Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Diskuzní fórum věnované smartphonům Nokia Lumia 930, 925, 920 a 900.
Nyny
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia

Post by Nyny »

nofu wrote:Další možností je používat v počítači Keepass a v mobilu 7pass.
Tuhle kombinaci používám a jsem naprosto spokojen. Takže doporučuji.
Scaladek
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 950 XL

Post by Scaladek »

martintrojanek wrote:
Scaladek wrote:Dotaz do placu: Používáte někdo k Lumii NFC štítky? Když má Nokia tu aplikaci NFC Writer, láká mě to vyzkoušet... :) Nějaké zkušenosti, popřípadě obchod, kde jste kupovali? Nějaké noname, nebo třeba Sony Smart Tags? Nokia pokud vím vlastní nemá... Dík
používám, objednal jsem z nfcmix.cz, s Nokia nfc writer fungují bez problémů, ale omezení systému je dost otravné, pročti http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... y&start=15" onclick="window.open(this.href);return false;
Díky, o tom WP omezení jsem věděl. Každopádně mě zajímá, jestli právě někdo používáte tu Lumia only aplikaci Nokia NFC Writer a jestli štítky přes ni zapsané spouštějí více funkcí, jak přesně to funguje (nějaké odlišnosti od normálu) atd.?? Někdo poradí, než začnu pátrat na anglických fórech? :)

EDIT: Teď jsem ještě objevil, že přímo v té aplikaci se dá koupit 5 NFC programovatelných tagů přímo od Nokie... Někdo zkušenost přímo s nimi? :wink: Mě to totiž po stisku Buy It Now vrátí zpět do menu, asi chyba...
TomasSX1
moderátor
moderátor
Zařízení: Lumia 950XL DS White / Lumia 920 White

Post by TomasSX1 »

EDIT: Teď jsem ještě objevil, že přímo v té aplikaci se dá koupit 5 NFC programovatelných tagů přímo od Nokie... Někdo zkušenost přímo s nimi? :wink: Mě to totiž po stisku Buy It Now vrátí zpět do menu, asi chyba...
Skusenosti s NFC Tagmi nemam ale kupoavat Nokiacke NFC Tagi cez appku je US only (dufam ze len zatial), preto ta vracia spat do menu.
ale0426
nováček
nováček
Zařízení: Nokia E7, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by ale0426 »

Ahoj, tak jsem od pátku majitelkou červené Lumie. Ráda bych napsala hrdou, ale brání mi v tom několik faktů. Co se týče HW, fakt super, měla jsem asi i štěstí a žádné problémy, co se tu řešily, mě nepotkaly. Bohužel výdrž baterie je tristní, 5 hodin mi přijde sakra málo, ale pevně doufám, že se to stabilizuje. Co se týče SW, WP je neuvěřitelně intuitivní, bohužel mě trápí absence správce souborů a tím pádem se k tomu vztahují různé problémy. Přes Bluetooth si pošlu nějaké soubory a pokud je hned neotevřu, jsou nenávratně ztraceny v telefonu. Další věc a ta mě pobouřila nejvíce, je ta, ze když chci stáhnout soubor, tak mi to prostě jen otevře v přehrávači a šmitec. Prosimvas, řekněte mi, že jsem jen lama a neumím s tím ještě, protože jestli telefon neumí stahovat, tak to jde úplně proti filozofii smartphonu. Jak to tedy řešíte vy? Nechce se mi věřit tomu, že by se z vás stali otroci vašich telefonů. Mně se ten telefon strašně líbí a nerada bych ho vracela, ale tohle jsou pro mě reálné důvody, proč to udělat. Děkuji za reakce.
Deaktivovaný účet (01.2013)

Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Post by Deaktivovaný účet (01.2013) »

5 hodin používání telefonu je nadprůměrné. Některé modely se vypnou už po třech hodinách, takže můžete být ráda, že vám telefon takhle dlouho vydrží.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Bohužel výdrž baterie je tristní, 5 hodin mi přijde sakra málo
Musis telefon take obcas odlozit a vypnout displej.Jinym telefonem si nepomuzes,vlastne ano,kdyz by jsti vyhrabala nejakou vykopavku,treba Nokii 6310i. :tlem:
FraDiavolo
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by FraDiavolo »

Obávam se, že s tim stahovánim souborů máš smůlu, nejspíš je to proti filozofii Windows Phone.
ale0426
nováček
nováček

Post by ale0426 »

A Vám to nevadí, že si nic nestáhnete?
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

