Tuhle kombinaci používám a jsem naprosto spokojen. Takže doporučuji.nofu wrote:Další možností je používat v počítači Keepass a v mobilu 7pass.
Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
-
Nyny
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia
-
Scaladek
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 950 XL
Díky, o tom WP omezení jsem věděl. Každopádně mě zajímá, jestli právě někdo používáte tu Lumia only aplikaci Nokia NFC Writer a jestli štítky přes ni zapsané spouštějí více funkcí, jak přesně to funguje (nějaké odlišnosti od normálu) atd.?? Někdo poradí, než začnu pátrat na anglických fórech?martintrojanek wrote:používám, objednal jsem z nfcmix.cz, s Nokia nfc writer fungují bez problémů, ale omezení systému je dost otravné, pročti http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... y&start=15" onclick="window.open(this.href);return false;Scaladek wrote:Dotaz do placu: Používáte někdo k Lumii NFC štítky? Když má Nokia tu aplikaci NFC Writer, láká mě to vyzkoušet...Nějaké zkušenosti, popřípadě obchod, kde jste kupovali? Nějaké noname, nebo třeba Sony Smart Tags? Nokia pokud vím vlastní nemá... Dík
EDIT: Teď jsem ještě objevil, že přímo v té aplikaci se dá koupit 5 NFC programovatelných tagů přímo od Nokie... Někdo zkušenost přímo s nimi?
-
TomasSX1
- moderátor

- Zařízení: Lumia 950XL DS White / Lumia 920 White
Skusenosti s NFC Tagmi nemam ale kupoavat Nokiacke NFC Tagi cez appku je US only (dufam ze len zatial), preto ta vracia spat do menu.EDIT: Teď jsem ještě objevil, že přímo v té aplikaci se dá koupit 5 NFC programovatelných tagů přímo od Nokie... Někdo zkušenost přímo s nimi?Mě to totiž po stisku Buy It Now vrátí zpět do menu, asi chyba...
-
ale0426
- nováček

- Zařízení: Nokia E7, Samsung Galaxy Note 10.1
Ahoj, tak jsem od pátku majitelkou červené Lumie. Ráda bych napsala hrdou, ale brání mi v tom několik faktů. Co se týče HW, fakt super, měla jsem asi i štěstí a žádné problémy, co se tu řešily, mě nepotkaly. Bohužel výdrž baterie je tristní, 5 hodin mi přijde sakra málo, ale pevně doufám, že se to stabilizuje. Co se týče SW, WP je neuvěřitelně intuitivní, bohužel mě trápí absence správce souborů a tím pádem se k tomu vztahují různé problémy. Přes Bluetooth si pošlu nějaké soubory a pokud je hned neotevřu, jsou nenávratně ztraceny v telefonu. Další věc a ta mě pobouřila nejvíce, je ta, ze když chci stáhnout soubor, tak mi to prostě jen otevře v přehrávači a šmitec. Prosimvas, řekněte mi, že jsem jen lama a neumím s tím ještě, protože jestli telefon neumí stahovat, tak to jde úplně proti filozofii smartphonu. Jak to tedy řešíte vy? Nechce se mi věřit tomu, že by se z vás stali otroci vašich telefonů. Mně se ten telefon strašně líbí a nerada bych ho vracela, ale tohle jsou pro mě reálné důvody, proč to udělat. Děkuji za reakce.
-
Deaktivovaný účet (01.2013)
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
5 hodin používání telefonu je nadprůměrné. Některé modely se vypnou už po třech hodinách, takže můžete být ráda, že vám telefon takhle dlouho vydrží.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Musis telefon take obcas odlozit a vypnout displej.Jinym telefonem si nepomuzes,vlastne ano,kdyz by jsti vyhrabala nejakou vykopavku,treba Nokii 6310i.Bohužel výdrž baterie je tristní, 5 hodin mi přijde sakra málo
-
FraDiavolo
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 920
Obávam se, že s tim stahovánim souborů máš smůlu, nejspíš je to proti filozofii Windows Phone.
-
ale0426
- nováček

A Vám to nevadí, že si nic nestáhnete?
-
htcjirka
- smartmaniak

A na co?Shlednu a vice jiz nepotrebuji a to co chc i mit v telefonu napevno si tam dam pres PC.
-
ale0426
- nováček

A co když jsem někde v autobuse a chci si stáhnout nějakou mp3? Mám si udělat hotspot z telefonu, stáhnout to přes tablet a někdy doma si to přes stolní pc dát do mobilu? Vám to nepřijde absurdní?
-
Jumbo78
- moderátor

