Update Tango: Trik z Manga stále funguje, vyzkoušeno
-
mmme
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Smart Ultra 6, Lumia 1020, Omnia 7
Zatim se mi na Omnii 7 po aktualizaci Tango bug s wifi neprojevil. Ovsem sdileni netu jsem jeste nepouzil. Mberdych: Je to tvoje domnenka nebo to mas potvrzene ci se to jiz nekde diskutuje?
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
kdyz uz jsme u toho tetheringu, pracne aktivovane sdileni na omnii7 mi prestalo fungovat uz od toho update v lednu. bohuzel, da se "opravit" zasahem do registru a tango mi zamklo telefon, takze zatim nevyzkousim. nicmene na xda je ten klic uveden.. rovneztak lze na clanku o aktualizaci pomoci cab senderu prolinknout na xda, kde resi i zachovani unlocku. takze az bude cas, vracim zalohu a jedu pres cab sender podle xda..
-
Jakub Karásek
- redaktor

- Zařízení: LG V30, Nokia Lumia 950 XL
Uz jsem asi hodku na wifine pricemz mobilni data jsem nevypinal a zatim porad v pohode. Tethering jsem nezkousel a prozatim to ani nemam v planu
-
Vlasta W.
- smartstar

- Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
Jen podotknu, že zachování unlocku, o kterém mluví Mimonaut, vyžaduje funkční Root Tools, colž jde jen na Omnii, případně na HTC první generace s bootloaderem 4.x, což je historie asi před rokem.
Re: Update Tango: Trik z Manga stále funguje, vyzkoušeno
Mmme:resilo se to na nokia support foru. Nekdo to tam zkusil. Udelal wipe, tyden to pouzival bez problemu. Pak zapnul wifi tethering a bug se mu snad do hodiny objevil. Natocil to na video a poslal Nokii. To ze nejaky bug s mobilnima datama a wifi resi tango jsem tam nekde zahledl. Ale nevim, jestli to nebyl jen nejaky LTE bug u at&t. Jestli ale rikate, ze po tangu dobre, tak to vypada slibne.
-
Jakub Karásek
- redaktor

Zkouším aktualizovat i Radar, ale i po odpojení od netu mi to stále říká, že verze je aktuální. To se mi při updatování Titana nestalo, buď to hodilo chybu, že se nelze připojit a nebo mi to nabídlo aktualizaci. Čili předpokládám, že na Radara Tango ještě není. Nebo už někomu do Radara skočilo?
-
Vlasta W.
- smartstar

- Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
I toto se stává. Odpojuješ moc pozdě, takže proběhne kompletní ověření aktualizace. Samozřejmě to může znamenat i to, že aktualizace ještě vydaná není.
Re: Update Tango: Trik z Manga stále funguje, vyzkoušeno
tak u mne rozhodně ne. s opraveným telefonem jsem telefon jako wifi router použil pro notebook ve vlaku ČD, a wifi bug zatím !!!! nemám.mberdych wrote:wifi/3g bug se projevi az potom co poprve aktivujes Internet sharing pres Wifi. Pokud jsi ho jeste nepouzil, tak to je duvod proc nemas problem. Alespon to podle vseho tak vypada. Proto hard reset ten problem resi. Kdo wifi tethering nepouzije, tak problem nema.
-
Jakub Karásek
- redaktor

