Samsung Galaxy Note - zkušenosti, postřehy...
-
smolpachol
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 3
Cca čtyři hodiny hraní a jsem unešen

Zdravím všechny zde,
teď mám Dell Streaka, ale pokukuju po Galaxy Note - je lehčí a displej vypadá taky OK. Někteří zde taky přešli ze Streaka - jste spokojení? Pak bych měl ještě dotaz kde aktuálně koupit Note, můžete doporučit nějakého prodejce s dobrou cenou a zákaznickou spokojeností (nejlépe Praha a okolí)?
A ještě jeden dotaz, Sunnysoft prodává s origo pouzdrem, ale nikde jsem nenašel fotky jak to pouzdro vypadá otevřený, ze zadu a z boku, materiál je prý jakási "kůže" - máte ho někdo? Mohl by jste popsat svou spokojenost s ním apod.?
A ještě jeden dotaz, pokud bude na Note ICS co bude s tlačítky pod displejem? Bude ICS přizpůsobený aby je používal nebo byudou nevyužitá a na displeji bude černý pruh se soft.tlačítky - nevíte někdo jak to bude?
teď mám Dell Streaka, ale pokukuju po Galaxy Note - je lehčí a displej vypadá taky OK. Někteří zde taky přešli ze Streaka - jste spokojení? Pak bych měl ještě dotaz kde aktuálně koupit Note, můžete doporučit nějakého prodejce s dobrou cenou a zákaznickou spokojeností (nejlépe Praha a okolí)?
A ještě jeden dotaz, Sunnysoft prodává s origo pouzdrem, ale nikde jsem nenašel fotky jak to pouzdro vypadá otevřený, ze zadu a z boku, materiál je prý jakási "kůže" - máte ho někdo? Mohl by jste popsat svou spokojenost s ním apod.?
A ještě jeden dotaz, pokud bude na Note ICS co bude s tlačítky pod displejem? Bude ICS přizpůsobený aby je používal nebo byudou nevyužitá a na displeji bude černý pruh se soft.tlačítky - nevíte někdo jak to bude?
-
Polteregeist
- nováček

- Zařízení: Nexus One, iPhone 1G
můžu se zeptat jestli s RockPlayerem nebo MX video plyerem jde přehrát 1080p video H264 i s českými titulky v externím souboru ? jdou tam hry + hry na Tegru 2 a Tegru 3 ? jde tam GTA III, nyní čerstvě vydané ?
Já bych šel asi do Vodafone. To pouzdro je ze zadu a z boku já normální zadní kryt. Mrkni na youtube. Tlačítka určitě zůstanou funkční, o to se neboj. Stejně nedostaneme čistý ICS.Solverino wrote:Zdravím všechny zde,
2 Blesk : Ve Vodafonu pouzdro nemaj, telefon jsem viděl, ale pouzdro zatím nikde ne.
Má ho tady někdo - to pouzdro? Předpokládám, že ho lze použít i jako stojánek a taky podle dírky na mluvítko, lze asi telefonovat i s překlopeným pouzdrem a "ušetřit" tak displej Nota od opatlání ušima
Materiál je opravdová kůže něčím vystužená? Pouzdro kryje celé tělo telefonu?
Má ho tady někdo - to pouzdro? Předpokládám, že ho lze použít i jako stojánek a taky podle dírky na mluvítko, lze asi telefonovat i s překlopeným pouzdrem a "ušetřit" tak displej Nota od opatlání ušima
-
Pipa
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 4
Tohle origo pouzdro mám. Primárně není určeno k použití jako stojánek ale pokud to nebudeš stavět na moc hladkou podložku tak se to dá i tak využít. Jinak pouzdro je zhotovené tak, že nahrazuje původní zadní kryt telefonu. je to v podstatě nový zadní kryt s integrovanou přední krycí plochou. jestli je to kůže nebo koženka nedokážu říci. V každém případě krycí část je ztužená takže dobře chrání display.
Ano dírka ve vrchní části je pro reproduktor a normálně s ním hovořím v zavřeném stavu - v otevřeném buď přeložit pouzdro na spodní lív nebo vypadat jak exot :d
Ano dírka ve vrchní části je pro reproduktor a normálně s ním hovořím v zavřeném stavu - v otevřeném buď přeložit pouzdro na spodní lív nebo vypadat jak exot :d
-
Pipa
- smartguru

