Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Diskuzní fórum věnované smartphonům Nokia Lumia 930, 925, 920 a 900.
mbelas
smartguru
smartguru
Zařízení: Home and office ML950XL white

Post by mbelas »

Scaladek wrote:Ahoj,

dotaz na všechny, kteří kupovali Lumii 920 z Max-Shopu, ale nebyli si pro ni osobně. Předpokládám, že jste měli objednávku na dobírku. Jak je to v tomto případě s dokladem o koupi? Co jste měli v balení za doklad? Jak bylo vyznačeno IMEI? Ptám se z důvodu případné reklamace, a taky proto, že Liberec je z Brna krapet daleko... :) Za každou radu a zkušenost budu vděčný...

Díky všem za odpovědi!
Přišel balík, v něm byl mobil s fakturou a záručák. Na záručáku je IMEI výrobku nalepený. Nestraš s reklamcí :-)
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Všade sa píše o spúšťaní Recovery, nie Refurbish
Recovery se pouziva pri pouziti firmwaru na jiny Product Code nez ma telefon,Refubish pri flashi se stejnym Product Code jako ma telefon.
lubomirko
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 920 -> 930 Black

Post by lubomirko »

htcjirka wrote:
Všade sa píše o spúšťaní Recovery, nie Refurbish
Recovery se pouziva pri pouziti firmwaru na jiny Product Code nez ma telefon,Refubish pri flashi se stejnym Product Code jako ma telefon.
Okej, díky za odpoveď, to som nejako prehliadol. Ale výsledok ten istý, nie je možné pripojiť zariadenie, a NCS mi vypíše chybové hlásenie s kódom 0x8400A403.. Nakoniec to asi bude problém s USB3.0 :-)
xwritter
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 920

Post by xwritter »

mbelas wrote:
Scaladek wrote:Ahoj,

dotaz na všechny, kteří kupovali Lumii 920 z Max-Shopu, ale nebyli si pro ni osobně. Předpokládám, že jste měli objednávku na dobírku. Jak je to v tomto případě s dokladem o koupi? Co jste měli v balení za doklad? Jak bylo vyznačeno IMEI? Ptám se z důvodu případné reklamace, a taky proto, že Liberec je z Brna krapet daleko... :) Za každou radu a zkušenost budu vděčný...

Díky všem za odpovědi!
Přišel balík, v něm byl mobil s fakturou a záručák. Na záručáku je IMEI výrobku nalepený. Nestraš s reklamcí :-)
pravda, právě jsem kontroloval.
dotaz: když je telefon vypnuty a já ho zapnu do nabíječky okamžitě se spustí, nebo vypínám telefon při nabíjení a zase se zapne, je to normální?
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

Je to normální.
bouskat
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia N97, Lumia 920, 950XL

Post by bouskat »

Když poslouchám. Písničku a kliknu. U ni na to srdíčko tak to udělá co? Chapu to jako oblíbené ale kde ty oblíbené pak najdu?
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Na N9 jsem miloval funkci, kde stacilo rychle dvakrat klepnout na displej a probudit tak zarizeni bez potreby zmacknuti power tlacitka.Nyni se stejna funkce chysta pro Lumii 920/820 vcetne aktivace FM Radia.Vrati se tez zname ztiseni otocenim telefonu na displej.

http://www.theverge.com/2013/3/26/41482 ... io-support" onclick="window.open(this.href);return false;
FraDiavolo
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by FraDiavolo »

htcjirka wrote:Na N9 stacilo rychle dvakrat klepnout na displej a probudit tak zarizeni bez potreby zmacknuti power tlacitka.Nyni se stejna funkce chysta pro Lumii 920/820 vcetne aktivace FM Radia.Vrati se tez zname ztiseni otocenim telefonu na displej.

http://www.theverge.com/2013/3/26/41482 ... io-support" onclick="window.open(this.href);return false;
Hurá, hlavně že bude to rádio :-)
geoffrey
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Lumia 920, XPERIA Z, LG2, Lumia 925, OPPO Find 7a

Post by geoffrey »

lubomirko wrote:Ad1) Všade sa píše o spúšťaní Recovery, nie Refurbish
Ad2) Lumiu si pripájal cez USB2.0 alebo 3.0 ???
Mám na noťasu 2.0 . Ještě jednu věc jsem zapomněl napsat. Když se stáhnul ten firmware, tak jsem názvech těch souborů ručně změnil to číslo ID kodu na číslo ID mého telefonu. Tuším že mimo jednoho souboru ve všech.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Kdyz se jede pres Recovery tak neni potreba neco menit.
geoffrey
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Lumia 920, XPERIA Z, LG2, Lumia 925, OPPO Find 7a

Post by geoffrey »

Je to možné. Win 5.0-6.5, IOS i Android jsem flashoval možná 50x, Win Phone 8 poprvé, takže jsem se striktně držel návodu z XDA.
bigjohn
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Ulefone Power 3 (Nova Launcher)

