Update Tango: Trik z Manga stále funguje, vyzkoušeno

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
mmme
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Smart Ultra 6, Lumia 1020, Omnia 7

Post by mmme »

Zatim se mi na Omnii 7 po aktualizaci Tango bug s wifi neprojevil. Ovsem sdileni netu jsem jeste nepouzil. Mberdych: Je to tvoje domnenka nebo to mas potvrzene ci se to jiz nekde diskutuje?
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

kdyz uz jsme u toho tetheringu, pracne aktivovane sdileni na omnii7 mi prestalo fungovat uz od toho update v lednu. bohuzel, da se "opravit" zasahem do registru a tango mi zamklo telefon, takze zatim nevyzkousim. nicmene na xda je ten klic uveden.. rovneztak lze na clanku o aktualizaci pomoci cab senderu prolinknout na xda, kde resi i zachovani unlocku. takze az bude cas, vracim zalohu a jedu pres cab sender podle xda..
Jakub Karásek
redaktor
redaktor
Zařízení: LG V30, Nokia Lumia 950 XL

Post by Jakub Karásek »

Uz jsem asi hodku na wifine pricemz mobilni data jsem nevypinal a zatim porad v pohode. Tethering jsem nezkousel a prozatim to ani nemam v planu
Vlasta W.
smartstar
smartstar
Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720

Post by Vlasta W. »

Jen podotknu, že zachování unlocku, o kterém mluví Mimonaut, vyžaduje funkční Root Tools, colž jde jen na Omnii, případně na HTC první generace s bootloaderem 4.x, což je historie asi před rokem.
mberdych
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 7/Blackberry Priv

Re: Update Tango: Trik z Manga stále funguje, vyzkoušeno

Post by mberdych »

Mmme:resilo se to na nokia support foru. Nekdo to tam zkusil. Udelal wipe, tyden to pouzival bez problemu. Pak zapnul wifi tethering a bug se mu snad do hodiny objevil. Natocil to na video a poslal Nokii. To ze nejaky bug s mobilnima datama a wifi resi tango jsem tam nekde zahledl. Ale nevim, jestli to nebyl jen nejaky LTE bug u at&t. Jestli ale rikate, ze po tangu dobre, tak to vypada slibne.
Jakub Karásek
redaktor
redaktor

Post by Jakub Karásek »

Zkouším aktualizovat i Radar, ale i po odpojení od netu mi to stále říká, že verze je aktuální. To se mi při updatování Titana nestalo, buď to hodilo chybu, že se nelze připojit a nebo mi to nabídlo aktualizaci. Čili předpokládám, že na Radara Tango ještě není. Nebo už někomu do Radara skočilo?
Vlasta W.
smartstar
smartstar
Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720

Post by Vlasta W. »

I toto se stává. Odpojuješ moc pozdě, takže proběhne kompletní ověření aktualizace. Samozřejmě to může znamenat i to, že aktualizace ještě vydaná není.
icepoint
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 800,920

Re: Update Tango: Trik z Manga stále funguje, vyzkoušeno

Post by icepoint »

mberdych wrote:wifi/3g bug se projevi az potom co poprve aktivujes Internet sharing pres Wifi. Pokud jsi ho jeste nepouzil, tak to je duvod proc nemas problem. Alespon to podle vseho tak vypada. Proto hard reset ten problem resi. Kdo wifi tethering nepouzije, tak problem nema.
tak u mne rozhodně ne. s opraveným telefonem jsem telefon jako wifi router použil pro notebook ve vlaku ČD, a wifi bug zatím !!!! nemám.
Jakub Karásek
redaktor
redaktor

Post by Jakub Karásek »

Praveze neodpojuju moc pozde, uz jsem si updatoval Titana, takze vim, kdy odpojit. S Titanem se mi nikdy nestalo, ze by mi to po odpojeni reklo, ze telefon je aktualni. Bud error, ze to nejde zkontrolovat nebo aktualizace. Spis Tango pro Radar jeste neni
Pavel Štrobl
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 920 Cyan, Sony VAIO Duo 11
Location: Planeta Země, Kontinent Evropa, Stát ČR, Město Roudnice nad Labem

Post by Pavel Štrobl »

Mám stejný problém u Lumie 710, ať to zkouším jak chci prostě nic.
onetux
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Omnia 7

Post by onetux »

http://www.nokia.com/global/support/sof ... ilability/" onclick="window.open(this.href);return false; Když koukneš sem tak je vidět, že pro ČR ještě tango není..
mberdych
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 7/Blackberry Priv

Re: Update Tango: Trik z Manga stále funguje, vyzkoušeno.

