Krycí sklo

Diskuze věnovaná telefonům společnosti Samsung s operačním systémem Windows Phone
Locked
Kunki
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Galaxy NOTE II

Krycí sklo

Post by Kunki »

Zdravím, zítra by jsem si měl dojít vyzvednout Samsung Omnia W. Hledal jsem různě na internetu, zda tento telefon má krycí sklo Gorilla Glass. Tady na fóru jsem se dočetl, že nemá, potom že má. Na stránkách Samsungu i eshopů není ani slovo.
I na zahraničních serverech se informace rozcházejí.
Kouknul jsem se tedy přímo na stránky firmy Corning, a zde je v seznamu uvedeno, že telefon Gorilla Glass má.
Je to pro mě celkem důležitá věc, tak bych se rád zeptal, jestli někdo neví jak to tedy je?
Jestli už má nědo telefon poškrábaný, nebo ne....
Příkládám i odkaz:
http://www.corninggorillaglass.com/prod ... ducts-list" onclick="window.open(this.href);return false;
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Krycí sklo

Post by htcjirka »

Ja bych se na to Gorilla Glass tolik nefixoval,i na telefonech, ktere ho maji,maji nekteri uzivatele skrabance..nebudu radsi jmenovat ,aby tu nevznikl flame..
dwbmb
smartstar
smartstar
Zařízení: Lumia 820, 930

Krycí sklo

Post by dwbmb »

Moje má kryt displeje skleněný, ale jestli je to gorila, to nevím. Alespoň to není plast :)
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Krycí sklo

Post by mimonaut »

jestli má OmniaW alespoň tak dobré sklo jako Omnia7, tak při běžném používání sklo nepoškrábeš (dva měsíce nošení v kapse bez fólie a pouzdra a je na displeji jedna miniaturní čárka, jinak žádné vlasové škrábance od leštění, ani vrypy, nic..) a pokud s telefonem řízneš do zdi, ani gorilla ti nepomůže..
takže bych se nebál..
Kunki
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Galaxy NOTE II

Krycí sklo

Post by Kunki »

Díky za odpovědi, druhá možnost je vzít HTC Mozart, který prý GG má, ale zase je to už celkem starý model.
Raději vezmu tu Omnii, snad to nebude chyba.
Nic dražšího nechci, je to můj první WP telefon, tak chci hlavně prozkoumat systém. Vždy jsem měl Androida, tak se trochu bojím :)
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Krycí sklo

Post by mimonaut »

chybu neuděláš určitě. OW je supr telefon. Tak ti s ní přeju hodně zábavy a nezapomeň dát vědět, jak jsi spokojený :wink:
Vlasta W.
smartstar
smartstar
Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720

Krycí sklo

Post by Vlasta W. »

Stačilo použít hledání. Lock.
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... la#p240867" onclick="window.open(this.href);return false;
Locked

Return to “Samsung Ativ S, Omnia W a Omnia 7”