Každopadně by bylo ideální, kdyby MS nebo odkud se to uvolňuje někam pověsil oficiální informaci o plánu uvolňování, termíny (nebo aspň předpokládané) a jak vše bude probíhat. Myslím, že by to vyřešilo mnoho stovek dotazů k tomuto tématu i když je pravda, že obyč uživatelé ani netuší, že je nějaká aktualizace a třeba je to ani nezajímá. Každopáně, mě to třeba zajímá

Ale vypadá to, že je plán postaven spíše na menšině, tzn. že 99% to nezajíma nebo je jim to jedno.
Jinak zde na fóru někdo psal, že první vlna aktualizace byla 30. ledna, druhá 6. února a třetí ma být 18. února. Já se zatím nechytám přes Zune v žádné vlně, takže to vypadá to třetice na 18. února, tak jsem zvědavej.
Plán přechodu nikde není, takže se může spekulovat jak to celé probíha, po regionech, značkách, výr. číslech, apod.
... A ješte jedna věc teda.
Doporučujete tedy spíše počkat na vlnu Zune než to tam cpát přes nějakou aplikaci nebo vynucení?
Jestli jsem dobře pochopil, tak v aktualizaci v třetí nebo poslední vlně může být nakonec největši výhra, protože v případě, ža do té doby zjistili nějaký bug ap., tak bude již opraveno a stáhnu si tak vlastně stable verzi ...
Příště použij tlačítko EDIT u příspěvku, než vkládat příspěvek nový.. Mimonaut