Taky přidám svou trošku do mlýna. Tak především, po nainstalování Kies do noťasu se mi podařilo připojení přes kabel USB tak asi třikrát a potom už slavný Kies jen "vyhledával zařízení" a to tak jak tady někdo napsal, že si klidně můžeš dojet na dovolenou a až se vrátíš tak se bude stále zařízení vyhledávat. No "bordel". Nepomohlo žádné odinstalování a znovu nainstalování Kies (celkem 6x). Při tom jednom úspěšném připojení se mi ale povedlo aktualizovat soft v telefonu. A až potom vzniklo to, že se zařízení nepřipojí. Nemůže to být tím??? Jediné připojení mi funguje přes "Kies přes Wi-Fi". Tam jsem ale zase asi vedle jestliže chci provádět zálohu a nebo aktualizaci firmware zařízení. Nebo se to nějak necha zprovoznit přes "Kies přes Wi-Fi". Připojení přes kabel jsem už vzdal. Když tady čtu kdo a jaké problémy má se "sqělým programem Kies" tak se mi z toho dělá blbě.
Shrnu to. Jak provádět zálohu zařízení a stahování aktualizací když funguje spojení pouze přes Wi-Fi a kabelem se nedá připojit??? Díky za rady. Aleš.
Synchro přes Kies
Synchro přes Kies
Ideální je se na Kies vykašlat a pořešit to rootnutím telefonu a flashnutím costom (uživatelské) ROMky. Zálohy pak dělat programem Tiitanium Backup. Nemusíš se toho nijak bát, lze to všechno vrátit do původního stavu, pro případ reklamace. Návodů je na netu dost. Pokud si na to netroufáš, někoho popros.
- Čambus
- častý přispěvatel

- Zařízení: Apple iPhone 5S 16GB
Synchro přes Kies
Titanium Backup nebo Astro File Manager/Browser.
Synchro přes Kies
A co ovladače jsou nainstalované v pohodě, měl jsem ten samý problém. Teď se připojím přes bluetooth i kabelem bez problému.Aleš M. wrote:Taky přidám svou trošku do mlýna. Tak především, po nainstalování Kies do noťasu se mi podařilo připojení přes kabel USB tak asi třikrát a potom už slavný Kies jen "vyhledával zařízení" a to tak jak tady někdo napsal, že si klidně můžeš dojet na dovolenou a až se vrátíš tak se bude stále zařízení vyhledávat. No "bordel". Nepomohlo žádné odinstalování a znovu nainstalování Kies (celkem 6x). Při tom jednom úspěšném připojení se mi ale povedlo aktualizovat soft v telefonu. A až potom vzniklo to, že se zařízení nepřipojí. Nemůže to být tím??? Jediné připojení mi funguje přes "Kies přes Wi-Fi". Tam jsem ale zase asi vedle jestliže chci provádět zálohu a nebo aktualizaci firmware zařízení. Nebo se to nějak necha zprovoznit přes "Kies přes Wi-Fi". Připojení přes kabel jsem už vzdal. Když tady čtu kdo a jaké problémy má se "sqělým programem Kies" tak se mi z toho dělá blbě.
Shrnu to. Jak provádět zálohu zařízení a stahování aktualizací když funguje spojení pouze přes Wi-Fi a kabelem se nedá připojit??? Díky za rady. Aleš.