Ahojte,
píšem to tu po mojej skúsenosti s rozbitou OMNIOU 7. Stalo sami presne to isté ako Vám. Na amolede mi prasklo krycie sklíčko, no displej fungoval korektne a taktiež senzorové tlačítka. Od šikmookých som si teda objednal iba krycie sklíčko za 10€ io s poštovným. Telefón som podľa návodu na youtube rozmontoval. Dostal som sa k displeju a ako niekto písal... Displej so sklíčkom zlepený dokopy. Číňanovi som napísal, že mu teda ďakujem za sklíčko ale je mi na dve veci.
Rozmontovaný telefón som odložil s tým, že kupujem druhú lumiu 920. Po dvoch týždňoch mi to nedalo a našiel som niekde JEDINY!!!! link na informáciu, že to ide vymeniť. Nebolo to na OMNII 7 ,ale na nejaký nexus s Amoled displejom. Takže ak chcete ušetriť a ste zručnejší, potrebujete horkovzdušnú pištoľ, alebo kvalitnejší fén na vlasy. Ja som disponoval tým druhým

. Displej je potrebné nahriať, aby sa lepidlo medzi sklíčkom a displejom roztopilo. Potom je nutné pomaličky podobrať tenkým nožíkom a pomaly nadvihovať. Samozrejme zakaždým ako vychladne je potrebné ho zohriať. Po odlepení na displeji zostane ešte hodne lepidla. Vyriešite to vatou a rozpúštadlom. Myslím, že som mal S6006. Krásne to zišlo. Operácia to na začiatku vypadala nemožná, no ukázalo sa, že je to naozaj hračka. Ja nie som nejaký odborník, ale keď som to ja spravil, spravíte to i vy.
Hodne zdaru prajem!