vzdy ked telefon pripojim do kabla, ci uz kvoli nabijaniu alebo datam, tak vyda zvuk a v ikonke baterie pribudne obrazok nabijania...a moj problem je ten, ze tento zvuk robi ustavicne a opakovane za sebou telefon bez toho, aby v nom bol kabel a teda, hocikde aj mimo domu, na ulici...to znamena, ze okrem vytacajuceho zvuku, ktory sa dajme tomu da vypnut, telefon aj ustavicne svieti a teda jedina moznost, ktora mi ostala je bud mat telefon uplne vypnuty, alebo mat v nom zapichnuty kabel, lebo vtedy to uz nerobi, lebo zaznamenal ze ma v sebe kabel...lenze chodit vo vrecku s telefonom v ktorom je este zapichnuty polmetrovy kabel je trosku zvratene...
skusal som restore, skusal som kompletny reset telefonum, bez obnovenia povodnych dat a VZDY to robi, VZDY upozornuje na seba tym zvukom a neprestane, kym nevopcham do neho kabel...
> takze ano, pojdem s nim do servisu, len ma proste zaujima kde moze byt problem...predsalen je tu plno ludi, ktory robia s telefonmi, ktori pracuju v servisoch, ktory sa vyznaju do telefonov viac a preto vas prosim, ci by ste mi nevedeli povedat, co zanemna tato chyba...MOJ nazor je ze viacmenej to musi byt SW chyba, kedze HW funguje a teda do toho microusb ide krasne kabel napojit(teda nic nie je zlomene ani pokrivene) ide nabijat...ide prenasat data, synchronizovat, proste uplne vsetko...ale ked kabel odpojim, tak telefon sa zblazni a myslis si ze, ako keby som ten kabel ustavicne do nho daval a vyberal, aj ked ziadny kabel uz v sebe nema...a preto si myslim ze je to mozno viac SW chyba ako HW...ale na druhej strane kedze som spravil reset aj vsetko mozne a robi to stale tak to moze byt aj HW chyba ale netusim aka, kedz ziadne fyzicke poskodenie tam nie je, vsetko zapada do seba a kabel funguje aj na nabijanie aj na data...mozno nieco elektromagneticke, mozno tam mam nejaky prach skombinovany s niecim vodivim a podobne a dava to za nasledok, to ze telefon reaguje a ma pocit, ze niekto do nho dava a vybera kabel a preto upozornuje tymto zvukom a ustavicnym svietenim, aj ked ziadny kabel tam nie je...
> vopred dakujem, je to pre mna strasna zahada, kedze o telefon sa staram viac, ako sa beznemu cloveku moze zdat normalne a preto nechcem verit ze je to mnou sposobena HW chyba...este raz dakuejem
edit by moderátor: Přesunuto do správné sekce