Zakazání notifikace SMS
Zakazání notifikace SMS
Lze zakázat notifikaci příchozí SMS v horním pruhu? Ideální chování by bylo takové, že by se pouze zvýšil počet zpráv na dlaždici zprávy bez toho, aby se na displeji zobrazil její náhled.
-
karelchadim
- stálý přispěvatel

- Zařízení: P9 lite|P8 lite|Lumia 830|HTC 8x|LG Optimus 7
Zakazání notifikace SMS
o takovém nastavení nevím, ale jednoduchým odšoupnutím notifikace do prava se jí okamžitě zbavím a zůstává na livetile jako nepřečtená, nebo stačí chvilku počkat a notifikace zmizne sama
Zakazání notifikace SMS
Škoda,taky nechci aby mi to lítalo po displeji.
Zakazání notifikace SMS
Toto a tlačítko Hledat jsou z mého pohledu jediné 2 zásadní nedostatky systému. Jinak je super. Snad kdyby tlačítko Hledat šlo nastavit na prohledávání telefonu (jako je to na iPhone), tak by se to ještě dalo....
-
karelchadim
- stálý přispěvatel

- Zařízení: P9 lite|P8 lite|Lumia 830|HTC 8x|LG Optimus 7
Zakazání notifikace SMS
Hledat není úplně k zahození, pokud mám nastavené všechno na CZ tak je to problém poněvadž to otevírá jenom webovou stránku Bingu, když si ale na vyhledávání nastavím jiný region tak se otevře stránka kde mohu jednak vyhledávat přes Bing ale mám i na výběr skenování textu/QR; local scout, mělo by být i dostupné rozeznávání hudby poslechem (to mi nejde asi protože mám české live-id).
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Zakazání notifikace SMS
tohle měli v MS na todo listu a možná, že hledání v systému bude už v následující tango aktualizaci. Každopádně se na tom prý pracuje.Marek wrote:Toto a tlačítko Hledat jsou z mého pohledu jediné 2 zásadní nedostatky systému. Jinak je super. Snad kdyby tlačítko Hledat šlo nastavit na prohledávání telefonu (jako je to na iPhone), tak by se to ještě dalo....