Post by mberdych »

Icepoint: to je vyborna zprava. Mas instalovane Tango?
dwbmb
smartstar
smartstar
Zařízení: Lumia 820, 930

Post by dwbmb »

jakub.karasek wrote: možnost poslat MMS s více přílohami (nechápu, proč to není možné i mailem)
Nenapadá mě jediný důvod, proč bys toto nemohl dělat i e-mailem. Funguje spolehlivě.
icepoint
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Re: Update Tango: Trik z Manga stále funguje, vyzkoušeno.

Post by icepoint »

mberdych wrote:Icepoint: to je vyborna zprava. Mas instalovane Tango?
Predpokladam,ze ano.Verze 7.10.8773.98. ZAS tak nejasam.Zpozdeni po prijeti rozhovoru to neodstranilo,navic mam adsl router od zyxelu v bridge modu a jede to pres tp link,a bojim se to prepnout jen na zyxel,aby se to nevratilo, dale po vymene motheboardu se mi nepodarilo vratit zalohu ani ze zune ani tu lepsi pomoci pc programu WP7easy backup,cimz jsem veskere aplikace musel instalovat znova,sice pomoci reinstaleru ale i tak de fakto po jedne,vsechny urovne ve hrach zmizely,gmaps pro nucen zaplatit znova-byt tech 40 kc usetrit krkolomne slo.Asi obnova nesla kvuli jinemu motheboardu.Zajimave,ze easywpbackup se tvaril,ze obnova probiha,probehlo to,ale nic se neobnovilo.Jedine,co je opraveno je zatim nevyskytnuvsi se wifi bug a gps.Telefon byl v oprave,neb prestala jit gpska.

Edit:nicmene jsem si uvedomil,ze tethering jsem pouzil ve vlaku s opravenym telefonem,pak jej jen asi pul dne pouzival sporadicky doma na wifi,pak zkusil obnovu zalohy easywpbackup,nepovedlo se a udelal jsem preventivne HR.Takze de fakto wifi bug neni po HR,po tetheringu sice taky nebyl,ale dlouho jsem to netestoval.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

po vymene motheboardu se mi nepodarilo vratit zalohu ani ze zune ani tu lepsi pomoci pc programu easy wp
To je celkem logicke a standard,u WP funguje obnova jen na to same zarizenim,jak dojde k vymene desky uz je zaloha k nicemu a je potreba vse udelat od zacatku.
icepoint
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by icepoint »

Což je bohužel Jirko s odpuštěním na h***o. Zařízení je to samé, jen se změnila komponenta, byť podstatná. To jako kdybych si ve windowsech nechal vyměnit vadnou desku, paměti či grafiku, tak bych neobnovil zálohu??? Asi ne, byl li by motherboard uplne jiny, ale takto !!!!
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Souhlas ,ze je to na h***o.Vubec to neobhajuji,ba naopak.
chmeldas
smartguru
smartguru
Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"

Post by chmeldas »

Je to sice na ho..., ale defakto máš po výměně základní desky úplně jiný telefon. U stolních EOM WIN je situace stejná. SW je vázán na základní desku.
icepoint
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by icepoint »

Plácáš nesmysly. Za prvé nemám jiný telefon, je to ten samý, jen se změnily "střeva" po opravě. Když máš na pc oem win licenci, výměna desky tě o tu licenci rozhodně nepřipraví a obnovíš zálohu. Pravda, pořídíš li jinou desku, možná neobnovíš snadno,ale ne kvůli licenci, ale kvůli jiné desky. A nebo ano, ale některé drivery a programy budeš muset přeinstalovat.Nechceš mi snad namluvit, že když by se mi potento notobook s windowsama a já jej nechám opravit- vyměnit zákl.desku, že nepůjde obnovit záloha??
Edit: licence oem je pokud vím vázána na více komponent, než jen zákl.desku. Ale stopro její výměna, i všech těch komponetn tě o tu licenci nepřipraví. Stačí poslat doklad o výměně vadného kusu a je to.
chmeldas
smartguru
smartguru
Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"

Post by chmeldas »

A co ti po výměně zůstalo původní? Šasi, displej a baterka. Ano máš prakticky nový telefon (EMAI je jiný). A neplácej játrem o EOM. Výměna desky tě o licenci nepřipraví pouze pokud se jedná o reklamaci a výměnu základní desky v záruční lhůtě. Potom už máš smůlu. Obnovení zálohy ti projde v pohodě, ale srovnávat WP a x86 PC je celkem nesmysl.
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”