- Zařízení: iPhone 7+ 256 GB
Některým to bohužel absurdní nepřijde... Jsou zde bohužel zaslepenci, kteří nedokáží přiznat ani malou chybu nebo nelogičnost tohoto systému... Tím tento systém nehaním, každý má své pro a proti...
Pardon, ale iPhone realne 9-10 hodin vydrzi. A to ma podstatne slabsi baterku. Je to v hodne testech, i z vlastni zkusenosti. Ale Lumia je taky slusna.
-
htcjirka
- smartmaniak

Ne neprijde,navic si pisnicky kupuji.ale0426 wrote:A co když jsem někde v autobuse a chci si stáhnout nějakou mp3? Mám si udělat hotspot z telefonu, stáhnout to přes tablet a někdy doma si to přes stolní pc dát do mobilu? Vám to nepřijde absurdní?
Navic doma si sesynchronizuji s telefonem cela alba,tak proc bych na cestach slozite tahal pisnicky pres net?To je spise absurdni.
-
Jumbo78
- moderátor

Ano drahý bože, ty jediný máš pravdu a děláš vše správně... Ach jo, my všichni ostatní děláme vše špatně
Prostě si krátí chvíli a chce si něco stáhnout.
-
ale0426
- nováček

Jumbo78: Ano, vidím tu některé jedince, kteří si to obhájí za každou cenu. Trošku nevím, co teď dělat. Takhle kontroverzní systém jsem ještě nepotkala. A to maemo mělo spoustu much, ale aspoň se tam daly věci ručně přidat.
Myslíte, že se do budoucna Microsoft vzpamatuje a udělá z toho normální systém? Protože ostatní věci jsou jinak na 1*
S tou baterkou jsem fakt zvědavá, 5 hodin mi nepřijde normální a už jsem tu právě četla, že tu byly i problémy s tímto. Mám nainstalované ty conectivity tiles, nemůže to být i jimi?
Jirka: složitě tahat přes mobil? Složitý to možná bylo za dob 3410...
Myslíte, že se do budoucna Microsoft vzpamatuje a udělá z toho normální systém? Protože ostatní věci jsou jinak na 1*
S tou baterkou jsem fakt zvědavá, 5 hodin mi nepřijde normální a už jsem tu právě četla, že tu byly i problémy s tímto. Mám nainstalované ty conectivity tiles, nemůže to být i jimi?
Jirka: složitě tahat přes mobil? Složitý to možná bylo za dob 3410...
-
htcjirka
- smartmaniak

Psala jestli Vam to nevadi,za sebe pisu,ze me to nevadi.Navic na spuste serveru si to pro "pro poslech" stahnout/prehrat muze,jen se to neulozi,logicky,warez.Ano drahý bože, ty jediný máš pravdu a děláš vše správně... Ach jo, my všichni ostatní děláme vše špatně
To ,ze to zveda ze židle známe "prskaly" je me volné.Nikomu nic nevnucuji.
Ne,nemuze,pouzivam je od pocatku.Telefon vydrzi tak 1-2 dnyMám nainstalované ty conectivity tiles, nemůže to být i jimi?
Nekradte a mp3 si kupujte a muzete je rovnou tahat do mobilu napr. pres Nokia Music pri zmene regionu.Jirka: složitě tahat přes mobil? Složitý to možná bylo za dob 3410...
-
Simon
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 900 Cyan + Nexus 7 II
htcjirko: My chudí si musíme kradnout víš
Ty nekopíruješ, nestahuješ...vúbec si živý a nejsi náhodou dokonalý Spam bot?
(Tohle vcelku pobavilo x)
(Tohle vcelku pobavilo x)
-
htcjirka
- smartmaniak

Stahuji jen zakoupene
Chapu,pro nekoho, kdo je zvykly si vetsinu veci nelegalne opatrit nepochopitelne.
-
Jumbo78
- moderátor

Jen mezi náma, mp3 mám udělané z originál CD a všechny aplikace mám koupené... Nicméně, tvůj božský přístup, že jen ty máš pravdu a vše děláš správně jen ty, mne docela baví...
-
htcjirka
- smartmaniak

Nic takoveho jsem nenapsal a jen me to podsouvas,zrejme nejaky komplextvůj božský přístup, že jen ty máš pravdu a vše děláš správně jen ty, mne docela baví...