Česká offline navigace?
-
Krusty
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 6 64GB
Česká offline navigace?
Ahoj, chtěl jsem se zeptat jestli existuje pro WP nějaká offline navigace která umí i české hlasové příkazy, nebo má alespoň české menu.. Navigace by taky neměla být moc složitá- je pro mého strýce..
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Česká offline navigace?
Pak pro tého strýce by byla vhodna vcelku i dobre hodnocena navigace "Navigation Czech" od GPS tuner,která je plně offfline.Cestina a ceske navigovani samozrejmosti.
http://www.windowsphone.com/cs-CZ/apps/ ... b8b6f31a98" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.windowsphone.com/cs-CZ/apps/ ... b8b6f31a98" onclick="window.open(this.href);return false;
Česká offline navigace?
Navigon pro WP7 - verze 3.0. Na Marketplace ale není.
-
htcjirka
- smartmaniak

Česká offline navigace?
To ovsem neni legalni reseni a jedna se o warez.
Česká offline navigace?
To vím, proto jsem napsal, že na Marketplace není.
-
Krusty
- častý přispěvatel

Česká offline navigace?
Navigon 3.0 mám (stydím se), ale ten má pouze českou mapu ale že by se mi ukazoval, nebo snad mluvil česky to opravdu ne... Zkusím Navigation czech..
RE: Česká offline navigace?
Zkus. Mně u něj nevyhovuje zobrazení trasy, ale trial verze umožňuje jednu navigovanou cestu, lze ji tedy dostatečně vyzkoušet.
-
Krusty
- častý přispěvatel

Česká offline navigace?
Tak jsem strýci nainstaloval Turn-by-turn a rovnou Europe ať tam má všechno a šlape to jako hodinky.. České menu, české hlasové příkazy... Doporučuju 
-
htcjirka
- smartmaniak

Česká offline navigace?
No tak to je super 
Jak je to s mapama? Nikdy jsem nepoužíval navigaci v telefonu, takže se omlouvám za hloupý dotaz, ale ještě jsem nenarazil na možnost koupit si nové, aktuální mapy. Pokud jsou aktualizace v ceně (pak by ale byly super levné), jak často vycházejí?
Česká offline navigace?
Nechci být vtíravý ale rád bych se připomněl se svým dotazem, v popisu aplikace tyto informace nejsou a kvůli tomu stále otálím s nákupem.
-
karelchadim
- stálý přispěvatel

- Zařízení: P9 lite|P8 lite|Lumia 830|HTC 8x|LG Optimus 7
Česká offline navigace?
Nevím jak je to konkrétně s offline mapami, ale Turn by turn Czech je nabízen i s online mapami za asi 100,- s možností si mapy stáhnout a navigovat tak offline. Mapové podklady jsou bohužel bing mapy, na druhou stranu pokud budou dále zpřesňovány a aktualizovány, tak budou vždy aktuální bez nutnosti něco instalovat.
Česká offline navigace?
Chápu to tedy tak, že v ceně je již doživotní aktualizace map. Děkuji za odpověď 
Česká offline navigace?
U navigonu to tak podle mě není, tam si naopak můžeš koupit dvouletej update map (alespoň jsem ho viděl na jejich webovkách). Ale rád bych se mýlil.
Česká offline navigace?
Mě překvapuje (zvlášť u navigonu, kterej stojí třikrát tolik), že není dohledatelná informace, za co vlastně platíme. Za jaké mapy, jak dlouho aktualizované a jak často. Teoreticky nemusím dostat update nikdy žádnej a nemůžu nic říct, protože nikde není slíbenej.
Navigon souhlasim, dal jsem za nej dost penez a uz v te dobe mel stare mapy, update nikde.
-
htcjirka
- smartmaniak

Česká offline navigace?
Na Androidu je od verze 4 zaveden poplatek cca 500kc na upgrade map po dobu 1 roku nebo dvou let..
Nevim proc tato funkce neni doresena ve WP7.5
Jinak problem s aktualnosti nemam,v soucasnosti mam stejne cerstve mapy v Navigonu jako ve svem pevnem Tom Tomu a to vydane v roce 2012.
Nevim proc tato funkce neni doresena ve WP7.5
Jinak problem s aktualnosti nemam,v soucasnosti mam stejne cerstve mapy v Navigonu jako ve svem pevnem Tom Tomu a to vydane v roce 2012.
Česká offline navigace?
Otázka je, jestli WP7 umí in-app purchase. Já jsem to ještě u žádné aplikace neviděl.
-
KarelMlha
- přispěvatel

- Zařízení: Lumia 640 xl lte, note 4
Česká offline navigace?
Pokud telefon vyměníš, resetuješ, popřípadě aplikaci vymažeš a pak znovu Navigon nahraješ, tak by mělo potom dojít ke stáhnutí aktuáních map ne ?
-
htcjirka
- smartmaniak

Česká offline navigace?
Ne,bohuzel ne,takhle to u navigonu bohuzel nefunguje.