SGN White problém s displejem
Ahojte kluci,
dneska mi došel bílej Note a hned jsem u něj zaregistroval problém.
Displej je opravdu nějaký ''mdlý'' vyzkoušel jsem snad všechny nastavení ale oproti mému černému Notu je displej opravdu nějaký mdlý a dalo by se říct že přesvícený. A na vyfocených fotkách (na displeji) je šup ale když fotky pošlu na jiné zařízení vypadají dobře. Měl někdo nějaký podobný problém?
Později přidám foto.
dneska mi došel bílej Note a hned jsem u něj zaregistroval problém.
Displej je opravdu nějaký ''mdlý'' vyzkoušel jsem snad všechny nastavení ale oproti mému černému Notu je displej opravdu nějaký mdlý a dalo by se říct že přesvícený. A na vyfocených fotkách (na displeji) je šup ale když fotky pošlu na jiné zařízení vypadají dobře. Měl někdo nějaký podobný problém?
Později přidám foto.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
To je jak u te nokie(jak jsme spolu resili)..i displej(podani barev apod) se muze lisit v prubehu vyroby.Nic neobvykleho.
Přidávám fotky
http://imageshack.us/g/138/dscf1674n.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Popis:
Fotka auta je focena černým Notem a poslána přes BT na bilej Note (porovnaní zobrazení fotky, focené černým)
Fotka slečny je focena bílým a postana přes BT na černý ( tím sem zjistil že foťák je vpořádke jen blbě zobrazuje displej.)
Na fotkách s živou taptou jde vidět rozdíl asi nejvíce, a tečky které jsou dále od této galaxie jsou jakoby rozpité.
Zbytek fotek ukazuje rozdíly.
Stalo se to už někomu nebo to tak mají všechny Noty?
http://imageshack.us/g/138/dscf1674n.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Popis:
Fotka auta je focena černým Notem a poslána přes BT na bilej Note (porovnaní zobrazení fotky, focené černým)
Fotka slečny je focena bílým a postana přes BT na černý ( tím sem zjistil že foťák je vpořádke jen blbě zobrazuje displej.)
Na fotkách s živou taptou jde vidět rozdíl asi nejvíce, a tečky které jsou dále od této galaxie jsou jakoby rozpité.
Zbytek fotek ukazuje rozdíly.
Stalo se to už někomu nebo to tak mají všechny Noty?
- HanysR
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note II
Re: SGN White problém s displejem
To je určitě na reklamaci. V pořádku to není. Displej je totálně presvícený, jas je vyhnaný nějak brutálně vysoko. Kde jsi ho koupil, bílý?
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
To ano,rozdil je opravdu znatelny a velky..Jettero ty mas na ty bile kusy nejakou smulu..
Ahoj, no je z mobilnipohotovosti. Je pravda ze je presviceny ale chyba je i v to ze kdyz je podsviceni na minimu stejne je na tom displeji velky sum u obrazku.HanysR wrote:To je určitě na reklamaci. V pořádku to není. Displej je totálně presvícený, jas je vyhnaný nějak brutálně vysoko. Kde jsi ho koupil, bílý?
Mno jo, asi me to chce presvedcit ze ten cerny note je proste nejlepsihtcjirka wrote:To ano,rozdil je opravdu znatelny a velky..Jettero ty mas na ty bile kusy nejakou smulu..
-
xtonda
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 435, Huawei Mate7
Nastavení jasu a kontrastu je na těch přístrojích evidentně rozdílné. Vzhledem k nevyzpytatelnosti expoziční automatiky digitálních foťáků a nízkému rozlišení těch fotek si však netroufám tvrdit co z toho je "správně".
Kontrolní otázka. Je vyloučena pouhá rozdílnost nastavení? Mají oba Note v sobě identický firmware a jsou čerstvě po factory resetu a je vypnuto přizpůsobení jasu okolnímu světlu?
Sám si chci Note koupit, pokud se dočká Androidu 4 v dobré kvalitě a bílá se mi taky víc líbí, bylo by škoda, kdyby se ukázalo, že je jakkoliv problematická.
Nicméně není nic neobvyklého, že výrobce bere do jednoho modelu displeje o více výrobců a ty pochopitelně nebudou mít zcela identické podání, v nějakém telefonu dokonce některé šarže měly AMOLED a některé LCD, i když u Samsungu by bylo zvláštní aby použil jiné než své displeje.
Kontrolní otázka. Je vyloučena pouhá rozdílnost nastavení? Mají oba Note v sobě identický firmware a jsou čerstvě po factory resetu a je vypnuto přizpůsobení jasu okolnímu světlu?
Sám si chci Note koupit, pokud se dočká Androidu 4 v dobré kvalitě a bílá se mi taky víc líbí, bylo by škoda, kdyby se ukázalo, že je jakkoliv problematická.
Nicméně není nic neobvyklého, že výrobce bere do jednoho modelu displeje o více výrobců a ty pochopitelně nebudou mít zcela identické podání, v nějakém telefonu dokonce některé šarže měly AMOLED a některé LCD, i když u Samsungu by bylo zvláštní aby použil jiné než své displeje.
Uplně stejne nsataveni.
Fotky na bilem proste nebyly zobrazovany sprane byl na nich neskutecne moc videt ten bilej sum.
Nastaveni a fw bylo na obou uplne totozne.
Dal jsem ho na reklamaci. Tak uvidime co mi reknou.
Fotky na bilem proste nebyly zobrazovany sprane byl na nich neskutecne moc videt ten bilej sum.
Nastaveni a fw bylo na obou uplne totozne.
Dal jsem ho na reklamaci. Tak uvidime co mi reknou.
Jettero
to by me zajimalo jak jsi dopadl s reklamaci .
Ja jsem se byl divat v Olympii na Noty , meli tam cerny a bily a ten bily mel presne to co ty popisujes. Nedokazu to ted zpetne posoudit, ale tenkrat me docela rozladilo, jak tmavy obraz mel ten cerny . Takze to je vec pohledu. Kdyby me dali vybrat vezmu radeji ten bily, tam byla bila opravdu skoro bila a zadny sum jsem nevidel.
to by me zajimalo jak jsi dopadl s reklamaci .
Ja jsem se byl divat v Olympii na Noty , meli tam cerny a bily a ten bily mel presne to co ty popisujes. Nedokazu to ted zpetne posoudit, ale tenkrat me docela rozladilo, jak tmavy obraz mel ten cerny . Takze to je vec pohledu. Kdyby me dali vybrat vezmu radeji ten bily, tam byla bila opravdu skoro bila a zadny sum jsem nevidel.
Psal si i sz tak jsem ti odpovedel tam 
-
xtonda
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 435, Huawei Mate7
Taky mám zájem o bílej, takže i mě by výsledek zajímal.
- HanysR
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note II
Já bych taky rád znal výsledek celé věci. Když už jsi to veřejně řešil, mohl by jsi to i zakončit verdiktem a výsledkem