A na co?Shlednu a vice jiz nepotrebuji a to co chc i mit v telefonu napevno si tam dam pres PC.
ale0426
nováček
nováček

Post by ale0426 »

A co když jsem někde v autobuse a chci si stáhnout nějakou mp3? Mám si udělat hotspot z telefonu, stáhnout to přes tablet a někdy doma si to přes stolní pc dát do mobilu? Vám to nepřijde absurdní?
Jumbo78
moderátor
moderátor
Zařízení: iPhone 7+ 256 GB

Post by Jumbo78 »

Některým to bohužel absurdní nepřijde... Jsou zde bohužel zaslepenci, kteří nedokáží přiznat ani malou chybu nebo nelogičnost tohoto systému... Tím tento systém nehaním, každý má své pro a proti...
mberdych
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 7/Blackberry Priv

Post by mberdych »

Pardon, ale iPhone realne 9-10 hodin vydrzi. A to ma podstatne slabsi baterku. Je to v hodne testech, i z vlastni zkusenosti. Ale Lumia je taky slusna.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

ale0426 wrote:A co když jsem někde v autobuse a chci si stáhnout nějakou mp3? Mám si udělat hotspot z telefonu, stáhnout to přes tablet a někdy doma si to přes stolní pc dát do mobilu? Vám to nepřijde absurdní?
Ne neprijde,navic si pisnicky kupuji.
Navic doma si sesynchronizuji s telefonem cela alba,tak proc bych na cestach slozite tahal pisnicky pres net?To je spise absurdni.
Jumbo78
moderátor
moderátor

Post by Jumbo78 »

Ano drahý bože, ty jediný máš pravdu a děláš vše správně... Ach jo, my všichni ostatní děláme vše špatně
Prostě si krátí chvíli a chce si něco stáhnout.
ale0426
nováček
nováček

Post by ale0426 »

Jumbo78: Ano, vidím tu některé jedince, kteří si to obhájí za každou cenu. Trošku nevím, co teď dělat. Takhle kontroverzní systém jsem ještě nepotkala. A to maemo mělo spoustu much, ale aspoň se tam daly věci ručně přidat.
Myslíte, že se do budoucna Microsoft vzpamatuje a udělá z toho normální systém? Protože ostatní věci jsou jinak na 1*
S tou baterkou jsem fakt zvědavá, 5 hodin mi nepřijde normální a už jsem tu právě četla, že tu byly i problémy s tímto. Mám nainstalované ty conectivity tiles, nemůže to být i jimi?

Jirka: složitě tahat přes mobil? Složitý to možná bylo za dob 3410...
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Ano drahý bože, ty jediný máš pravdu a děláš vše správně... Ach jo, my všichni ostatní děláme vše špatně
Prostě si krátí chvíli a chce si něco stáhnout.
Psala jestli Vam to nevadi,za sebe pisu,ze me to nevadi.Navic na spuste serveru si to pro "pro poslech" stahnout/prehrat muze,jen se to neulozi,logicky,warez.
To ,ze to zveda ze židle známe "prskaly" je me volné.Nikomu nic nevnucuji. :wink:
Mám nainstalované ty conectivity tiles, nemůže to být i jimi?
Ne,nemuze,pouzivam je od pocatku.Telefon vydrzi tak 1-2 dny
Jirka: složitě tahat přes mobil? Složitý to možná bylo za dob 3410...
Nekradte a mp3 si kupujte a muzete je rovnou tahat do mobilu napr. pres Nokia Music pri zmene regionu.
Simon
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 900 Cyan + Nexus 7 II

Post by Simon »

htcjirko: My chudí si musíme kradnout víš :-) Ty nekopíruješ, nestahuješ...vúbec si živý a nejsi náhodou dokonalý Spam bot? :roll:
(Tohle vcelku pobavilo x)
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Stahuji jen zakoupene :wink: Chapu,pro nekoho, kdo je zvykly si vetsinu veci nelegalne opatrit nepochopitelne.
Jumbo78
moderátor
moderátor

Post by Jumbo78 »

Jen mezi náma, mp3 mám udělané z originál CD a všechny aplikace mám koupené... Nicméně, tvůj božský přístup, že jen ty máš pravdu a vše děláš správně jen ty, mne docela baví...
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

tvůj božský přístup, že jen ty máš pravdu a vše děláš správně jen ty, mne docela baví...
Nic takoveho jsem nenapsal a jen me to podsouvas,zrejme nejaky komplex :tlem:
Post Reply

Return to “Nokia Lumia 930/925/920 a 900”