lupus: Pokud se vrátí, budu už vědět, co s tím, i když to zrovna není řešení. Zaráží mě spíše tvá skeptická reakce, kdy píšeš
...že za krátký čas se ti ty problémy zase vrátí...
jakobys mi to přál, přestože tímto problémem netrpím pouze já. Teď mám chuť říci: Hochu, jen pozor, aby se to nestalo také TOBĚ! Máš telefon podobného typu jako já a pokud je to závada, vyskytující se na telefonech od HTC, máš se na co těšit.
Zveřejnil jsem zde svoje vyřešení problému, který nevím co způsobovalo. Ať už to bylo cokoli, nepřeji ti, aby tě to potkalo zakrátko také a pokud se to stane, TY už budeš vědět, co se s tím dá dělat. Nechci si hrát na machra, že jsem objevil Ameriku, ale prolezl jsem za ty dny desítky webů a nikde jsem nenašel jiné řešení z oblasti teoretických rad než to, aby byl proveden hard reset. Sice to nebylo ověřeno, ale mnoho těch "chytrých" radilů doporučuje právě toto.
OT: (Připomíná mi to někdejší rady, když jsem měl problém s vypalovačkou, která z ničeho nic začala vypalovat DVD rychlostí 1,5x místo 4x, 8x nebo 12x. Hledal jsem řešení na webech zaměřených na Windows a tam mi zase bylo doporučováno jinými "chytrými" přeinstalování Windows. Rada k nezaplacení, když já jsem hledal příčinu, proč se tohle děje (nebylo to poprvé, stávalo se mi to i v práci). Pak jsem přeinstaloval FW vypalovačky na starší verzi a problém byl vyřešen. A nevrátil se ani po novém nainstalování původního nového FW. Když se mi to stalo v budoucnu znovu, věděl jsem už co dělat. Byla to otázka 5 - 10 minut. Co je tedy lepší? Přeinstalovat Windows a znovu si customizovat počítač nebo jen downgradovat FW vypalovačky?)