Co hodnotim kladne, novy Start je proste dobrej, cela sirka displaye a velikosti dlazdic me uchvatily, taktez vydrz baterie pri tom samem pouzivani se temer zdvojnasobila, tak uvidime co bude dal
[omnia7] /UPDATE 05.12.12/ rom 7.10.8858 wp7.8 čeština
-
martintrojanek
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1520 Black Windows Phone 8.1 GDR1 DP
[omnia7] rom 8835 wp7.8 v5.1
moznost vybrat vlastni vyzvaneni tu neni :( (je tam ale file explorer a Wp RootTools ale to je krkolomnej zpusob), ono vlastne krome te nove obrazovky Start nevidim nic nejak noveho, jak rikam, stale si myslim ze to neni RTM.
Co hodnotim kladne, novy Start je proste dobrej, cela sirka displaye a velikosti dlazdic me uchvatily, taktez vydrz baterie pri tom samem pouzivani se temer zdvojnasobila, tak uvidime co bude dal
-
VNavrátil
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Nexus
Tak jestli se vážně zdvojnásobí baterie tak se budu radovat, na Mangu si musím do školy nosit kabel aby mi vůbec vydržel domů :D
Tak zatím plně funkční, ale drobné nedoladěnosti tam jsou. Např. při psaní sms, ale asi obecně při černém písmu na bílém podkladu, (v nastavovaní param. aplikcí apod.) není písmo hladké, ale vespod podivně roztřepené. Baterie zatím možná trochu lepší, ale na dvojnásobek to nevypadá.
Jinak, pro mně je střední velikost dlaždice už zbytečně veliká i na 4 palcích, na 920 a 4,5 palcích už budou zbytečně obrovské.
Ale zase budou asi dobře použitelné ty malé. Ideální by byly tři vedle sebe. Tady Microsoft ještě může zapracovat.
A samozřejmě bych uvítal češtinu, už jsem si na to zvykl, že na mě "mluvil" česky.
Jinak, pro mně je střední velikost dlaždice už zbytečně veliká i na 4 palcích, na 920 a 4,5 palcích už budou zbytečně obrovské.
A samozřejmě bych uvítal češtinu, už jsem si na to zvykl, že na mě "mluvil" česky.
-
Stevik
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi A1, L950XL, M5Card
culis: pozor s tema malyma dlazdickama, aby sis to neudelal jako na tom iBlazinci 
-
martintrojanek
- častý přispěvatel

no verze 5.3 už je, tam je opraveno to písmo (font), ale ještě čekám až bude verze s češtinou
k té baterii, od něděle odpoledne jsem ještě nenabíjel, a teď v úterý odpoledne mám 30 procent, to se mi nikdy předtím nepovedlo
používám telefon stále stejně, doma na wi-fi, v práci data, nějaký hovory, smsky... uvidíme, ale mobil mi vyrží déle.
-
VNavrátil
- častý přispěvatel

Ono většina dlaždic stejně buď nic nedělá nebo jen zobrazuje číslo, takže s WP7.8 si všechno nastavím na malinký dlaždičky abych nemusel scrollovat jako blázen :D
-
Paulos
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 925, 32 GB
Mám úplně stejný pocit, baterka vydrží mnohem déle. Hlavně se teda výdrž zlepšila při sladkém lenošení telefonu v kapse, kdy by neměl nic moc dělat a vždycky byl jako rozpálená briketa.
[omnia7] /UPDATE/ rom 8835 wp7.8 v5.3
Zdravím, taky jsem aktualizoval a jsem převážně nadšen, jen mě rozčilují barevné smajlíky, které jsou v té ROM obsažené, nevíte prosím jak se jich zbavit?
Jj, barevní smajlíci se tam vůbec nehodí. Jedu na té větnamské romce a naprosto bez problému. Výdrž baterie je vynikající, předtím jeden den, dnes běžně i dva.
Ale zatím se nemá k tomu tam přidat češtinu, tak se chci zeptat, jestli někdo používáte tuto: mi7Rom WP7.8 Edition Nokia Mod by Poloche, uvedenou v prvním příspěvku?
Předpokládám, že k finální 7.8 rom je ještě několik měsíců daleko, tak pokud by ta rom by Poloche byla stejně funkční jako ta kterou mám teď, tak bych si jí tam hodil a do vydání nějaké finální rom 7.8 by to bylo aspoň v češtině.
Předpokládám, že k finální 7.8 rom je ještě několik měsíců daleko, tak pokud by ta rom by Poloche byla stejně funkční jako ta kterou mám teď, tak bych si jí tam hodil a do vydání nějaké finální rom 7.8 by to bylo aspoň v češtině.
-
martintrojanek
- častý přispěvatel

