Zakazání notifikace SMS

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Post Reply
Marek
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Omnia 7

Zakazání notifikace SMS

Post by Marek »

Lze zakázat notifikaci příchozí SMS v horním pruhu? Ideální chování by bylo takové, že by se pouze zvýšil počet zpráv na dlaždici zprávy bez toho, aby se na displeji zobrazil její náhled.
karelchadim
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: P9 lite|P8 lite|Lumia 830|HTC 8x|LG Optimus 7

Zakazání notifikace SMS

Post by karelchadim »

o takovém nastavení nevím, ale jednoduchým odšoupnutím notifikace do prava se jí okamžitě zbavím a zůstává na livetile jako nepřečtená, nebo stačí chvilku počkat a notifikace zmizne sama
pinhead
smartguru
smartguru
Zařízení: LG G3 32GB

Zakazání notifikace SMS

Post by pinhead »

Škoda,taky nechci aby mi to lítalo po displeji.
Marek
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Omnia 7

Zakazání notifikace SMS

Post by Marek »

Toto a tlačítko Hledat jsou z mého pohledu jediné 2 zásadní nedostatky systému. Jinak je super. Snad kdyby tlačítko Hledat šlo nastavit na prohledávání telefonu (jako je to na iPhone), tak by se to ještě dalo....
karelchadim
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: P9 lite|P8 lite|Lumia 830|HTC 8x|LG Optimus 7

Zakazání notifikace SMS

Post by karelchadim »

Hledat není úplně k zahození, pokud mám nastavené všechno na CZ tak je to problém poněvadž to otevírá jenom webovou stránku Bingu, když si ale na vyhledávání nastavím jiný region tak se otevře stránka kde mohu jednak vyhledávat přes Bing ale mám i na výběr skenování textu/QR; local scout, mělo by být i dostupné rozeznávání hudby poslechem (to mi nejde asi protože mám české live-id).
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Zakazání notifikace SMS

Post by mimonaut »

Marek wrote:Toto a tlačítko Hledat jsou z mého pohledu jediné 2 zásadní nedostatky systému. Jinak je super. Snad kdyby tlačítko Hledat šlo nastavit na prohledávání telefonu (jako je to na iPhone), tak by se to ještě dalo....
tohle měli v MS na todo listu a možná, že hledání v systému bude už v následující tango aktualizaci. Každopádně se na tom prý pracuje.
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”