[omnia7] /UPDATE 05.12.12/ rom 7.10.8858 wp7.8 čeština

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
martintrojanek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 1520 Black Windows Phone 8.1 GDR1 DP

[omnia7] rom 8835 wp7.8 v5.1

Post by martintrojanek »

moznost vybrat vlastni vyzvaneni tu neni :( (je tam ale file explorer a Wp RootTools ale to je krkolomnej zpusob), ono vlastne krome te nove obrazovky Start nevidim nic nejak noveho, jak rikam, stale si myslim ze to neni RTM.

Co hodnotim kladne, novy Start je proste dobrej, cela sirka displaye a velikosti dlazdic me uchvatily, taktez vydrz baterie pri tom samem pouzivani se temer zdvojnasobila, tak uvidime co bude dal :)
VNavrátil
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Nexus

Post by VNavrátil »

Tak jestli se vážně zdvojnásobí baterie tak se budu radovat, na Mangu si musím do školy nosit kabel aby mi vůbec vydržel domů :D
culis
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Galaxy S7

Post by culis »

Tak zatím plně funkční, ale drobné nedoladěnosti tam jsou. Např. při psaní sms, ale asi obecně při černém písmu na bílém podkladu, (v nastavovaní param. aplikcí apod.) není písmo hladké, ale vespod podivně roztřepené. Baterie zatím možná trochu lepší, ale na dvojnásobek to nevypadá. ;-)
Jinak, pro mně je střední velikost dlaždice už zbytečně veliká i na 4 palcích, na 920 a 4,5 palcích už budou zbytečně obrovské. :roll: Ale zase budou asi dobře použitelné ty malé. Ideální by byly tři vedle sebe. Tady Microsoft ještě může zapracovat. :-D
A samozřejmě bych uvítal češtinu, už jsem si na to zvykl, že na mě "mluvil" česky. :wink:
Stevik
smartguru
smartguru
Zařízení: Xiaomi Mi A1, L950XL, M5Card

Post by Stevik »

culis: pozor s tema malyma dlazdickama, aby sis to neudelal jako na tom iBlazinci :tlem:
martintrojanek
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by martintrojanek »

no verze 5.3 už je, tam je opraveno to písmo (font), ale ještě čekám až bude verze s češtinou :) k té baterii, od něděle odpoledne jsem ještě nenabíjel, a teď v úterý odpoledne mám 30 procent, to se mi nikdy předtím nepovedlo :) používám telefon stále stejně, doma na wi-fi, v práci data, nějaký hovory, smsky... uvidíme, ale mobil mi vyrží déle.
VNavrátil
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by VNavrátil »

Ono většina dlaždic stejně buď nic nedělá nebo jen zobrazuje číslo, takže s WP7.8 si všechno nastavím na malinký dlaždičky abych nemusel scrollovat jako blázen :D
Paulos
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 925, 32 GB

Post by Paulos »

Mám úplně stejný pocit, baterka vydrží mnohem déle. Hlavně se teda výdrž zlepšila při sladkém lenošení telefonu v kapse, kdy by neměl nic moc dělat a vždycky byl jako rozpálená briketa.
SpadgeAki
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: Samsung Omnia 7

[omnia7] /UPDATE/ rom 8835 wp7.8 v5.3

Post by SpadgeAki »

Zdravím, taky jsem aktualizoval a jsem převážně nadšen, jen mě rozčilují barevné smajlíky, které jsou v té ROM obsažené, nevíte prosím jak se jich zbavit?
culis
přispěvatel
přispěvatel

Post by culis »

Jj, barevní smajlíci se tam vůbec nehodí. Jedu na té větnamské romce a naprosto bez problému. Výdrž baterie je vynikající, předtím jeden den, dnes běžně i dva. :) Ale zatím se nemá k tomu tam přidat češtinu, tak se chci zeptat, jestli někdo používáte tuto: mi7Rom WP7.8 Edition Nokia Mod by Poloche, uvedenou v prvním příspěvku?
Předpokládám, že k finální 7.8 rom je ještě několik měsíců daleko, tak pokud by ta rom by Poloche byla stejně funkční jako ta kterou mám teď, tak bych si jí tam hodil a do vydání nějaké finální rom 7.8 by to bylo aspoň v češtině. :grin:
martintrojanek
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by martintrojanek »

