Zdravim, nahral jsem na Marketplace moji aplikaci Clever Alarm. A poprosil bych Vas o vyzkouseni teto verze, napsani Vasich pripominek, dotazu...Aplikaci delam jako projekt do skoly a chtel bych ji nejak doladit. Jinak teda v dalsi verzi bych mel mit i monitorovani fazy spanku, pokud se zadari.
Informace o aplikaci:
Clever Alarm je pokročílý budík v Metro stylu, má velmi intuitivní ovládání a je zdarma!
Clever Alarm podporuje několik ruzných druhů buzení. S Clever Alarm už nezaspíte! Také
můžete Clever Alarm používat jako noční hodiny. Můžete si také vybrat vlastní zvonění z hudební
knihovny. Zkuste Clever Alarm!
Klíčové vlastnosti:
- Několik typů buzení (řesení rovnic, třepání telefonem, řazení,...)
- Podpora Šlofíku
- Běži pod "lock screen" / Možnost vypnutí automatického "lock screenu"
- 3 zabudované zvuky nebo možnost vybrání zvuku z hudební knihovny
- Zobrazuje datum
- Automatické ztlumení displeje
- Možnost změny barvy hodin
- Digitální a analogové hodiny
- Funkce odložení buzení
- Podporuje 24/12 hodinový formát
- A mnoho dalších funkcí
http://www.windowsphone.com/cs-CZ/apps/ ... 53b0c1b1de
[app] Clever Alarm
- miramares
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC HD2, LG E900, Nokia Lumia 920, MS Lumia 950
[app] Clever Alarm
Tak jsem si to vyzkoušel. Nabídka funkcí mě celkem zaujala, hlavně ten šlofík 
Nic ve zlým, ale je to nepoužitelné. Ať si nadefinuju jakkoli složité vypnutí budíku, tak stačí stisknout home a on se vypne... To, že aplikace musí běžet na popředí, se dá přejít. Zajímalo mě řešení, když vím, že pro to není zrovna moc podpora, ale takhle to je asi o ničem. Beru to subjektivně, takže možná se to někomu bude líbit, co člověk, to názor
Jenom prosím o jedno, graficky to HODNĚ doladit. V tlačítkách přetékají texty(settings->digital clock). Při načítání vlastní melodie by to chtělo nějak třídit, moc dlouho to trvá a nikde není indikace(progress bar) o načítání. Digitální podoba hodin je dost nečitelná...
Nic ve zlým, ale je to nepoužitelné. Ať si nadefinuju jakkoli složité vypnutí budíku, tak stačí stisknout home a on se vypne... To, že aplikace musí běžet na popředí, se dá přejít. Zajímalo mě řešení, když vím, že pro to není zrovna moc podpora, ale takhle to je asi o ničem. Beru to subjektivně, takže možná se to někomu bude líbit, co člověk, to názor
[app] Clever Alarm
S tim tlacitkem Home (Search) mas pravdu, ale to bohuzel zmenit nejde. Ale to trideni melodii urcite dodelam a indikaci nacitani taky. Na texty tlacitek mrknu a mas jeste nejake tipy? Jak bys upravil ty digitalni hodiny? Co se ti nelibi?
A moc diky za vyzkouseni a poznamky!