Synchro přes Kies

Diskuze věnovaná smartphonům řady Samsung Galaxy (S7, edge, S6 a dalším…)
Post Reply
Aleš M.
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Honor 6

Synchro přes Kies

Post by Aleš M. »

Taky přidám svou trošku do mlýna. Tak především, po nainstalování Kies do noťasu se mi podařilo připojení přes kabel USB tak asi třikrát a potom už slavný Kies jen "vyhledával zařízení" a to tak jak tady někdo napsal, že si klidně můžeš dojet na dovolenou a až se vrátíš tak se bude stále zařízení vyhledávat. No "bordel". Nepomohlo žádné odinstalování a znovu nainstalování Kies (celkem 6x). Při tom jednom úspěšném připojení se mi ale povedlo aktualizovat soft v telefonu. A až potom vzniklo to, že se zařízení nepřipojí. Nemůže to být tím??? Jediné připojení mi funguje přes "Kies přes Wi-Fi". Tam jsem ale zase asi vedle jestliže chci provádět zálohu a nebo aktualizaci firmware zařízení. Nebo se to nějak necha zprovoznit přes "Kies přes Wi-Fi". Připojení přes kabel jsem už vzdal. Když tady čtu kdo a jaké problémy má se "sqělým programem Kies" tak se mi z toho dělá blbě.
Shrnu to. Jak provádět zálohu zařízení a stahování aktualizací když funguje spojení pouze přes Wi-Fi a kabelem se nedá připojit??? Díky za rady. Aleš.
aldabubo
nováček
nováček
Zařízení: sgs i9000

Synchro přes Kies

Post by aldabubo »

Ideální je se na Kies vykašlat a pořešit to rootnutím telefonu a flashnutím costom (uživatelské) ROMky. Zálohy pak dělat programem Tiitanium Backup. Nemusíš se toho nijak bát, lze to všechno vrátit do původního stavu, pro případ reklamace. Návodů je na netu dost. Pokud si na to netroufáš, někoho popros.
Čambus
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Apple iPhone 5S 16GB

Synchro přes Kies

Post by Čambus »

Titanium Backup nebo Astro File Manager/Browser.
miratruck
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: samsung galaxy s3

Synchro přes Kies

Post by miratruck »

Aleš M. wrote:Taky přidám svou trošku do mlýna. Tak především, po nainstalování Kies do noťasu se mi podařilo připojení přes kabel USB tak asi třikrát a potom už slavný Kies jen "vyhledával zařízení" a to tak jak tady někdo napsal, že si klidně můžeš dojet na dovolenou a až se vrátíš tak se bude stále zařízení vyhledávat. No "bordel". Nepomohlo žádné odinstalování a znovu nainstalování Kies (celkem 6x). Při tom jednom úspěšném připojení se mi ale povedlo aktualizovat soft v telefonu. A až potom vzniklo to, že se zařízení nepřipojí. Nemůže to být tím??? Jediné připojení mi funguje přes "Kies přes Wi-Fi". Tam jsem ale zase asi vedle jestliže chci provádět zálohu a nebo aktualizaci firmware zařízení. Nebo se to nějak necha zprovoznit přes "Kies přes Wi-Fi". Připojení přes kabel jsem už vzdal. Když tady čtu kdo a jaké problémy má se "sqělým programem Kies" tak se mi z toho dělá blbě.
Shrnu to. Jak provádět zálohu zařízení a stahování aktualizací když funguje spojení pouze přes Wi-Fi a kabelem se nedá připojit??? Díky za rady. Aleš.
A co ovladače jsou nainstalované v pohodě, měl jsem ten samý problém. Teď se připojím přes bluetooth i kabelem bez problému.
Post Reply

Return to “Samsung telefony”