[app] Clever Alarm

Diskuze o Windows Phone a Windows 10 Mobile aplikacích. Máte tip na zajímavý program? Šup sem s ním!
Post Reply
Pepa
nováček
nováček
Zařízení: Nokia

[app] Clever Alarm

Post by Pepa »

Zdravim, nahral jsem na Marketplace moji aplikaci Clever Alarm. A poprosil bych Vas o vyzkouseni teto verze, napsani Vasich pripominek, dotazu...Aplikaci delam jako projekt do skoly a chtel bych ji nejak doladit. Jinak teda v dalsi verzi bych mel mit i monitorovani fazy spanku, pokud se zadari.

Informace o aplikaci:

Clever Alarm je pokročílý budík v Metro stylu, má velmi intuitivní ovládání a je zdarma!
Clever Alarm podporuje několik ruzných druhů buzení. S Clever Alarm už nezaspíte! Také
můžete Clever Alarm používat jako noční hodiny. Můžete si také vybrat vlastní zvonění z hudební
knihovny. Zkuste Clever Alarm!

Klíčové vlastnosti:
- Několik typů buzení (řesení rovnic, třepání telefonem, řazení,...)
- Podpora Šlofíku
- Běži pod "lock screen" / Možnost vypnutí automatického "lock screenu"
- 3 zabudované zvuky nebo možnost vybrání zvuku z hudební knihovny
- Zobrazuje datum
- Automatické ztlumení displeje
- Možnost změny barvy hodin
- Digitální a analogové hodiny
- Funkce odložení buzení
- Podporuje 24/12 hodinový formát
- A mnoho dalších funkcí

http://www.windowsphone.com/cs-CZ/apps/ ... 53b0c1b1de
miramares
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC HD2, LG E900, Nokia Lumia 920, MS Lumia 950

[app] Clever Alarm

Post by miramares »

Tak jsem si to vyzkoušel. Nabídka funkcí mě celkem zaujala, hlavně ten šlofík :-D
Nic ve zlým, ale je to nepoužitelné. Ať si nadefinuju jakkoli složité vypnutí budíku, tak stačí stisknout home a on se vypne... To, že aplikace musí běžet na popředí, se dá přejít. Zajímalo mě řešení, když vím, že pro to není zrovna moc podpora, ale takhle to je asi o ničem. Beru to subjektivně, takže možná se to někomu bude líbit, co člověk, to názor :-) Jenom prosím o jedno, graficky to HODNĚ doladit. V tlačítkách přetékají texty(settings->digital clock). Při načítání vlastní melodie by to chtělo nějak třídit, moc dlouho to trvá a nikde není indikace(progress bar) o načítání. Digitální podoba hodin je dost nečitelná...
Pepa
nováček
nováček
Zařízení: Nokia

[app] Clever Alarm

Post by Pepa »

S tim tlacitkem Home (Search) mas pravdu, ale to bohuzel zmenit nejde. Ale to trideni melodii urcite dodelam a indikaci nacitani taky. Na texty tlacitek mrknu a mas jeste nejake tipy? Jak bys upravil ty digitalni hodiny? Co se ti nelibi? :) A moc diky za vyzkouseni a poznamky!
Post Reply

Return to “Aplikace a software”