Přišel balík, v něm byl mobil s fakturou a záručák. Na záručáku je IMEI výrobku nalepený. Nestraš s reklamcíScaladek wrote:Ahoj,
dotaz na všechny, kteří kupovali Lumii 920 z Max-Shopu, ale nebyli si pro ni osobně. Předpokládám, že jste měli objednávku na dobírku. Jak je to v tomto případě s dokladem o koupi? Co jste měli v balení za doklad? Jak bylo vyznačeno IMEI? Ptám se z důvodu případné reklamace, a taky proto, že Liberec je z Brna krapet daleko...Za každou radu a zkušenost budu vděčný...
Díky všem za odpovědi!
Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Recovery se pouziva pri pouziti firmwaru na jiny Product Code nez ma telefon,Refubish pri flashi se stejnym Product Code jako ma telefon.Všade sa píše o spúšťaní Recovery, nie Refurbish
Okej, díky za odpoveď, to som nejako prehliadol. Ale výsledok ten istý, nie je možné pripojiť zariadenie, a NCS mi vypíše chybové hlásenie s kódom 0x8400A403.. Nakoniec to asi bude problém s USB3.0htcjirka wrote:Recovery se pouziva pri pouziti firmwaru na jiny Product Code nez ma telefon,Refubish pri flashi se stejnym Product Code jako ma telefon.Všade sa píše o spúšťaní Recovery, nie Refurbish
pravda, právě jsem kontroloval.mbelas wrote:Přišel balík, v něm byl mobil s fakturou a záručák. Na záručáku je IMEI výrobku nalepený. Nestraš s reklamcíScaladek wrote:Ahoj,
dotaz na všechny, kteří kupovali Lumii 920 z Max-Shopu, ale nebyli si pro ni osobně. Předpokládám, že jste měli objednávku na dobírku. Jak je to v tomto případě s dokladem o koupi? Co jste měli v balení za doklad? Jak bylo vyznačeno IMEI? Ptám se z důvodu případné reklamace, a taky proto, že Liberec je z Brna krapet daleko...Za každou radu a zkušenost budu vděčný...
Díky všem za odpovědi!
dotaz: když je telefon vypnuty a já ho zapnu do nabíječky okamžitě se spustí, nebo vypínám telefon při nabíjení a zase se zapne, je to normální?
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Je to normální.
-
bouskat
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia N97, Lumia 920, 950XL
Když poslouchám. Písničku a kliknu. U ni na to srdíčko tak to udělá co? Chapu to jako oblíbené ale kde ty oblíbené pak najdu?
-
htcjirka
- smartmaniak

Na N9 jsem miloval funkci, kde stacilo rychle dvakrat klepnout na displej a probudit tak zarizeni bez potreby zmacknuti power tlacitka.Nyni se stejna funkce chysta pro Lumii 920/820 vcetne aktivace FM Radia.Vrati se tez zname ztiseni otocenim telefonu na displej.
http://www.theverge.com/2013/3/26/41482 ... io-support" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.theverge.com/2013/3/26/41482 ... io-support" onclick="window.open(this.href);return false;
-
FraDiavolo
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 920
Hurá, hlavně že bude to rádiohtcjirka wrote:Na N9 stacilo rychle dvakrat klepnout na displej a probudit tak zarizeni bez potreby zmacknuti power tlacitka.Nyni se stejna funkce chysta pro Lumii 920/820 vcetne aktivace FM Radia.Vrati se tez zname ztiseni otocenim telefonu na displej.
-
geoffrey
- přispěvatel

- Zařízení: Lumia 920, XPERIA Z, LG2, Lumia 925, OPPO Find 7a
Mám na noťasu 2.0 . Ještě jednu věc jsem zapomněl napsat. Když se stáhnul ten firmware, tak jsem názvech těch souborů ručně změnil to číslo ID kodu na číslo ID mého telefonu. Tuším že mimo jednoho souboru ve všech.lubomirko wrote:Ad1) Všade sa píše o spúšťaní Recovery, nie Refurbish
Ad2) Lumiu si pripájal cez USB2.0 alebo 3.0 ???
-
htcjirka
- smartmaniak

Kdyz se jede pres Recovery tak neni potreba neco menit.
-
geoffrey
- přispěvatel

- Zařízení: Lumia 920, XPERIA Z, LG2, Lumia 925, OPPO Find 7a
Je to možné. Win 5.0-6.5, IOS i Android jsem flashoval možná 50x, Win Phone 8 poprvé, takže jsem se striktně držel návodu z XDA.
-
bigjohn
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Ulefone Power 3 (Nova Launcher)
Kamarát fleshoval poliaka na fína...postupoval presne podľa návodu NCS, použil Recovery....telefón sa fleshol, naskočila fínština....ale product code ostal polský
Po otvorení zložky v Program Data sme zistili, že v zložke rm-821 je uložený aj polský soft a aj finsky soft...
Kde robí chybu?
Po otvorení zložky v Program Data sme zistili, že v zložke rm-821 je uložený aj polský soft a aj finsky soft...
Kde robí chybu?
-
htcjirka
- smartmaniak

