Samsung Galaxy Note - zkušenosti, postřehy...

Diskuze o tabletofonech modelové řady Galaxy Note (5, 4, 3, II…)
smolpachol
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Note 3

Post by smolpachol »

Cca čtyři hodiny hraní a jsem unešen
:-)
Solverino
nováček
nováček
Zařízení: Dell Streak

Post by Solverino »

Zdravím všechny zde,
teď mám Dell Streaka, ale pokukuju po Galaxy Note - je lehčí a displej vypadá taky OK. Někteří zde taky přešli ze Streaka - jste spokojení? Pak bych měl ještě dotaz kde aktuálně koupit Note, můžete doporučit nějakého prodejce s dobrou cenou a zákaznickou spokojeností (nejlépe Praha a okolí)?
A ještě jeden dotaz, Sunnysoft prodává s origo pouzdrem, ale nikde jsem nenašel fotky jak to pouzdro vypadá otevřený, ze zadu a z boku, materiál je prý jakási "kůže" - máte ho někdo? Mohl by jste popsat svou spokojenost s ním apod.?
A ještě jeden dotaz, pokud bude na Note ICS co bude s tlačítky pod displejem? Bude ICS přizpůsobený aby je používal nebo byudou nevyužitá a na displeji bude černý pruh se soft.tlačítky - nevíte někdo jak to bude?
Polteregeist
nováček
nováček
Zařízení: Nexus One, iPhone 1G

Post by Polteregeist »

můžu se zeptat jestli s RockPlayerem nebo MX video plyerem jde přehrát 1080p video H264 i s českými titulky v externím souboru ? jdou tam hry + hry na Tegru 2 a Tegru 3 ? jde tam GTA III, nyní čerstvě vydané ?
Blesk90
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Note

Post by Blesk90 »

Solverino wrote:Zdravím všechny zde,
teď mám Dell Streaka, ale pokukuju po Galaxy Note - je lehčí a displej vypadá taky OK. Někteří zde taky přešli ze Streaka - jste spokojení? Pak bych měl ještě dotaz kde aktuálně koupit Note, můžete doporučit nějakého prodejce s dobrou cenou a zákaznickou spokojeností (nejlépe Praha a okolí)?
A ještě jeden dotaz, Sunnysoft prodává s origo pouzdrem, ale nikde jsem nenašel fotky jak to pouzdro vypadá otevřený, ze zadu a z boku, materiál je prý jakási "kůže" - máte ho někdo? Mohl by jste popsat svou spokojenost s ním apod.?
A ještě jeden dotaz, pokud bude na Note ICS co bude s tlačítky pod displejem? Bude ICS přizpůsobený aby je používal nebo byudou nevyužitá a na displeji bude černý pruh se soft.tlačítky - nevíte někdo jak to bude?
Já bych šel asi do Vodafone. To pouzdro je ze zadu a z boku já normální zadní kryt. Mrkni na youtube. Tlačítka určitě zůstanou funkční, o to se neboj. Stejně nedostaneme čistý ICS.
Solverino
nováček
nováček

Post by Solverino »

2 Blesk : Ve Vodafonu pouzdro nemaj, telefon jsem viděl, ale pouzdro zatím nikde ne.

Má ho tady někdo - to pouzdro? Předpokládám, že ho lze použít i jako stojánek a taky podle dírky na mluvítko, lze asi telefonovat i s překlopeným pouzdrem a "ušetřit" tak displej Nota od opatlání ušima :) Materiál je opravdová kůže něčím vystužená? Pouzdro kryje celé tělo telefonu?
Pipa
smartguru
smartguru
Zařízení: Samsung Galaxy Note 4

Post by Pipa »

Tohle origo pouzdro mám. Primárně není určeno k použití jako stojánek ale pokud to nebudeš stavět na moc hladkou podložku tak se to dá i tak využít. Jinak pouzdro je zhotovené tak, že nahrazuje původní zadní kryt telefonu. je to v podstatě nový zadní kryt s integrovanou přední krycí plochou. jestli je to kůže nebo koženka nedokážu říci. V každém případě krycí část je ztužená takže dobře chrání display.
Ano dírka ve vrchní části je pro reproduktor a normálně s ním hovořím v zavřeném stavu - v otevřeném buď přeložit pouzdro na spodní lív nebo vypadat jak exot :d
Pipa
smartguru
smartguru