Post by bigjohn »

Kamarát fleshoval poliaka na fína...postupoval presne podľa návodu NCS, použil Recovery....telefón sa fleshol, naskočila fínština....ale product code ostal polský
Po otvorení zložky v Program Data sme zistili, že v zložke rm-821 je uložený aj polský soft a aj finsky soft...
Kde robí chybu?
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Nikde nedela chybu,PC se flashnutim jineho firmware nemeni,zustane porad puvodni,zmenit nejde.Pokud se pak necha pripojeny telefon k NCS po cerstvem flashnuti samozrejme, ze se do slozky RM-821 natahnou automaticky i soubory pro ten polsky PC.Ale pres OTA budou chodit aktualizace pro finsky firmware,tam si PC nevsima,berou se jina kriteria.
Pedro007
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 920 - Plus PL v.3047.0000.1326.2003

Post by Pedro007 »

Pedro007 wrote:Nevíte někdo o nějakém pěkném futrálku se šňurkou nebo jak vyřešit šňurku.Pokud fotím z balkonu nebo někde z mostu
a v létě pak v bazénu(ne pod vodou:-))nebo se skal,tak mám psych obavy aby mě nevyklouzl z rukou.
Dík.

Nějaký pěkný rámeček nebo něco kde se dá upevnit šňurka jste někdo neviděl? :-)
suchyjar
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 920

Post by suchyjar »

Ahoj, mám takový problém.. Firemní mail pres exchange po mě cca po hodině vyžaduje pozornost.. A když dám proč tak to chce zadat opět heslo.. (Snažil jsem se pročítat i vyhledávat v diskuzi.. Ale je toho tu hrozně moc dohromady a nic se mi nepovedlo najít..) Nevíte někdo jak by se to dalo nastavit abych nemusel pořád to heslo znova dokola.. Nemůže to být třeba firmwarem? Mám: 1232.5951.1249.1001
karelchadim
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: P9 lite|P8 lite|Lumia 830|HTC 8x|LG Optimus 7

Post by karelchadim »

tak jsem trochu zagooglil a dá se najít pouzdro, ale pěkné to moc není přímo od nokie, a kdo ví jak to bude fotit skrz obal

nebo si pořídit to silikonové pouzdro a šňůrku si tam upevnit svépomocí
Stevik
smartguru
smartguru
Zařízení: Xiaomi Mi A1, L950XL, M5Card

Post by Stevik »

suchyjar wrote:Ahoj, mám takový problém.. Firemní mail pres exchange ...
Je to MS Exchange, nebo tam je Kerio Connect? Resil jsem Kerio a musela se dat verze 8.0.1, starsi WP8 nepodporovala.
lubomirko
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 920 -> 930 Black

Post by lubomirko »

geoffrey wrote:
lubomirko wrote:Ad1) Všade sa píše o spúšťaní Recovery, nie Refurbish
Ad2) Lumiu si pripájal cez USB2.0 alebo 3.0 ???
Mám na noťasu 2.0 . Ještě jednu věc jsem zapomněl napsat. Když se stáhnul ten firmware, tak jsem názvech těch souborů ručně změnil to číslo ID kodu na číslo ID mého telefonu. Tuším že mimo jednoho souboru ve všech.
Tak nakoniec som to refurbishol na starom desktope s WinXP.. bol to jednoznačne problém s komunikáciou cez USB3.0, pretože na starom desktope mám dokonca aj jedno USB1.0 a po ručnom nainštalovaní ovládačov, NCS našlo a vedelo komunikovať s pripojenou Lumiou aj cez USB1.0.
Post update: Už teraz vidím lepšiu výdrž batérie a zdá sa mi, že celé zariadenie fičí o stotinu sekundy rýchlejšie. 8-)
flemo
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 950 Black

Post by flemo »

flemo wrote: Ja Battery pouzivam, a zatial sa mi nezda, zeby vyznacne zrala bateriu. Po GDR2 update bez problemov 2 dni vydrze. Po doinstalovani Skype to kleslo 1 den s rezervou cca 30% (automaticke stahovanie mailov, telefonovanie 10-20min denne, obcas browser, obcas foto).
Zistil som este jednu zaujimavost - mal som omylom nastavene vypinanie WiFi pri zamknutej obrazovke. Akonahle som ponechal WiFi zapnutu stale, nocna spotreba mi vyrazne klesla - predtym cca 10-15%, momentalne max 5% za noc (6-8 hod). To je zhruba na urovni pred nainstalovanim Skype. Akonahle sa ale vzdialim z dosahu WiFi, spotreba v pohotovostnom rezime vzrastie na 2-4% /hod.
mberdych
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 7/Blackberry Priv

Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Post by mberdych »

Zadne prekvapeni, wifi proste zere mene nez 3G, zejmena kdyz je spatny signal.
Post Reply

Return to “Nokia Lumia 930/925/920 a 900”