jedu tedka na te mi7Rom od poloche, vesmes se jedna o uplne stejnou rom, akorat je pritomna cestina, nicmene po par dnech musim rict, ze vydrz baterie je nizsi nez s tou vietnamskou romkou, nevim cim je to zpusobeno, takze cekam, zda se objevi ta vietnamska s cestinou :) Zase mi7rom nema barevne smajliky...
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

funguje v té romce internet sharing? to by byl asi důvod k flashnutí..
martintrojanek
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by martintrojanek »

sdileni internetu me tedy funguje, vlastne uz od mi7rom 7.5, ve vietnamske 7.8 i v mi7rom poloche 7.8 funguje
culis
přispěvatel
přispěvatel

Post by culis »

Tak vyměnit češtinu za výdrž se mi moc nechce, ona ta angličtina zase žádný problém není, jen je to holt příjemnější v CZ. Tak v tom případě asi ještě počkám, s čím příjde šikovný Vietnamec. ;-)
VNavrátil
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by VNavrátil »

Po nějaké době zkoušení bych se chtěl zeptat, má vůbec cenu měnit romku z 7.5 na 7.8? Jedno PRO je baterka, pak se změní dlaždice, ale to nepovažuju za zásadní. Pak nějaké drobnosti jako Sdílet při podržení prstu na aplikaci, ale jinak se nikdo nezmiňuje o ničem závratným. Stojí to teda za to? :)
Paulos
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 925, 32 GB

Post by Paulos »

Nehledě na to, že ta volba Sdílet při podržení u aplikací stejně nefunguje, je 7.8 rozhodně dobrá volba, už jen kvůli té baterce a Start obrazovce. :)
culis
přispěvatel
přispěvatel

Post by culis »

Zkoušeli jste někdo na vietnam rom připojení bluetooth sluchátek? Paradoxně mně to najde všechny ostat. telefony v dosahu, ale sluchátka ne. Pokud vím, tak WP by měly podporovat právě pouze přenos audia, ne?
Jedná se o Beats sluchátka a k androidu se připojily bez problému. :-( Díky.
martintrojanek
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by martintrojanek »

Paulos wrote:Nehledě na to, že ta volba Sdílet při podržení u aplikací stejně nefunguje, je 7.8 rozhodně dobrá volba, už jen kvůli té baterce a Start obrazovce. :)
řekl bych to asi stejně :) je to sice malý krůček dopředu, ale je :) nová obrazovka Start je výborná, ono pár věcí určitě ještě přibude z wp8, jako třeba nový lockscreen a pod, ale moc toho už nebude si myslím.. Zde náhled Wp8 [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=e50Gkenmn_M[/youtube]
VNavrátil
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by VNavrátil »

Hlavne doufam, ze ve finalni verzi neco udelaji s klavesnici v landscape modu. Ta co je ted mi prijde jako vysmech. Pisu na ni ted, po kazde strane 8 mm prazdny pruh na 4" displeji. Dohromady 16 mm, to rozhodne neni zanedbatelne. Navic v landscape modu je vysunuta kontextova nabidka, ktera se v normalnim modu vysunuje az po zmacknuti "...". To plytvani mistem me skutecne prijde stupidni. Btw na tom videu nademnou se mi zda, ze od WP8 nejaky velky pokrok k sirce nastavitelnosti a moznosti nebude, pro me minus..
Zawe
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 950 DS

Post by Zawe »

culis wrote:Tak vyměnit češtinu za výdrž se mi moc nechce, ona ta angličtina zase žádný problém není, jen je to holt příjemnější v CZ. Tak v tom případě asi ještě počkám, s čím příjde šikovný Vietnamec. ;-)
Kdyt ta mi7rom je uz cesky a zatim nemam zadny zasadni problem. Ale je pravda, ze nic podstatne noveho tam neni az na tu uvodni obrazovka, ale ta je skvela!
kul1k
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Omnia 7

Post by kul1k »

muzete mi nekdo hodit na funkci downlink novej romky s cestinou?
docela bych tedd vyuzil nokia mapy tak bych si to tam hodil zatim
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”