HTC TyTN II (Kaiser): Dojmy, zkušenosti a rady
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

- Zařízení: Lenovo P780
Může se paměťová karta vysunout bez vypínání přístroje? Zkoušel jsem wm5storage pro zobrazení karty v commanderu jako samostatný výměnný disk, ale nefungoval. Ale softick card export fuguje bezchybně. Teď vyšla nová verze 3.05 která přímo podporuje HTC Kaisra. Jen je škoda, že placný. Zkušební verze je na 21 dní.
-
Radek Hübl
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
- pavklu
- nováček

- Zařízení: Motorola Droid2 Global white
První zkušenosti
Tak Kaisera jsem si vcera privezl z Prahy, preci jenom kontrola na vlastni oci je na vlastni oci - bez vadných pixelu
, co potesilo bylo bezproblemove sparovani z handsfree sadou nokia v aute, ale kdyz s nekym telefonuji pres bt handsfree slysi se dvakrat ja ok. Nemel jsem moc casu na instalaci programu, jenom jsem nahodil tom toma a ted se peru s korektnim prevedenim kontaktu z n6230i jestli ma nekdo radu sem s ni. Tom mel prvni fix do 3 minut, mel jsem stahnuto aktualni stav pres quick gps, dalsi po zapnuti do 30 sec, citlivost velmi dobra, kdyz porovnam s predchozi itec 339 tak na stejne urovni coz znamena velmi dobre
.Dnes najeto zhruba 300 km a vse ok. Dnes ho nechavam odpocnout, protoze jsem ko ,ale zitra se pustim do instalace dalšich programu. Pokud jsou nejake dotazy budu se snazit ale bude to vzdy chvilku trvat. Jo a pouzivam v en , protoze jsem tak zvykly, pri instalaci se to ptalo co chci nainstalovat, co bylo potesujici tak nastaveni na gprs apod probehlo po zadani automaticky z cabu. Zdar vsem, zatim jsem jen unesen tak uvidime.
- pavklu
- nováček

- Zařízení: Motorola Droid2 Global white
micro sd
jo a ve stredu jsem objednaval Sandisk 6GB micro sd z Anglie (cena i s dopravou cca 1600) tak az dorazi dam vedet zkusenosti, ted tam mam 1 GB Kingston a vyndavani karty ok
-
Radek Hübl
- smartstar

-
Pepe DeLuxe
- nováček

Ja nasel cesky shop ktery prodava 6G, take se ni chystam. http://www.megafoto.cz/sandisk-microsdhc-6-gb.html (jestli to bude chapano jako reklama, tak to smazte)
-
Radek Hübl
- smartstar