Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Diskuzní fórum věnované smartphonům Nokia Lumia 930, 925, 920 a 900.
Vivaso
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: LG KU990 viewty

Post by Vivaso »

Borci co byste si radsi koupili za telefon:
Nokiu Lumiu 920 , iphone 5 nebo Xperii Z , zajima me predevsim nazor HTCjirky :)

Momentalne uvazuji nadtim, jestli jit do Lumie hlavne kvuli fotaku a kamere se stabilizatorem a W8. I5 ma zas vyborne software zazemi a fajn servis. Ale Xperia Z je novinka se zajimavou nabidkou. Ikdyz bude mit 13Mpx, bude mit kameru a foceni lepsi nez Lumie?

Co vy na to? Poradte mi plz.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

A několikrát jí musel resetovat přes tlačítka.
Zamrzat by nemela vubec,tam bych byl v pozoru,muze to byt HW vada.Jinak kazda Lumia 920 vibruje jinak,ja mam dva kusy,v praci kolega jednu take a kazda z nich jinak vibruje.Jedna vic chrasti,druha opravdu silne vibruje/nechrasti,treti zase celkem tise vibruje/nechrasti.Opravdu co kus to original.
MikeyMCZ
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by MikeyMCZ »

htcjirka wrote:Zamrzat by nemela vubec,tam bych byl v pozoru,muze to byt HW vada.
Čeká na Portico, když to nepomůže => reklamace.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Po Porticu bych radeji udelal obnoveni tovarniho nastaveni a pak obnovil pres Skydrive.Me nikdy nezamrzla ani pred porticem.Je to divne proc tim nektere trpi..
Nokiu Lumiu 920 , iphone 5 nebo Xperii Z , zajima me predevsim nazor HTCjirky
Nevim proc zrovna muj nazor,ale i tak odpovim..Muj nazor,ktery nikomu nevnucuji.Aby to opet nekoho "nerozhodilo"

Kazdy telefon nabizi jiny OS,kazdemu vyhovuje jina filozofie OS.Takze se to neda rozstrelit odpovedi ano vezmi toto.Vsechny tri zarizeni jsou mezi "top" zarizenimi ve sve kategorii daneho OS.Neda se koukat jen na HW parametry,stejne tak se neda koukat jen na OS.Vzdy je to spojeni obojiho jak OS tak HW.Kdybych byl "androidak" a vyhovovala me soucasna filozofie Androidu urcite bych do Xperie Z sel.Zaujala mne po HW strance i designove ci vodeodolnost apod.
WP8 ma jeste stale nektere mouchy,ale je to pro mne na soucasnem trhu zatim nejspolehlivejsi OS co se tyce rychlosti a hlavne stability,to je pro mne u OS zasadni,ne pocet aplikaci a omalovanek.Nerozhodi a nezpomali ho ani rok uzivani bez HR a neustale instalace a odistalace aplikaci apod.iPhone/iOS je pro mne samostana kategorie a filozofie,kterou respektuji,nelaka me ani ho nezatracuji.Jiz jsem doma mel a ani nenadchnul ba ani neurazil.
Soucasne zakotveni u Lumie 920 je nejen diky OS,ale i HW bonusum,kombinaci obojiho.
Nepreferuji tedy zadnou znacku a OS do jiste miry,Lumia 920 me nyni uspokojuje nejvice co se tyce kombinace HW + OS a jinych aspektu.Zadny telefon neni dokonaly a nikdy do budoucna nebude dokonaly telefon vyroben.
Balrog
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone :)

Post by Balrog »

Vivaso wrote:Borci co byste si radsi koupili za telefon:
Nokiu Lumiu 920 , iphone 5 nebo Xperii Z , zajima me predevsim nazor HTCjirky :)

Momentalne uvazuji nadtim, jestli jit do Lumie hlavne kvuli fotaku a kamere se stabilizatorem a W8. I5 ma zas vyborne software zazemi a fajn servis. Ale Xperia Z je novinka se zajimavou nabidkou. Ikdyz bude mit 13Mpx, bude mit kameru a foceni lepsi nez Lumie?

Co vy na to? Poradte mi plz.
Možná zkus sekci v poradně - jaké zařízení si mám koupit. Tam se vše takového řeší.Jinak je nejlepší si první vybrat platformu jakou chceš a pak máš jednoduchý výběr s těch telefonů co jsi napsal. Každé má své pro a proti. (mě osobně láká ta Sony Xperia Z - kvůli odolnosti :-)
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Nerozpoznaný HW "RM-821/Nokia Lumia 920"

Post by htcjirka »

Nerozpoznaný HW "RM-821/Nokia Lumia 920" ve správci zařízení

Par lidi si zde stezovalo,ze po pripojeni Lumie 920 vidi ve spravci zarizeni na Win XP,Win 7,Win 8 apod nerozpoznany HW a to RM-821/Nokia Lumia 920.
Rešili to i ti co jim nefungoval korektně sw Nokia Software Updater fo retail a utocili tady na me,jako kdybych mohl za to,ze nemaji nebo se jim korektne nenainstalovali vsechny ovladace..Zde je řešení/doplnění chybějících ovladačů.
Na 32bit plně funkční,na 64bit nemohu v současnosti otestovat.Bude stejne i pro Lumia 820 i jina Windows Phone 8 zarizeni(HTC,Samsung Ativ S apod)

1. Vyextrahujte si složku s ovladači ze .zip adresáře třeba na plochu např. pomocí Winzip,WinRar apod.
2. Ve Správci zařízení u nerozpoznaného HW klikněte na Aktualizovat software ovladače - Vyhledat ovladač v počítači,potom zvolte daný adresař na ploše a klepněte na tlačítko Další.
3. A "RM-821 | Nokia Lumia 920" se Vám konečně rozpozná jako "Windows Phone WinUSB"

