Windows Phone 7 - Otázky a odpovědi: Všeobecná diskuze
- Robert Varga
- smartguru

- Zařízení: HTC Titan
Taky mám spíš zkušenost že jakmile jsem připojen do PC, tak využívám jeho připojení...
-
Flynn
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
Díky za tip, ale už mi bylo a navíc čtena ta cifra pozpátku.jruasek wrote:Jestli ti je míň jak 26 let tak za ten samej internet můžeš platit cca 90 Kč...

Tak se dnes graf FUP aktualizoval, ale nic jiného se nezměnilo, pořád net nefunguje..Obnovení balíčku: 01.01.2012 ( za -1 dny ) 
-
chmeldas
- smartguru

- Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"
Zkus reset. Případně přenastavení dat v telefonu.
Tak sem editoval APN, kde nic vyplněné nebylo, restartoval telefon a už to zase šlape. Díky.
- Cheetah007
- smartmaniak

- Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB
Takova vec,vsimli jste si ze pokud se prvne neprihlasite k Windows Live ID uctu (typicky po hard resetu) nemate pristup ke kontaktum na SIM karte a ani z "lide" nejdou importovat,policko je zasedle.
Nechci se mylit ale u prvni verze Win 7 u HD7 ma v ROM oznaceni OS7004 to snad jeste slo....nebo si to pletu s prvni verzi na omnii 7 kterou jsem kratce pred stavajicim telefonem mel.
Jakmile se pred lide prihlasite objevi se nahore synchronizuji a po par vterinach se kontakty zobrazi.
EDIT:
Ted jsem se na to dival jeste jednou a nejak tomu prestavam rozumet uplne..
Ani po prihlaseni se importovat ze SIM neda,zato kontakty se zobrazi,ale kdyz se podivam do nastaveni/filtr kontakty je tan jen volba Windows Live.
Co to znamena? a) bud se pri prvnim spusteni WP jeste s omnii kontakty prenesly na win live ucet o cemz nevim
b) po prihlaseni se stahly ze sim karty a znova to nelze ani si zvolit zobrazeni jen sim karta.
Nechci se mylit ale u prvni verze Win 7 u HD7 ma v ROM oznaceni OS7004 to snad jeste slo....nebo si to pletu s prvni verzi na omnii 7 kterou jsem kratce pred stavajicim telefonem mel.
Jakmile se pred lide prihlasite objevi se nahore synchronizuji a po par vterinach se kontakty zobrazi.
EDIT:
Ted jsem se na to dival jeste jednou a nejak tomu prestavam rozumet uplne..
Ani po prihlaseni se importovat ze SIM neda,zato kontakty se zobrazi,ale kdyz se podivam do nastaveni/filtr kontakty je tan jen volba Windows Live.
Co to znamena? a) bud se pri prvnim spusteni WP jeste s omnii kontakty prenesly na win live ucet o cemz nevim
b) po prihlaseni se stahly ze sim karty a znova to nelze ani si zvolit zobrazeni jen sim karta.
-
Manek49
- smartguru

- Zařízení: iPhone 5C
RE: Windows Phone 7 - Otázky a odpovědi: Všeobecná diskuze
Zdravim, nedavno jsem si na FB menil hlavni prihlasovaci mail a od te doby jsem mel v kalendari zdvojene narozeniny od kontaktu ktere mam jen na FB, tak jsem zkusil na hotmailu odebrat ucet z FB a znovu ho pridat, no a od te doby je mam dokonce ztrojene
Nevite nekdo co s tim? Uz jsem prolez vsechna nastaveni jak telefonu, FB i hotmailu a nic me uz nenapada
- Cheetah007
- smartmaniak

- Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB
Doplněno k příspěvku zde: http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 11#p238511" onclick="window.open(this.href);return false;
Správně je za a) díval jsem se přes netbook do svého live id profilu a kontakty tam jsou,záhadou ale zůstává proč je nelze importovat přímo ze sim karty,prokazatelně na ní jsou vyzkoušeno v firemní nokii c1-01
Znamenalo by to že bez připojení k síti a live id profilu si z telefonui ani nezavolám na kontakty co jsou v paměti SIMkarty? tohle se týká manga,jak jsem psal dříve,když jsem krátce používal omnii 7 tak po prvním spuštění kdy ještě kontakty na live id nebyly mi je to dovolilo z sim importovat.
EDIT:
Chvilka hledání a je vyřešeno http://www.microsoft.com/windowsphone/c ... phone.aspx" onclick="window.open(this.href);return false; je to tak jak jsem si myslel a nemá cenu se s tím dále zabývat podle toho co je napsáno v poznámce je tlačítko importu zašedlé proto že buďjiž import probíhá a nebo kontakty na simce nejsou...v mém případě je obojí nepravdivé.
Další info k přenosu kontaktů je i zde: http://www.microsoft.com/windowsphone/c ... phone.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Na windowsphone lze nalézt prakticky cokoliv,jen se to musí umět a pro mě je pohodlnější se nechat nasměrovat googlem na který již "pár" let nedám dopustit.
Správně je za a) díval jsem se přes netbook do svého live id profilu a kontakty tam jsou,záhadou ale zůstává proč je nelze importovat přímo ze sim karty,prokazatelně na ní jsou vyzkoušeno v firemní nokii c1-01
Znamenalo by to že bez připojení k síti a live id profilu si z telefonui ani nezavolám na kontakty co jsou v paměti SIMkarty? tohle se týká manga,jak jsem psal dříve,když jsem krátce používal omnii 7 tak po prvním spuštění kdy ještě kontakty na live id nebyly mi je to dovolilo z sim importovat.
EDIT:
Chvilka hledání a je vyřešeno http://www.microsoft.com/windowsphone/c ... phone.aspx" onclick="window.open(this.href);return false; je to tak jak jsem si myslel a nemá cenu se s tím dále zabývat podle toho co je napsáno v poznámce je tlačítko importu zašedlé proto že buďjiž import probíhá a nebo kontakty na simce nejsou...v mém případě je obojí nepravdivé.
Další info k přenosu kontaktů je i zde: http://www.microsoft.com/windowsphone/c ... phone.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Na windowsphone lze nalézt prakticky cokoliv,jen se to musí umět a pro mě je pohodlnější se nechat nasměrovat googlem na který již "pár" let nedám dopustit.
-
VNavrátil
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Nexus
Nemáte někdo zkušenosti s mazáním fotek z mobilu pomocí Zune? Mám tu hodně fotek a chci se jich zbavit, na mobilu bych to musel dělat po jedný, tak jsem doufal že v Zune je půjde smazat hromadně. Jenže je nejde ani hromadně označit. Je nějaký způsob jak je mazat pohromadě nebo budu muset mazat po jednom a nadávat u toho na Microsoft?:)
-
Martin Suchan
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 925
v samotnem Zune muzes sravovat fotky v mobilu a mazat ve velkem, dej collections a tam pictures, nebo tak neco
-
VNavrátil
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Nexus
Aha už to vidím, díky moc:)
Před vánoci jsem narazil na zajímavej problém, v kamošově restošce se najednou ztratila wifi, v notebooku ale šla, skryté SSID síť neměla. Dál jsem to neřešil. V pátek ale z ničeho nic zmizela i wifina v kanclu, jejíž jsem správcem a vím, že sem s routrem nic nedělal. Takže jsem začal pátrat a přišel jsem na to, že pokud wifi vysílá na jiném kanálu než kanálu 1, tak telefon wifi síť prostě nevidí. Takže všem co mají problém s wifi routre doporučuju růčo navolit kanál 1, případně vyzkoušet, kterej kanál funguje.
Zřejmě je to problém jen některých routerů, páč doma jedu vpoho na kanálu 7. Kanclovskej router je Zyxel P-600 - mrška od O2.
/pokud tu píšu známou věc, pak se omlouvám, cítil jsem povinnost to sem napsat, jelikož jsem se to nikde nedočetl
Zřejmě je to problém jen některých routerů, páč doma jedu vpoho na kanálu 7. Kanclovskej router je Zyxel P-600 - mrška od O2.
/pokud tu píšu známou věc, pak se omlouvám, cítil jsem povinnost to sem napsat, jelikož jsem se to nikde nedočetl
Já mám jinej problém s WiFi. Všechny sice vidí, ale na některých mi načítá pomalu, timeoutuje atp. Přitom na notebooku běží skvěle. Nejde o žádnou supersíť, běžný domácí dlink s wpa2.
Nevite proc nezmizi v Office Locations SkyDrive slozka, kterou jsem smazal ve webovem rozhrani SkyDrive, ale v Office Locations SkyDrive je stale videt a pri nacitani Office Locations SkyDrive to hlasi chybu "Something´s wrong.."
-
Vlasta W.
- smartstar

- Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
Nesmazals tu složku, kam Office synchronizuje dokumenty?
Ne tu puvodni slozku co vytvoril skydrive tam mam, ale ted uz tam mam i dalsi 3 slozky, ktere jsem jen vytvoril otevrel v telefonu a smazal
ale v telefunu jsou stale videt
//Tak pomohlo Reset Office, ale zase musim vsechno nahrat do telefonu
//Tak pomohlo Reset Office, ale zase musim vsechno nahrat do telefonu
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Accelerometer Disabler
Pro všechny ty, kterým vadí rotace displeje, kdyz třeba leží na posteli a neco čtou,je tu homebrew aplikace pro jeji vypnutí.
Funguje zatím jen na LG a Samsung telefonech a je potřeba kromě Chevronu i interpunlock.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4mLtmNb8f-E[/youtube]
Zdroj
http://wmpoweruser.com/accelerometer-di ... -homebrew/" onclick="window.open(this.href);return false;
Pro všechny ty, kterým vadí rotace displeje, kdyz třeba leží na posteli a neco čtou,je tu homebrew aplikace pro jeji vypnutí.
Funguje zatím jen na LG a Samsung telefonech a je potřeba kromě Chevronu i interpunlock.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4mLtmNb8f-E[/youtube]
Zdroj
http://wmpoweruser.com/accelerometer-di ... -homebrew/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Tohle by měl MS začlenit v základu, poměrně důležitá funkce.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
To rozhodne,jsou to takove drobnosti,ale dulezite.
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Podle mě nic složitého pro MS vytvořit
ještě tam jsou chybičky co by bylo třeba vylepšit.
Další čeho jsem si všiml, že je poměrně na nic, třeba když chcete z příchozí sms nebo messager zprávy vytáhnout kousek, nelze tam označovat, je nutné zkopírovat celý text zprávy a pak si ho editovat, poměrně škoda.
Další čeho jsem si všiml, že je poměrně na nic, třeba když chcete z příchozí sms nebo messager zprávy vytáhnout kousek, nelze tam označovat, je nutné zkopírovat celý text zprávy a pak si ho editovat, poměrně škoda.