Česká offline navigace?

Diskuze o Windows Phone a Windows 10 Mobile aplikacích. Máte tip na zajímavý program? Šup sem s ním!
dwbmb
smartstar
smartstar
Zařízení: Lumia 820, 930

Česká offline navigace?

Post by dwbmb »

A jak to u něj tedy funguje a kde se to dočtu? Teď prolízám stránky NAvigonu a nikde ani zmínka o tom, jak aktualizace map funguje.
KarelMlha
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Lumia 640 xl lte, note 4

Česká offline navigace?

Post by KarelMlha »

Takže pokud jsem si stáhl z Evropy ve starém telefonu jen dejme tomu mapu České republiky, nahraje mi to tedy v novém telefonu ohledně této země mapový podklad ze stejného data jako jsem stáhl předtím, nebo to po mne bude chtít nějaké poplatky, popřípadě musím použít zálohu ze starého zařízení?
karelchadim
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: P9 lite|P8 lite|Lumia 830|HTC 8x|LG Optimus 7

Česká offline navigace?

Post by karelchadim »

Dnes jsem četl že Microsoft a Nokia začnou společně pracovat na Bing mapách a Bing tak začne přebírat mapové podklady Nokie... a to se netýká pouze WP7 ale i Bing map v desktopovém prohlížeči, nebo např. Blackberry, které se před nedávnem rozhodlo přejít na Bing. Zdá se že se svítá na lepší časy ;-)
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Česká offline navigace?

Post by htcjirka »

KarelMlha wrote:Takže pokud jsem si stáhl z Evropy ve starém telefonu jen dejme tomu mapu České republiky, nahraje mi ti to tedy v novém telefonu ohledně této země mapový podklad ze stejného data jako jsem stáhl předtím, nebo to po mne bude chtít nějaké poplatky, popřípadě musím použít zálohu ze starého zařízení?
Presne tak,porad dostanes stejnou mapu jako poprve.Upgrade ma u WP7.5 zatim neni doresen,u jinych platforem ano..
dwbmb
smartstar
smartstar
Zařízení: Lumia 820, 930

Česká offline navigace?

Post by dwbmb »

Psal jsem vývojářům Turn by Turn Navigation Czech mail, kde jsem se ptal, jak staré mapy jsou součástí navigace, zdali mohu mapu zaktualizovat, jak to udělat, kolik to bude stát a kde se tyto informace dočtu.

Odpověděli, že obsažené mapy jsou z roku 2011 a že plánují, že nejméně rok updatů by byl pro uživatele zdarma a že další updaty budou k dispozici skrze samotnou aplikaci.
Toť vše. Pořád je to pro mě blackbox (jak často budou updaty, za kolik?), takže nekupuji.
Post Reply

Return to “Aplikace a software”