nedávno jsem se stal šťastným vlastníkem stroje Nokia Lumia 920.
Velmi jsem se na něj těšil, bohužel se však potýkám s obtížemi ohledně nabíjení a výdrže. Telefon totiž má velmi vysokou spotřebu na baterii, v žádném případě není schopen vydržet den bez nabíječky.
Mám vypnuto vše, co by mohlo baterii "žrát" - tedy WiFi, Bluetooth, GPS, NFC, 3G, mám stále zapnutý spořič baterie a jas displeje na nejmenší úroveň - a nic nepomáhá.
Také jsem zkoušel baterii opakovaně úplně nabít a vybít, ani to nepomohlo.
Spotřeba je dokonce tak enormní, že se telefon ani někdy nestíhá nabíjet - například dnes jsem si chtěl pustit z paměti telefonu film. Telefon jsem zapojil do nabíječky a zapsal jsem si že před spuštěním filmu byl akumulátor nabit na 40%. Pak jsem se díval na film asi 10 minut a místo aby se to nabilo, kleslo to na 30%! Podotýkám, že po celou dobu byl telefon zapojen v nabíječce.
Časté jsou také výkyvy ukazatele nabití - například jsem se díval na výdrž a hlásilo to 70%. Podívám se za minutu, a je tam najednou 40%, bez jakéhokoli důvodu!
Velmi mne to mrzí, jelikož sice ten telefon může mít funkce nevídané (jakože má), ale když má takové problémy s baterií, je to nepoužitelné.
Díky za radu