Ahoj,
moc děkuju za připomínky k aplikaci, klidně je můžete dále psát sem, budu to tu sledovat.
ad 1) titulek jsem opravil, bude v dalším updatu, při testování jsem toto přehlédl.
ad 2) to zní rozumně, zatím jsem si to pracovně změnil na "Přihlašovací údaj do samoobsluhy", ale ještě se nad tím zamyslím jak to lépe formulovat.
ad 3) během psaní FUP Monitoru mě už napadlo, že by se to nemuselo omezovat pouze na internet, jen jsem se ještě nerozhodl, jestli to přidat do téhle aplikace, nebo aplikaci jinou. A také, operátoři postupně s těmito přehledovými aplikacemi přichází, tak jsem zase abych neduplikoval něco, na čem oni už pracují. Ale pokud by byl zájem, neměl by to být takový problém udělat, část těch dat už stejně předzpracovaných mám
Sám jsem uživatelem Vodafonu, takže na něm jsem to primárně testoval, měl jsem taky přístup k několika dalším účtům u Vodafonu. Dneska už jsem zjistil, že se špatně načítají data u Vodafonních balíčků u studentského internetu, to už mám opravené, bude s dalším updatem vyřešeno.
Dále jsem měl k dispozici přístup k jednomu T-Mobile účtu.
U O2 je to trošku problém, protože měl jsem k dispozici 2 simky, z čehož jedna má neomezený FUP, takže tam tyhle údaje v samoobsluze ani nejsou, a druhá je firemní, na které jsem to testoval. Je to řešeno tak, že data jsou načítána z webu o2pripojse.cz, který data o využití ukazuje, jen pokud se na ni přistupuje přímo přes datové spojení v rámci O2, proto také ani není nutné přihlášení, protože data jsou automaticky na tu simku, se kterou se na ni přistupuje.
Druhou variantou u O2 by bylo přihlášení do
http://moje.o2.cz/" onclick="window.open(this.href);return false; což je ale nepoužitelné pro lidi s předplacenkou, protože pro jejich přihlášení je potřeba jednorázová SMSka pro každé přihlášení, lepší to je u zákazníků se smlouvou, tam stačí jméno a heslo, ale zatím jsem nesehnal nikoho v mém okolí, kdo by takové údaje měl a poskytnul.
Mohl bych kdyžtak poprosit o kontakt, případně kdybyste kontaktovali mě na
[email protected], a probrali bysme jak vylepšit načítání u O2 tak, aby fungovalo lépe, díky!
Vl.