Odkaz na chybějící ovladače jsem Vám uložil zde.. http://uloz.to/xgFdhfM/windows-phone-winusb-device-zip" onclick="window.open(this.href);return false;
Heslo : WP8
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

Co se týká proximity, budu to řešit příští týden v pondělí nebo úterý. Zítra flashuji na originál ROM a jdu do toho. Taky mne to štve už moc. Hlavně už to dělá pořád, dřív jen občas :-(
jdu s telefonem do cellnetu, rozhodl jsem se zatím nežádat o výměnu, dám šanci opravě. Pokud se nepodaří a začne to zlobit znovu, už si nechám lumii vyměnit. Štve mne celá ta lapálie hodně, zatím jsem s žádným telefonem tak spokojený nebyl a ani nevím, jaký jiný bych mohl chtít, tak snad mají už na tyhle trable lék..
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Co čtu tak zatim nemají.Par lidi v cizine reklamovalo,dostalo kompletne repasovane zarizeni a problem se objevil znovu,vazne by me zajimalo kde je sakra problem.Tak skvely telefon a Nokia to musi nejak vyslovene "po*rat" takovou celkem vaznou zavadou.
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak

Post by mimonaut »

Nestraš :-) Nerad bych zas skončil u htc nebo Samsung :-)
na catwalk bych asi dalších půl roku čekat nevydržel.
Balrog
smartmaniak
smartmaniak

Post by Balrog »

To spíš do Sony nebo Blackberry :-) Htc už nemá co nabídnout a dokola kupovat Samsung S něco :-)
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

mimonaut wrote:Nestraš :-) Nerad bych zas skončil u htc nebo Samsung :-)
na catwalk bych asi dalších půl roku čekat nevydržel.
No ty strašíš spíš mě,se*u pyliny, kdy se to pokazí i mě.Lumie 920 se fakt vzdát nehodlám.Dlouho mě tak nic nenadchlo od OS až po HW.
Balrog
smartmaniak
smartmaniak

Post by Balrog »

Nebýt ,,nemocný´´ tak bych si jí také nechal, ale rád zkouším nové věci :-) Mít jí v té žluté tak jí asi mám doma pořád :-)
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Nerozpoznaný HW "RM-821/Nokia Lumia 920"

Post by htcjirka »

Post na strane 126 "nerozpoznaný HW RM-821/Nokia Lumia 920" jiz aktualizován včetně odkazu na ovladače. ;-)
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak

Post by mimonaut »

Balrog wrote:To spíš do Sony nebo Blackberry :-) Htc už nemá co nabídnout a dokola kupovat Samsung S něco :-)
Android už nechci ani vidět, možná bych vyzkoušel BB, ale momentálně jsem naprosto spokojený s WP8 (myslel jsem ativ S, nebo WP8X) :)
bigjohn
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Ulefone Power 3 (Nova Launcher)

Post by bigjohn »

htcjirka,
no, teraz sú už tvoje ovladače zbytočné...NSU for retail vo verzii 2 vyžaduje meno a heslo, takže koniec.....
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Ovladac neni dulezity jen pro NSU,ale i pro NCS a jine programy jako NNS PRO apod.Jinak i vas problem,ze mate rozprasena PC a ovladac se vam nenaistaloval automaticky jako jinym.Mou povinosti neni delat na dalku spravce vasich PC a vodit vas za rucicku(obzvlast tebe).Hold tento SW od Nokie do ruk amateru nepatri jak uz jsem psal kdysi.

P.S.

Heslo u NSU vubec neni prekazkou. ;-)
bigjohn
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Ulefone Power 3 (Nova Launcher)

Post by bigjohn »

htcjirka,
skludni hormón, keby som bola sám s týmto problémom t.j. "zaprasené PC" tak to beriem, ale nakoľko je nás XY, tak nie....
a že s menom a heslom nie je problém ? pre teba asi nie, ale pre tých XY áno.... takže tie povýšenecké reči si schovaj...ja som ťa neprosil o žiadne ovladače, ani som ti nenadával, že ty môžeš za nejaký problém...
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

ale nakoľko je nás XY,
Je vas na pocet jedne ruky,zatimco tem co to chodilo/chodi jsou dle ruznych zahranicnich for stovky.
ja som ťa neprosil o žiadne ovladače/no, teraz sú už tvoje ovladače zbytočné
Pak nepis ,ze jsou zbytecne,jsou dulezite i pro jine programy a i do budoucna.
mbelas
smartguru
smartguru
Zařízení: Home and office ML950XL white

Post by mbelas »

Zdravím pánové,

jako potencoinální zájemce o lumii 920 bych měl drobné dotazy:

1) aktualizaci Portico již oficiálně mají všichni, na maxshopu mají distribuci Polkomtelu, kdo má tuto distribuci má již aktualizaci? nemyslím instalací přes nokia update suite
2) někde jsem četl, že zaruka na eu distribuce je pouze 1 rok celoevropska?
3) jaká je průměrně výdrž baterky? čtu totiž velmi rozporuplné informace

Díky za info.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

1/ Některé novější kusy Lumií 920 u Max-Shop již mají Portico při prodeji.
2/ Ne,na ČR se toto nevztahuje a platí záruka plné dva roky,žádné omezení.
3/ 1-2 dny dle stylu používání,nijak se neliší od jiných chytrých telefonů i s jinými OS.
Post Reply

Return to “Nokia Lumia 930/925/920 a 900”