Praveze neodpojuju moc pozde, uz jsem si updatoval Titana, takze vim, kdy odpojit. S Titanem se mi nikdy nestalo, ze by mi to po odpojeni reklo, ze telefon je aktualni. Bud error, ze to nejde zkontrolovat nebo aktualizace. Spis Tango pro Radar jeste neni
-
Pavel Štrobl
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 920 Cyan, Sony VAIO Duo 11
- Location: Planeta Země, Kontinent Evropa, Stát ČR, Město Roudnice nad Labem
Mám stejný problém u Lumie 710, ať to zkouším jak chci prostě nic.
http://www.nokia.com/global/support/sof ... ilability/" onclick="window.open(this.href);return false; Když koukneš sem tak je vidět, že pro ČR ještě tango není..
Re: Update Tango: Trik z Manga stále funguje, vyzkoušeno.
Icepoint: to je vyborna zprava. Mas instalovane Tango?
Nenapadá mě jediný důvod, proč bys toto nemohl dělat i e-mailem. Funguje spolehlivě.jakub.karasek wrote: možnost poslat MMS s více přílohami (nechápu, proč to není možné i mailem)
Re: Update Tango: Trik z Manga stále funguje, vyzkoušeno.
Predpokladam,ze ano.Verze 7.10.8773.98. ZAS tak nejasam.Zpozdeni po prijeti rozhovoru to neodstranilo,navic mam adsl router od zyxelu v bridge modu a jede to pres tp link,a bojim se to prepnout jen na zyxel,aby se to nevratilo, dale po vymene motheboardu se mi nepodarilo vratit zalohu ani ze zune ani tu lepsi pomoci pc programu WP7easy backup,cimz jsem veskere aplikace musel instalovat znova,sice pomoci reinstaleru ale i tak de fakto po jedne,vsechny urovne ve hrach zmizely,gmaps pro nucen zaplatit znova-byt tech 40 kc usetrit krkolomne slo.Asi obnova nesla kvuli jinemu motheboardu.Zajimave,ze easywpbackup se tvaril,ze obnova probiha,probehlo to,ale nic se neobnovilo.Jedine,co je opraveno je zatim nevyskytnuvsi se wifi bug a gps.Telefon byl v oprave,neb prestala jit gpska.mberdych wrote:Icepoint: to je vyborna zprava. Mas instalovane Tango?
Edit:nicmene jsem si uvedomil,ze tethering jsem pouzil ve vlaku s opravenym telefonem,pak jej jen asi pul dne pouzival sporadicky doma na wifi,pak zkusil obnovu zalohy easywpbackup,nepovedlo se a udelal jsem preventivne HR.Takze de fakto wifi bug neni po HR,po tetheringu sice taky nebyl,ale dlouho jsem to netestoval.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
To je celkem logicke a standard,u WP funguje obnova jen na to same zarizenim,jak dojde k vymene desky uz je zaloha k nicemu a je potreba vse udelat od zacatku.po vymene motheboardu se mi nepodarilo vratit zalohu ani ze zune ani tu lepsi pomoci pc programu easy wp
Což je bohužel Jirko s odpuštěním na h***o. Zařízení je to samé, jen se změnila komponenta, byť podstatná. To jako kdybych si ve windowsech nechal vyměnit vadnou desku, paměti či grafiku, tak bych neobnovil zálohu??? Asi ne, byl li by motherboard uplne jiny, ale takto !!!!
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Souhlas ,ze je to na h***o.Vubec to neobhajuji,ba naopak.
-
chmeldas
- smartguru

- Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"
Je to sice na ho..., ale defakto máš po výměně základní desky úplně jiný telefon. U stolních EOM WIN je situace stejná. SW je vázán na základní desku.
Plácáš nesmysly. Za prvé nemám jiný telefon, je to ten samý, jen se změnily "střeva" po opravě. Když máš na pc oem win licenci, výměna desky tě o tu licenci rozhodně nepřipraví a obnovíš zálohu. Pravda, pořídíš li jinou desku, možná neobnovíš snadno,ale ne kvůli licenci, ale kvůli jiné desky. A nebo ano, ale některé drivery a programy budeš muset přeinstalovat.Nechceš mi snad namluvit, že když by se mi potento notobook s windowsama a já jej nechám opravit- vyměnit zákl.desku, že nepůjde obnovit záloha??
Edit: licence oem je pokud vím vázána na více komponent, než jen zákl.desku. Ale stopro její výměna, i všech těch komponetn tě o tu licenci nepřipraví. Stačí poslat doklad o výměně vadného kusu a je to.
Edit: licence oem je pokud vím vázána na více komponent, než jen zákl.desku. Ale stopro její výměna, i všech těch komponetn tě o tu licenci nepřipraví. Stačí poslat doklad o výměně vadného kusu a je to.
-
chmeldas
- smartguru

- Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"
A co ti po výměně zůstalo původní? Šasi, displej a baterka. Ano máš prakticky nový telefon (EMAI je jiný). A neplácej játrem o EOM. Výměna desky tě o licenci nepřipraví pouze pokud se jedná o reklamaci a výměnu základní desky v záruční lhůtě. Potom už máš smůlu. Obnovení zálohy ti projde v pohodě, ale srovnávat WP a x86 PC je celkem nesmysl.