Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
GDR2 + Amber se valí světem
První vlna L920, tak čeká kdy můj Polkomtel L920 dostane Amber a L820 CZ T-mobile. U obou je uvedeno již brzy 
Mě teda Nokia Pro Cam nepřesvědčil, abych to začal používat místo ProShot (http://www.windowsphone.com/en-us/store ... 0b9f53cc13" onclick="window.open(this.href);return false; ), dle mého stále nejlepší foto aplikace a vývojář reaguje velmi rychle na problémy a vylepšení.mceza wrote: Hodně čekám na Nokia Pro Cam (přijde s aktualizací Amber). Protože automatické nastavení foťáku mi nevyhovuje a často není moc dobré (všeobecně - od kompaktů až po mobily). Jenže se současnou výchozí fotoaplikací je jakékoli nastavení utrpením - složitě v menu, blbě se to přepíná atd. ... A než se to nastaví, tak focený objekt je už fuč...
Nokia Pro Cam to vyřeší zdarma. Pokud nechceš čekat, je i několik kvalitních placených aplikací, ale ty nepůjdou až do vydání GDR2 nastavit jako výchozí...
A pak je teday třeba další fotoaplikace, zadarmo: http://www.windowsphone.com/en-us/store ... bbaa23be1b" onclick="window.open(this.href);return false; Ale tu jsem moc nepoužíval, takže nevím, jaké výsledky má.
-
Manek49
- smartguru

- Zařízení: iPhone 5C
Co si představuješ pod tím, že to není tak "hard"? Oba způsoby uvedou telefon do stavu v jakém jsi ho zakoupil, není v tom rozdíl. Tan trojhmat je tam pro případ, že telefon nedokáže nabootovat do systému.Massik wrote:No můžu, ale prý to není tak "hard" jako přes trojhmat.
Tak už si přes NCS stahuji Amber pro své 059R4H5.
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
prosím postni potom přesné číslo verze systému a FW, jestli je to to samé, co jsme flashovali před 14 dny..
Díky
Díky
To já ještě uvidím jestli to flashnu? Mám tam tu verzi co zde byla ke stažení a vše funguje bez problémů. Takže zatím spíš ji budu mít v záloze.
-
milennium
- smartstar

- Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
Je to úplně ten stejný fw který jsme stahovali před několika dny...mimonaut wrote:prosím postni potom přesné číslo verze systému a FW, jestli je to to samé, co jsme flashovali před 14 dny..
Díky
L920 s produktovým kódom 059R4L1 (maďarská verzia) je už možné aktualizovať cez NSU
-
Massik
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 950 DS
Myslím, že se tu psalo, že je nejlepší trojhmat.Manek49 wrote:Co si představuješ pod tím, že to není tak "hard"? Oba způsoby uvedou telefon do stavu v jakém jsi ho zakoupil, není v tom rozdíl. Tan trojhmat je tam pro případ, že telefon nedokáže nabootovat do systému.Massik wrote:No můžu, ale prý to není tak "hard" jako přes trojhmat.
-
Manek49
- smartguru

- Zařízení: iPhone 5C
V čem nejlepší? Kdyžtak mi to někdo vysvětlete, jakej je rozdíl mezi uvedením přístroje do továrního nastavení a uvedením přístroje do továrního nastavení. 
-
milennium
- smartstar

- Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
Taky nechápu v čem je lepší "trojhmat" u WP... Pokud udělám klasický formát s menu přístroje, po zapnutí bude přístroj čistý. Pokud udělám "trojhmat", tak bude přístroj po zapnutí ještě čistější ? Křišťálově čistý ? Nebo já nevím, vysvětlete mi to někdo. Možná se pletu, ale mám takový pocit, že "trojhmat" je určen jen pokud přístroj nejde s nějakého důvodu zapnout...
Taktiez akurat flashujem na amber. Niekto tu chcel info tak u mna to je Kod produktu:059Q9L7
a aktualizujem z 1232.5957.1308.0001 -> 3047.0000.1326.2001.
a aktualizujem z 1232.5957.1308.0001 -> 3047.0000.1326.2001.
Glance screen - PEEK
Skusil som si v Glance screen nastavit moznost Peek - podla popisu som tomu rozumel tak, ze cas by sa mal zobrazovat vtedy, ked prejdem rukou popri displeji. Lenze mne tam ten cas svieti stale. Ma niekto podobny problem?
EDIT: Uz je to v poriadku, zda sa, ze takto sa to sprava na nabijacej podlozke
EDIT: Uz je to v poriadku, zda sa, ze takto sa to sprava na nabijacej podlozke
Taky jsem provedl flash přes NSU a vše proběhlo v pořádku. Teď se mi automaticky stahují aplikace. Můj product code 059R079 - Polkomtel.
- mato289
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi Max
Zdravím všetkých, mám problém s týmto telefónom, a to taký, že sa dokáže vybiť až o 30% počas noci.Telefón má 2 týždne, no zo začiatku sa vybíjal maximálne 3-5% za noc.Dáta na noc vipínam.Prosím poradte mi, čo s tým mám robiť.Ďakujem za odpovede.
-
Deaktivovaný účet (01.2014)
Nedělá to nějaká aplikace na pozadí?
Nemáte někdo problémy s fruit ninjou? Často se mi po dohrání a načitání finálního skóre kousne a na tlačítko šipky nereaguje. To samý zatím pozoruji u Jetpack Joyride, zajímavý, že je od stejnýho tvůrce. Amber tomu nepomohlo.
Pak jsem se chtěl ještě zeptat, jestli vám funguje po aktualizaci zobrazení fotky z FB (aplikace od MS) na největší dlaždici.
Pak jsem se chtěl ještě zeptat, jestli vám funguje po aktualizaci zobrazení fotky z FB (aplikace od MS) na největší dlaždici.
Ahoj.tak L920 bila je doma.chci se zeptat neco s uctem.u androidu jdu do marketu tam mam moje aplikace a vidim co sem kdy koupil nebo stahnul.je neco takove u windowsu?treba ted jsem zapomel ze mam koupene 2hry a zistil jsem do vdaka achivmentum.tak jak je neco??Dekujuuu.
Na stranke windowsphone.com vpravo hore mas svoju adresu/pomenovanie telefonu. Rozbalis si tam menu a jedna z poloziek je Purchase history
- mato289
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi Max
Loader, tak spravil som počas včerajšieho dňa,HR..a ešte to rýchlo,padalo cca 5 % za hodinu, no počas noci som to dal na letový profil a nepadlo to ani o 1%.Mám podozrenie, že to spôsobovala app Insider.