Software pro opravu registru
-
nowizz
- přispěvatel

- Zařízení: HTC One S (Ville)
Software pro opravu registru
Přátelé, jednou jsem takhle používal program Registry Mechanic pro PC a napadlo mě, zda neexistuje nějaka obdoba pro plattformu Windows mobile SP/PPC......nevi nekdo o necem?
-
Kamil Pulicar
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia
Podle mě to neni ani moc možný...
Když něco pokazíš v registrech, tak seš kolikrát rád, že mužeš udělat aspon HR. Podle mě je nej se v tom moc nehrabat, zálohovat jednou za čas věci a jak se ti udělá bordel v registrech tak uděláš HR. A během 5 minut nahodíš zalohy a jedeš dál...
A co udělat nak zalohu registru?
To by mohlo jít ne?
Když něco pokazíš v registrech, tak seš kolikrát rád, že mužeš udělat aspon HR. Podle mě je nej se v tom moc nehrabat, zálohovat jednou za čas věci a jak se ti udělá bordel v registrech tak uděláš HR. A během 5 minut nahodíš zalohy a jedeš dál...
A co udělat nak zalohu registru?
-
nowizz
- přispěvatel

- Zařízení: HTC One S (Ville)
SK Tools nejedou na SP (alespon ne na mpx220) a Kapu: chyby v registru nevznikaji jen jejich manualni upravou....(schvalne si pro ukazku stahni do PC trial verzi Registry Mechanic a projed je
) Chyby v regitru vznikaji treba chybnym vyvolanim funkci programu, nebo kdyz se ti sekne system, cimkoli............ proto si myslim ze by neskodil programek ktery by takoveto chyby zafixoval, nebot, a ruku na srdce, (p.a.t.o ted cti
)nikdo z nas nevi jake maji byt spravne hodnoty u klicu
-
Kamil Pulicar
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia
Ano registri jsou další nevýhoda Windowsu! Zrovna dneska sem sestřenici přeinstalovával PC. To stejný u PDA když skoušíte furt mové programy tak se tam udělá nepořádek. Chtělo by to něco co by udělalo "obraz" registrů a ty bys to vždycky mohl nahodit zpět. Něco tokového jsem viděl na PC, ale na PDA to asi neni! 
No doby, kdy jsem stale neco instaloval a odinstalovaval mam uz nastesti vicemene uspesne za sebou. IMHO hledas problem tam, kde ani moc neni. Vyzkousel jsem programu fakt hodne, ale MR jsem kvuli programum musel delat snad jednou. Ostatni MR byly jen kvuli mym chybam a vicemene spatne udelanym ROM.