jeste doplneni o fotecky
Pánové a co poškrábání displeje? Už něco pozorujete ? Já i přes velice šetrné zacházení shledávám dvě micro rýhy.
-
Pipa
- smartguru

vzhledem k pouzivanemu pouzdru kdy je foun v podstate porad prikrytej tak nic
-
Bobanovicz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Re: Samsung Galaxy Note - zkušenosti, postřehy...
Mám taky malou rýhu viditelnou pod určitým úhlem i přes to, že od začátku mám telefon v pouzdru. A ještě je z větší části v neaktivní oblasti displeje.
od Bobanovicz » čtv led 19, 2012 13:18
Mám taky malou rýhu viditelnou pod určitým úhlem i přes to, že od začátku mám telefon v pouzdru. A ještě je z větší části v neaktivní oblasti displeje.
Přesně tak, taky nosím v pouzdře a jsou tam dvě micro rýhy viditelné jen pod určitým úhlem a musí se na ně člověk fakt zaměřit. V rohu tel jsem jsem zkoušel mincí udělat rýhu a nic, tak mi to nějak hlava nebere
Až to bude hodně poškrábané, tak tam dám kvalitní fólii nebo koupím nový d. (nyní 5160Kč na ptmobil.cz)
Přesně tak, taky nosím v pouzdře a jsou tam dvě micro rýhy viditelné jen pod určitým úhlem a musí se na ně člověk fakt zaměřit. V rohu tel jsem jsem zkoušel mincí udělat rýhu a nic, tak mi to nějak hlava nebere
Až to bude hodně poškrábané, tak tam dám kvalitní fólii nebo koupím nový d. (nyní 5160Kč na ptmobil.cz)
dle mejch zkusenosti je noseni takovejhle krytu na displey horsi jak noseni bez nej, v kapse vetsina necistot je zapadana nekde dole v rohu kapsy a tam to nic neposkrave ale jak se to dostane mezi kryt a displey a zacne se to o sebe soupat pri chuzi tak je vymalovano
Pomalu tomu začínám taky věřit....kámoš nosí SII doslova v monterkách a na skle nic není...
Díky Pipovi za fotky pouzdra/krytu - ještě se zeptám - z vnitřní strany, která doléhá na displej je něco jako semiš nebo nějaká látka?
K displeji bych měl i globání otázku na šťastné majitele - u Dell Streaku mě strašně vadí jak se displej pořád zapatlává, jak je to u Notu, je opravdu silně cítit pozitivní vliv oleofobní úpravy na displeji = tedy zapatlává se mnohem méně?
K displeji bych měl i globání otázku na šťastné majitele - u Dell Streaku mě strašně vadí jak se displej pořád zapatlává, jak je to u Notu, je opravdu silně cítit pozitivní vliv oleofobní úpravy na displeji = tedy zapatlává se mnohem méně?
-
nandro
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy NOTE 3,NOTE 10.1 a Samsung ATIV PC.
Na telefonu zatím žádná rýha. Nošen v kapse a ledvince pouze se silikonovým krytem zadní strany.
-
Pipa
- smartguru

jo je tam cosi takového jako semiš, jinak lcs se nějak výrazně nezapatlává, ale to jsem nepociťoval ani u Streaka, u toho jsem měl zase aplikovanou folii
-
Bobanovicz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Zapatlává se méně. Toho jsem si všiml hned po přechodu ze Streaka aniž bych věděl, že je na displeji nějaká úprava.Solverino wrote: K displeji bych měl i globání otázku na šťastné majitele - u Dell Streaku mě strašně vadí jak se displej pořád zapatlává, jak je to u Notu, je opravdu silně cítit pozitivní vliv oleofobní úpravy na displeji = tedy zapatlává se mnohem méně?
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Dneska jsem se s ním mazlil, je to fakt krásný kousek, ale když si uvědomím, kde ho bude nosit v létě
. Bohužel už od Streaka vím, že je na mě moc velký.
Co ledvinka,já jí nosím pořád v létě i v zimě a naprostá spokojenost.Nebo pak krosnu 
A co třeba běžecké pouzdro? Na ebay za stovku to samé pouzdro na opasek....