ak maš email v tvare [email protected] nastaviš tento v outlook conektore v PC mali by pribunúť nový kalendár pre tento účet ako aj kontakty pozor synchronizujú sa len tieto zložky nie iné . ten istý účet nastavýš v mobile a to je všetko
napr ja mám dva telefóny firemný súkromný
v jednom live id [email protected] v druhom [email protected] v outlooku mám ku každému účtu zvlašť kontakty a kalendár a každý sa synchronizuje len so svojim účtom úple automaticky
Sync SW
Sync SW
já jsem asi slepý, ale mě se žádný další kalendář atd. nevytvořil.. a i kdyby jo, jak docílím toho, aby se mi synchronizoval kalendář s hotmailem, co mám sice v outlooku, ale na tom druhém hlavním účtu (který valí přes ms exchange)??
Sync SW
pozri video tu http://support.microsoft.com/kb/2459660" onclick="window.open(this.href);return false;
Sync SW
vzdávám to.. koukám, že je to nemožný.. protože outlook mám přes exchange a ten tedy nejde jinak zesynchronizovat s telefonem než když v telefonu nastavím exchange - jenže to nejde.. ten outlook connector je tedy pro účty v outlooku, které nejedou na exchange.. chápu to dobře?? to jsem teda pěkně v prde**..
-
Miroslav Havlíček
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1020
Sync SW
Je to bohužel tak. Outlook Hotmail Connector funguje tak, že v Outlooku vytvoří další účet pro Hotmail. Pokud už tam máš jeden Exchange účet, tak je nedokáže vzájemně synchronizovat. Dá se to použít pro jednorázové zkopírování kontaktů, kalendářů atd. ale automatická synchronizace nepojede.
Jinak WP už od prvního dne Exchange samozřejmě podporuje, sám jsem jej nějaký čas bez problému používal. Stačilo jen nainstalovat certifikát. Souhlasím s názorem výše, že problém bude v nastavení serverů. Ale chápu, že v nadnárodní korporaci s tím člověk prostě nic nenadělá.
EDIT: Ještě mě napadla jedna věc. Když jsme měli firemní Exchange server, tak k němu šlo z poštovního klienta přistupovat dvěma způsoby, jednak přes klasický ActiveSync, ale také přes IMAP. IMAP sice neumí synchronizovat kalendář a kontakty, ale člověk může aspoň přijímat a odesílat emaily. Zkus zjistit, jestli to u vás taky tak jde. Pak už ho stačí jen jednoduše propojit s telefonem. Není to sice ideální řešení, ale aspoň něco.
Jinak WP už od prvního dne Exchange samozřejmě podporuje, sám jsem jej nějaký čas bez problému používal. Stačilo jen nainstalovat certifikát. Souhlasím s názorem výše, že problém bude v nastavení serverů. Ale chápu, že v nadnárodní korporaci s tím člověk prostě nic nenadělá.
EDIT: Ještě mě napadla jedna věc. Když jsme měli firemní Exchange server, tak k němu šlo z poštovního klienta přistupovat dvěma způsoby, jednak přes klasický ActiveSync, ale také přes IMAP. IMAP sice neumí synchronizovat kalendář a kontakty, ale člověk může aspoň přijímat a odesílat emaily. Zkus zjistit, jestli to u vás taky tak jde. Pak už ho stačí jen jednoduše propojit s telefonem. Není to sice ideální řešení, ale aspoň něco.
-
foreteller
- nováček

- Zařízení: Nokia Lumia 650
Sync SW
Este mozes skusit sync cez ucet na Google. Ja som to na Exchange isty cas pouzival . Treba si nainstalovat Google Apps Sync.