Nikde nedela chybu,PC se flashnutim jineho firmware nemeni,zustane porad puvodni,zmenit nejde.Pokud se pak necha pripojeny telefon k NCS po cerstvem flashnuti samozrejme, ze se do slozky RM-821 natahnou automaticky i soubory pro ten polsky PC.Ale pres OTA budou chodit aktualizace pro finsky firmware,tam si PC nevsima,berou se jina kriteria.
- Pedro007
- nováček

- Zařízení: Nokia Lumia 920 - Plus PL v.3047.0000.1326.2003
Pedro007 wrote:Nevíte někdo o nějakém pěkném futrálku se šňurkou nebo jak vyřešit šňurku.Pokud fotím z balkonu nebo někde z mostu
a v létě pak v bazénu(ne pod vodou:-))nebo se skal,tak mám psych obavy aby mě nevyklouzl z rukou.
Dík.
Nějaký pěkný rámeček nebo něco kde se dá upevnit šňurka jste někdo neviděl?
Ahoj, mám takový problém.. Firemní mail pres exchange po mě cca po hodině vyžaduje pozornost.. A když dám proč tak to chce zadat opět heslo.. (Snažil jsem se pročítat i vyhledávat v diskuzi.. Ale je toho tu hrozně moc dohromady a nic se mi nepovedlo najít..) Nevíte někdo jak by se to dalo nastavit abych nemusel pořád to heslo znova dokola.. Nemůže to být třeba firmwarem? Mám: 1232.5951.1249.1001
-
karelchadim
- stálý přispěvatel

- Zařízení: P9 lite|P8 lite|Lumia 830|HTC 8x|LG Optimus 7
tak jsem trochu zagooglil a dá se najít pouzdro, ale pěkné to moc není přímo od nokie, a kdo ví jak to bude fotit skrz obal
nebo si pořídit to silikonové pouzdro a šňůrku si tam upevnit svépomocí
nebo si pořídit to silikonové pouzdro a šňůrku si tam upevnit svépomocí
-
Stevik
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi A1, L950XL, M5Card
Je to MS Exchange, nebo tam je Kerio Connect? Resil jsem Kerio a musela se dat verze 8.0.1, starsi WP8 nepodporovala.suchyjar wrote:Ahoj, mám takový problém.. Firemní mail pres exchange ...
Tak nakoniec som to refurbishol na starom desktope s WinXP.. bol to jednoznačne problém s komunikáciou cez USB3.0, pretože na starom desktope mám dokonca aj jedno USB1.0 a po ručnom nainštalovaní ovládačov, NCS našlo a vedelo komunikovať s pripojenou Lumiou aj cez USB1.0.geoffrey wrote:Mám na noťasu 2.0 . Ještě jednu věc jsem zapomněl napsat. Když se stáhnul ten firmware, tak jsem názvech těch souborů ručně změnil to číslo ID kodu na číslo ID mého telefonu. Tuším že mimo jednoho souboru ve všech.lubomirko wrote:Ad1) Všade sa píše o spúšťaní Recovery, nie Refurbish
Ad2) Lumiu si pripájal cez USB2.0 alebo 3.0 ???
Post update: Už teraz vidím lepšiu výdrž batérie a zdá sa mi, že celé zariadenie fičí o stotinu sekundy rýchlejšie.
Zistil som este jednu zaujimavost - mal som omylom nastavene vypinanie WiFi pri zamknutej obrazovke. Akonahle som ponechal WiFi zapnutu stale, nocna spotreba mi vyrazne klesla - predtym cca 10-15%, momentalne max 5% za noc (6-8 hod). To je zhruba na urovni pred nainstalovanim Skype. Akonahle sa ale vzdialim z dosahu WiFi, spotreba v pohotovostnom rezime vzrastie na 2-4% /hod.flemo wrote: Ja Battery pouzivam, a zatial sa mi nezda, zeby vyznacne zrala bateriu. Po GDR2 update bez problemov 2 dni vydrze. Po doinstalovani Skype to kleslo 1 den s rezervou cca 30% (automaticke stahovanie mailov, telefonovanie 10-20min denne, obcas browser, obcas foto).
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Zadne prekvapeni, wifi proste zere mene nez 3G, zejmena kdyz je spatny signal.