes NSU a vše proběhlo v pořádku. Teď se mi automaticky stahují aplikace. Můj product code 059R079 - Polkomtel.
mato289
smartguru
smartguru
Zařízení: Xiaomi Mi Max

Post by mato289 »

Zdravím všetkých, mám problém s týmto telefónom, a to taký, že sa dokáže vybiť až o 30% počas noci.Telefón má 2 týždne, no zo začiatku sa vybíjal maximálne 3-5% za noc.Dáta na noc vipínam.Prosím poradte mi, čo s tým mám robiť.Ďakujem za odpovede.
Deaktivovaný účet (01.2014)

Post by Deaktivovaný účet (01.2014) »

Nedělá to nějaká aplikace na pozadí?
Kery
nováček
nováček

Post by Kery »

Nemáte někdo problémy s fruit ninjou? Často se mi po dohrání a načitání finálního skóre kousne a na tlačítko šipky nereaguje. To samý zatím pozoruji u Jetpack Joyride, zajímavý, že je od stejnýho tvůrce. Amber tomu nepomohlo.

Pak jsem se chtěl ještě zeptat, jestli vám funguje po aktualizaci zobrazení fotky z FB (aplikace od MS) na největší dlaždici.
psjok3r
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 920 White

Post by psjok3r »

Ahoj.tak L920 bila je doma.chci se zeptat neco s uctem.u androidu jdu do marketu tam mam moje aplikace a vidim co sem kdy koupil nebo stahnul.je neco takove u windowsu?treba ted jsem zapomel ze mam koupene 2hry a zistil jsem do vdaka achivmentum.tak jak je neco??Dekujuuu.
flemo
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 950 Black

Post by flemo »

Na stranke windowsphone.com vpravo hore mas svoju adresu/pomenovanie telefonu. Rozbalis si tam menu a jedna z poloziek je Purchase history
mato289
smartguru
smartguru
Zařízení: Xiaomi Mi Max

Post by mato289 »

Loader, tak spravil som počas včerajšieho dňa,HR..a ešte to rýchlo,padalo cca 5 % za hodinu, no počas noci som to dal na letový profil a nepadlo to ani o 1%.Mám podozrenie, že to spôsobovala app Insider.
Post Reply

Return to “Nokia Lumia 930/925/920 a 900”