Alebo sa mýlim...
HTC Titan: Má smysl si jej pořídit?
-
streethawk
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 920 black, Nokia Lumia 820 white
Pozor, ale Ty porovnávaš 1. a 2. generáciu telefónov, veď HTC Titan je 2.generácia a Samsung Omnia W takisto, oba telefóny už mali v sebe od začiatku Mango, takže i zdieľanie netu...zdielanie nemala 1.generácia, u Samsungu Omnia 7 a u HTC HD7 a Mozart...
Alebo sa mýlim...
Alebo sa mýlim...
-
TomasSX1
- moderátor

- Zařízení: Lumia 950XL DS White / Lumia 920 White
Samozrejme mas pravdu...ale napr. taka Lumia 800 zdielanie internetu este stale nema aj ked je to tel 2. generacie. Vsetky ostatne telefony 2. generacie maju zdielanie zo zakladu, ale vsetky ostatne prisli neskor na trh ako Titan..preto to pomyslene prvenstvo

-
streethawk
- přispěvatel

Tak sa znovu hlásim ľudia, "ukecali" ste ma... TITAN objednaný !!!
Zajtra ho mám doma...
Som zvedavý čo za "bučoru" som si to objednal, Omnia W putuje do rúk mojej manželky, veľmi sa jej páči, takže pohoda...
Pekný deň a vďaka...
Streethawk
Som zvedavý čo za "bučoru" som si to objednal, Omnia W putuje do rúk mojej manželky, veľmi sa jej páči, takže pohoda...
Pekný deň a vďaka...
Streethawk
budes spokojeny .... 
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Pokud zkousnes velikost tak budes hodne maximalne spokojeny.streethawk wrote:Tak sa znovu hlásim ľudia, "ukecali" ste ma... TITAN objednaný !!!Zajtra ho mám doma...
Pekný deň a vďaka...
Streethawk
-
streethawk
- přispěvatel

Tak už je u mňa na stole ten krásavec
Je to riadny kus HW...
Inak díky, že ste ma ukecali...zatiaľ sa mi veľmi páči, ale musím si ho ešte trošku ošahať, s veľkosťou zatiaľ problém nemám, porovnávam to s tým Samsungom Omnia W...
ZDAR
Inak díky, že ste ma ukecali...zatiaľ sa mi veľmi páči, ale musím si ho ešte trošku ošahať, s veľkosťou zatiaľ problém nemám, porovnávam to s tým Samsungom Omnia W...
ZDAR
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Tak oproti Samsung Omnia W je to uplne nekde jinde.Snad budes spokojeny.
-
streethawk
- přispěvatel

Mam ho cca. 4 hodiny a teda musím povedať, že úplne v pohode si zvykám na displej, vyskúšal som už snáď všetko pre mňa dôležité a nezaznamenal som nič, z čoho by som bol sklamaný, rozlíšenie displeja i pri tejto uhlopriečke v pohode stačí, nevidím v tom problém, len som postrehol oproti Omnii W, že displej pri scrolovaní trošku viac rozmazáva, ale je to naozaj iba nepatrný rozdiel, robí to super AMOLED, ešte aby dobre pasoval konektor nabíjačky do phonu...mali tu s tým ľudia problémy. Dokonca nemám problém ani z ovládaním, mám dosť veľké ruky resp. prsty, takže dosiahnem všade...Aj ochranná fólia už je na displeji...
Ešte detail, aké púzdro používate vy, ja by som rád klasické kde telefón po dĺžke zasuniem...
zatiaľ ZDAR...
Streethawk
Ešte detail, aké púzdro používate vy, ja by som rád klasické kde telefón po dĺžke zasuniem...
zatiaľ ZDAR...
Streethawk
-
TomasSX1
- moderátor

- Zařízení: Lumia 950XL DS White / Lumia 920 White
Ja som si objednal original za prijatelnu cenu a za dlhu dobu cakania mi vcera dorazil na predajnu do KE, len som este nemal cas ist pon (idem az v pondelok).
PS: Gratulujem k dobrej kupe a vitaj v klube Titanov
PS: Gratulujem k dobrej kupe a vitaj v klube Titanov