Software pro opravu registru

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
nowizz
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC One S (Ville)

Software pro opravu registru

Post by nowizz »

Přátelé, jednou jsem takhle používal program Registry Mechanic pro PC a napadlo mě, zda neexistuje nějaka obdoba pro plattformu Windows mobile SP/PPC......nevi nekdo o necem?
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Post by p.a.Ť.o »

jako oprava jako oprava? akorát jakýkoliv registry editor.. ale něco, co by vysloveně hledalo chyby, to asi ne.. (leda mne napadá sktools, ty tam vyhledávají nějaké chybné registry, ale nic neopravují..)
Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia

Post by Kamil Pulicar »

Podle mě to neni ani moc možný...
Když něco pokazíš v registrech, tak seš kolikrát rád, že mužeš udělat aspon HR. Podle mě je nej se v tom moc nehrabat, zálohovat jednou za čas věci a jak se ti udělá bordel v registrech tak uděláš HR. A během 5 minut nahodíš zalohy a jedeš dál...

A co udělat nak zalohu registru? :smt031 To by mohlo jít ne?
nowizz
přispěvatel
přispěvatel

Post by nowizz »

SK Tools nejedou na SP (alespon ne na mpx220) a Kapu: chyby v registru nevznikaji jen jejich manualni upravou....(schvalne si pro ukazku stahni do PC trial verzi Registry Mechanic a projed je ;-) ) Chyby v regitru vznikaji treba chybnym vyvolanim funkci programu, nebo kdyz se ti sekne system, cimkoli............ proto si myslim ze by neskodil programek ktery by takoveto chyby zafixoval, nebot, a ruku na srdce, (p.a.t.o ted cti :!: :!: :!: )nikdo z nas nevi jake maji byt spravne hodnoty u klicu
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Post by p.a.Ť.o »

aha, tak s temi sktools na sp nevím... nemám kde testovat :) jinak s tím zafixováním souhlasím, ale až tak žhavé to není ;)
a samozřejmě, ani já nevím, jaké jsou správné hodnoty klíčů :)
Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia

Post by Kamil Pulicar »

Ano registri jsou další nevýhoda Windowsu! Zrovna dneska sem sestřenici přeinstalovával PC. To stejný u PDA když skoušíte furt mové programy tak se tam udělá nepořádek. Chtělo by to něco co by udělalo "obraz" registrů a ty bys to vždycky mohl nahodit zpět. Něco tokového jsem viděl na PC, ale na PDA to asi neni! :-(
nowizz
přispěvatel
přispěvatel

Post by nowizz »

p.a.T.o wrote:až tak žhavé to není ;)
to mas sice pravdu, ale pro lidi, kteri instaluji nevyzkouseny soft (jako treba ja) by to mohla byt velmi napomocna utilitka
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

no já taky insaluju šecko možný a už přez 2 měsíce sem vydržel bez HR! je to u mě vubec možný? :lol:
nowizz
přispěvatel
přispěvatel

Post by nowizz »

ono to zalezi na mnoha ruznych faktorech, ne jen na mnozstvi softu a dobe bez HR......zalezi na typu programu....nejaky textovy editor ti sotva rohodi registry ale kdyz si nainstalujes neco co ti treba automaticky zapina radio modul nebo profily........... :roll:
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Note 7, iPhone

Post by nAscA »

No doby, kdy jsem stale neco instaloval a odinstalovaval mam uz nastesti vicemene uspesne za sebou. IMHO hledas problem tam, kde ani moc neni. Vyzkousel jsem programu fakt hodne, ale MR jsem kvuli programum musel delat snad jednou. Ostatni MR byly jen kvuli mym chybam a vicemene spatne udelanym ROM.
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

hm, tak to se ti dost divim, ja zatim skoro všechny HR byly kvuli softu, většinou Nyditot Virtual Displaj
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Note 7, iPhone

Post by nAscA »

Mozna je to tim, ze nez neco nainstaluji, tak si nejdrive o tom neco zjistim :)
nowizz
přispěvatel
přispěvatel

Post by nowizz »

o tom by se daly vest dlouhe debaty kdo proc a jak casto dela HR, dulezite je, ze vsichni windows zname a myslim, ze nemuzeme cekat, ze by mobilni windowsy byly mene zabugovane nez desktopove
Post Reply

Return to “Aplikace”