Post by Pipa »

jeste doplneni o fotecky
Attachments
p3.jpg
pouzdro + original kryt
(81.55 KiB) Downloaded 201 times
p4.jpg
pouzdro + original kryt - druha strana
(76.15 KiB) Downloaded 201 times
Blesk90
přispěvatel
přispěvatel

Post by Blesk90 »

Pánové a co poškrábání displeje? Už něco pozorujete ? Já i přes velice šetrné zacházení shledávám dvě micro rýhy.
Pipa
smartguru
smartguru

Post by Pipa »

vzhledem k pouzivanemu pouzdru kdy je foun v podstate porad prikrytej tak nic
Bobanovicz
smartguru
smartguru

Re: Samsung Galaxy Note - zkušenosti, postřehy...

Post by Bobanovicz »

Mám taky malou rýhu viditelnou pod určitým úhlem i přes to, že od začátku mám telefon v pouzdru. A ještě je z větší části v neaktivní oblasti displeje.
Blesk90
přispěvatel
přispěvatel

Post by Blesk90 »

od Bobanovicz » čtv led 19, 2012 13:18

Mám taky malou rýhu viditelnou pod určitým úhlem i přes to, že od začátku mám telefon v pouzdru. A ještě je z větší části v neaktivní oblasti displeje.

Přesně tak, taky nosím v pouzdře a jsou tam dvě micro rýhy viditelné jen pod určitým úhlem a musí se na ně člověk fakt zaměřit. V rohu tel jsem jsem zkoušel mincí udělat rýhu a nic, tak mi to nějak hlava nebere :-D
Až to bude hodně poškrábané, tak tam dám kvalitní fólii nebo koupím nový d. (nyní 5160Kč na ptmobil.cz)
neilz
nováček
nováček
Zařízení: SG Note

Post by neilz »

dle mejch zkusenosti je noseni takovejhle krytu na displey horsi jak noseni bez nej, v kapse vetsina necistot je zapadana nekde dole v rohu kapsy a tam to nic neposkrave ale jak se to dostane mezi kryt a displey a zacne se to o sebe soupat pri chuzi tak je vymalovano
Blesk90
přispěvatel
přispěvatel

Post by Blesk90 »

Pomalu tomu začínám taky věřit....kámoš nosí SII doslova v monterkách a na skle nic není...
Solverino
nováček
nováček

Post by Solverino »

Díky Pipovi za fotky pouzdra/krytu - ještě se zeptám - z vnitřní strany, která doléhá na displej je něco jako semiš nebo nějaká látka?

K displeji bych měl i globání otázku na šťastné majitele - u Dell Streaku mě strašně vadí jak se displej pořád zapatlává, jak je to u Notu, je opravdu silně cítit pozitivní vliv oleofobní úpravy na displeji = tedy zapatlává se mnohem méně?
nandro
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Galaxy NOTE 3,NOTE 10.1 a Samsung ATIV PC.

Post by nandro »

Na telefonu zatím žádná rýha. Nošen v kapse a ledvince pouze se silikonovým krytem zadní strany.
Pipa
smartguru
smartguru

Post by Pipa »

jo je tam cosi takového jako semiš, jinak lcs se nějak výrazně nezapatlává, ale to jsem nepociťoval ani u Streaka, u toho jsem měl zase aplikovanou folii
Bobanovicz
smartguru
smartguru

Post by Bobanovicz »

Solverino wrote: K displeji bych měl i globání otázku na šťastné majitele - u Dell Streaku mě strašně vadí jak se displej pořád zapatlává, jak je to u Notu, je opravdu silně cítit pozitivní vliv oleofobní úpravy na displeji = tedy zapatlává se mnohem méně?
Zapatlává se méně. Toho jsem si všiml hned po přechodu ze Streaka aniž bych věděl, že je na displeji nějaká úprava.
mike-biker
moderátor
moderátor
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey

Post by mike-biker »

Dneska jsem se s ním mazlil, je to fakt krásný kousek, ale když si uvědomím, kde ho bude nosit v létě :-( . Bohužel už od Streaka vím, že je na mě moc velký.
Balrog
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone :)

Post by Balrog »

Co ledvinka,já jí nosím pořád v létě i v zimě a naprostá spokojenost.Nebo pak krosnu :-)
Blesk90
přispěvatel
přispěvatel

Post by Blesk90 »

A co třeba běžecké pouzdro? Na ebay za stovku to samé pouzdro na opasek....
Post Reply

Return to “Samsung Galaxy Note”