Po Porticu bych radeji udelal obnoveni tovarniho nastaveni a pak obnovil pres Skydrive.Me nikdy nezamrzla ani pred porticem.Je to divne proc tim nektere trpi..
Nokiu Lumiu 920 , iphone 5 nebo Xperii Z , zajima me predevsim nazor HTCjirky
Nevim proc zrovna muj nazor,ale i tak odpovim..Muj nazor,ktery nikomu nevnucuji.Aby to opet nekoho "nerozhodilo"
Kazdy telefon nabizi jiny OS,kazdemu vyhovuje jina filozofie OS.Takze se to neda rozstrelit odpovedi ano vezmi toto.Vsechny tri zarizeni jsou mezi "top" zarizenimi ve sve kategorii daneho OS.Neda se koukat jen na HW parametry,stejne tak se neda koukat jen na OS.Vzdy je to spojeni obojiho jak OS tak HW.Kdybych byl "androidak" a vyhovovala me soucasna filozofie Androidu urcite bych do Xperie Z sel.Zaujala mne po HW strance i designove ci vodeodolnost apod.
WP8 ma jeste stale nektere mouchy,ale je to pro mne na soucasnem trhu zatim nejspolehlivejsi OS co se tyce rychlosti a hlavne stability,to je pro mne u OS zasadni,ne pocet aplikaci a omalovanek.Nerozhodi a nezpomali ho ani rok uzivani bez HR a neustale instalace a odistalace aplikaci apod.iPhone/iOS je pro mne samostana kategorie a filozofie,kterou respektuji,nelaka me ani ho nezatracuji.Jiz jsem doma mel a ani nenadchnul ba ani neurazil.
Soucasne zakotveni u Lumie 920 je nejen diky OS,ale i HW bonusum,kombinaci obojiho.
Nepreferuji tedy zadnou znacku a OS do jiste miry,Lumia 920 me nyni uspokojuje nejvice co se tyce kombinace HW + OS a jinych aspektu.Zadny telefon neni dokonaly a nikdy do budoucna nebude dokonaly telefon vyroben.