jedu tedka na te mi7Rom od poloche, vesmes se jedna o uplne stejnou rom, akorat je pritomna cestina, nicmene po par dnech musim rict, ze vydrz baterie je nizsi nez s tou vietnamskou romkou, nevim cim je to zpusobeno, takze cekam, zda se objevi ta vietnamska s cestinou
Zase mi7rom nema barevne smajliky...
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
funguje v té romce internet sharing? to by byl asi důvod k flashnutí..
-
martintrojanek
- častý přispěvatel

sdileni internetu me tedy funguje, vlastne uz od mi7rom 7.5, ve vietnamske 7.8 i v mi7rom poloche 7.8 funguje
Tak vyměnit češtinu za výdrž se mi moc nechce, ona ta angličtina zase žádný problém není, jen je to holt příjemnější v CZ. Tak v tom případě asi ještě počkám, s čím příjde šikovný Vietnamec. 
-
VNavrátil
- častý přispěvatel

Po nějaké době zkoušení bych se chtěl zeptat, má vůbec cenu měnit romku z 7.5 na 7.8? Jedno PRO je baterka, pak se změní dlaždice, ale to nepovažuju za zásadní. Pak nějaké drobnosti jako Sdílet při podržení prstu na aplikaci, ale jinak se nikdo nezmiňuje o ničem závratným. Stojí to teda za to? 
-
Paulos
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 925, 32 GB
Nehledě na to, že ta volba Sdílet při podržení u aplikací stejně nefunguje, je 7.8 rozhodně dobrá volba, už jen kvůli té baterce a Start obrazovce. 
Zkoušeli jste někdo na vietnam rom připojení bluetooth sluchátek? Paradoxně mně to najde všechny ostat. telefony v dosahu, ale sluchátka ne. Pokud vím, tak WP by měly podporovat právě pouze přenos audia, ne?
Jedná se o Beats sluchátka a k androidu se připojily bez problému.
Díky.
Jedná se o Beats sluchátka a k androidu se připojily bez problému.
-
martintrojanek
- častý přispěvatel

řekl bych to asi stejněPaulos wrote:Nehledě na to, že ta volba Sdílet při podržení u aplikací stejně nefunguje, je 7.8 rozhodně dobrá volba, už jen kvůli té baterce a Start obrazovce.
-
VNavrátil
- častý přispěvatel

Hlavne doufam, ze ve finalni verzi neco udelaji s klavesnici v landscape modu. Ta co je ted mi prijde jako vysmech. Pisu na ni ted, po kazde strane 8 mm prazdny pruh na 4" displeji. Dohromady 16 mm, to rozhodne neni zanedbatelne. Navic v landscape modu je vysunuta kontextova nabidka, ktera se v normalnim modu vysunuje az po zmacknuti "...". To plytvani mistem me skutecne prijde stupidni. Btw na tom videu nademnou se mi zda, ze od WP8 nejaky velky pokrok k sirce nastavitelnosti a moznosti nebude, pro me minus..
Kdyt ta mi7rom je uz cesky a zatim nemam zadny zasadni problem. Ale je pravda, ze nic podstatne noveho tam neni az na tu uvodni obrazovka, ale ta je skvela!culis wrote:Tak vyměnit češtinu za výdrž se mi moc nechce, ona ta angličtina zase žádný problém není, jen je to holt příjemnější v CZ. Tak v tom případě asi ještě počkám, s čím příjde šikovný Vietnamec.
muzete mi nekdo hodit na funkci downlink novej romky s cestinou?
docela bych tedd vyuzil nokia mapy tak bych si to tam hodil zatim
docela bych tedd vyuzil nokia mapy tak bych si to tam hodil zatim