HTC TyTN II (Kaiser): Dojmy, zkušenosti a rady

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Locked
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Note 7, iPhone

Post by nAscA »

si na postu zajdi, treba se jim tam uz vali. Kdysi jsem si tak zasel pro notebook. Byl patek a nechtelo se mi cekat do pondeli. A uplne nahodou ho meli na druhe poste, nez na kterou mi to melo prijit. Jeste, ze jsem se tam zeptal.
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Post by p.a.Ť.o »

he, víš kolik je v brně pošt?
se jich ptám už od rána a ta krá...a, co tam sedí, mi není schopna říct ani mobil na toho, co to rozváží, ani jestli to přijde přímo jim nebo jestli to jde ještě přes nějakou další poštu. prostě nic. hrozně bych kousal, ale fakt hrozně :twisted:
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Note 7, iPhone

Post by nAscA »

Kolik je post v Brne netusim, ale zasel bych na tu nejblizsi ke tvemu bydlisti :)
To chces kousat do toho Tytna?
Jinak, jak jsem psal uz jinde, nejak nechapu, co te vede k vymene Uniho za TytnaII.
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lenovo P780

Post by Tomáš Kubec »

OT - smazat
Musíš zavolat na svou poštu a říct jim to číslo, ale je to fakt bordel. Hlavně, že mají na autě "Dnes podáte, zítra doručíme"
krmec
nováček
nováček

Post by krmec »

Může se paměťová karta vysunout bez vypínání přístroje? Zkoušel jsem wm5storage pro zobrazení karty v commanderu jako samostatný výměnný disk, ale nefungoval. Ale softick card export fuguje bezchybně. Teď vyšla nová verze 3.05 která přímo podporuje HTC Kaisra. Jen je škoda, že placný. Zkušební verze je na 21 dní.
Toror
přispěvatel
přispěvatel

Post by Toror »

MAOrh wrote:mel sem v ruce tri kusy a vsechny v poradku :wink:
Ja taky OK :-)
zatím :-))
Toror
přispěvatel
přispěvatel

Post by Toror »

Tak si na netu podle podaciho cisla najdi kde balik je .....
PS: Jsem rád, že nejsem sám co chce mít vše teď hned .-))
Toror
přispěvatel
přispěvatel

Post by Toror »

Jak jste rozchodili na Tytn II interní GPS ??? Nainstaloval jsem TT Navigator 6 a zkousel ji rozchodit, ale nic... je nejaky zvlastni ukon pro aktivaci ??
Dekuji
T
Swifty
nováček
nováček

Post by Swifty »

Když jsem si zkoušel Kaisera v obchodě, tak mě překvapila asi 5s prodleva při vyklopení klávesnice, než se psané znaky začnou objevovat. To je normál, nebo je to kvůli té češtině?
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7

Post by Radek Hübl »

pokud mysliz pretoceni diplaye tak tam je prodleva tak max 2 s urcite ne dyl...
Swifty
nováček
nováček

Post by Swifty »

Nene, v normálním režimu na výšku si kliknu do nějakýho textovýho pole, vysunu si klávesnici, displej se přetočí, já začnu psát, ale ty znaky se tam ještě několik sekund neobjeví (vypadá to jakože nic nepíšu a pak se tam najednou naráz všechny objeví....takže se aspoň neztrácí).
pavklu
nováček
nováček
Zařízení: Motorola Droid2 Global white

První zkušenosti

Post by pavklu »

Tak Kaisera jsem si vcera privezl z Prahy, preci jenom kontrola na vlastni oci je na vlastni oci - bez vadných pixelu :) , co potesilo bylo bezproblemove sparovani z handsfree sadou nokia v aute, ale kdyz s nekym telefonuji pres bt handsfree slysi se dvakrat ja ok. Nemel jsem moc casu na instalaci programu, jenom jsem nahodil tom toma a ted se peru s korektnim prevedenim kontaktu z n6230i jestli ma nekdo radu sem s ni. Tom mel prvni fix do 3 minut, mel jsem stahnuto aktualni stav pres quick gps, dalsi po zapnuti do 30 sec, citlivost velmi dobra, kdyz porovnam s predchozi itec 339 tak na stejne urovni coz znamena velmi dobre :grin: .Dnes najeto zhruba 300 km a vse ok. Dnes ho nechavam odpocnout, protoze jsem ko ,ale zitra se pustim do instalace dalšich programu. Pokud jsou nejake dotazy budu se snazit ale bude to vzdy chvilku trvat. Jo a pouzivam v en , protoze jsem tak zvykly, pri instalaci se to ptalo co chci nainstalovat, co bylo potesujici tak nastaveni na gprs apod probehlo po zadani automaticky z cabu. Zdar vsem, zatim jsem jen unesen tak uvidime.
pavklu
nováček
nováček

micro sd

Post by pavklu »

jo a ve stredu jsem objednaval Sandisk 6GB micro sd z Anglie (cena i s dopravou cca 1600) tak az dorazi dam vedet zkusenosti, ted tam mam 1 GB Kingston a vyndavani karty ok
Radek Hübl
smartstar
smartstar

Post by Radek Hübl »

proc z anglie???dyt u nas stoji 4 Gb necelych 13 stovek :-D
pavklu
nováček
nováček

Post by pavklu »

no jo ale ja chci 6GB :-D a ta u nas nikde neni tak proc 4gb za 1300,- kdyz o 300,- vice a mam 6GB :wink:

edit: 1600,- i s dani a cestou 8-) a nakonec je to vcelku jedno hlavne ze bude
Pepe DeLuxe
nováček
nováček

Post by Pepe DeLuxe »

Ja nasel cesky shop ktery prodava 6G, take se ni chystam. http://www.megafoto.cz/sandisk-microsdhc-6-gb.html (jestli to bude chapano jako reklama, tak to smazte)
Radek Hübl
smartstar
smartstar

Post by Radek Hübl »

no kdyz 4GB za 1300 tak 6GB za 1600 a bez poplatku...nechci te zklamat ale zas takovy supr kseft jsi neudelal...
FOXXX
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC HD2

Post by FOXXX »

No pořád ještě ušetří 150Kč za dopravu :)
pavklu
nováček
nováček

Post by pavklu »

to pepe deluxe - info na shopu - máme skladem - dodáváme do 3 dnu - kdyz pokračujes dal tak tam mas expedujeme do 7 dnu - no nevim jestli bych si ji u nas koupil pristi tyden :wink: , dost uz o kartach at to tu nespamujem.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

displej se přetočí, já začnu psát, ale ty znaky se tam ještě několik sekund neobjeví (vypadá to jakože nic nepíšu a pak se tam najednou naráz všechny objeví
U Tytna I to delalo take,ze vsemi rom co jsem vyzkousel.Neberu to uz jako vadu.Zvykl jsem si a ani u Kaisera me to nerozhazuje.
Locked

Return to “HTC TyTN/TyTN II”