Windows Phone 7 - Otázky a odpovědi: Všeobecná diskuze

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Robert Varga
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC Titan

Post by Robert Varga »

Taky mám spíš zkušenost že jakmile jsem připojen do PC, tak využívám jeho připojení...
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

Post by Flynn »

jruasek wrote:Jestli ti je míň jak 26 let tak za ten samej internet můžeš platit cca 90 Kč...
Díky za tip, ale už mi bylo a navíc čtena ta cifra pozpátku. Image
jruasek
nováček
nováček
Zařízení: Omnia 7

Post by jruasek »

Tak se dnes graf FUP aktualizoval, ale nic jiného se nezměnilo, pořád net nefunguje..Obnovení balíčku: 01.01.2012 ( za -1 dny ) :-(
chmeldas
smartguru
smartguru
Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"

Post by chmeldas »

Zkus reset. Případně přenastavení dat v telefonu.
jruasek
nováček
nováček

Post by jruasek »

Tak sem editoval APN, kde nic vyplněné nebylo, restartoval telefon a už to zase šlape. Díky.
Cheetah007
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB

Post by Cheetah007 »

Takova vec,vsimli jste si ze pokud se prvne neprihlasite k Windows Live ID uctu (typicky po hard resetu) nemate pristup ke kontaktum na SIM karte a ani z "lide" nejdou importovat,policko je zasedle.
Nechci se mylit ale u prvni verze Win 7 u HD7 ma v ROM oznaceni OS7004 to snad jeste slo....nebo si to pletu s prvni verzi na omnii 7 kterou jsem kratce pred stavajicim telefonem mel.
Jakmile se pred lide prihlasite objevi se nahore synchronizuji a po par vterinach se kontakty zobrazi.

EDIT:
Ted jsem se na to dival jeste jednou a nejak tomu prestavam rozumet uplne..
Ani po prihlaseni se importovat ze SIM neda,zato kontakty se zobrazi,ale kdyz se podivam do nastaveni/filtr kontakty je tan jen volba Windows Live.
Co to znamena? a) bud se pri prvnim spusteni WP jeste s omnii kontakty prenesly na win live ucet o cemz nevim
b) po prihlaseni se stahly ze sim karty a znova to nelze ani si zvolit zobrazeni jen sim karta.
Manek49
smartguru
smartguru
Zařízení: iPhone 5C

RE: Windows Phone 7 - Otázky a odpovědi: Všeobecná diskuze

Post by Manek49 »

Zdravim, nedavno jsem si na FB menil hlavni prihlasovaci mail a od te doby jsem mel v kalendari zdvojene narozeniny od kontaktu ktere mam jen na FB, tak jsem zkusil na hotmailu odebrat ucet z FB a znovu ho pridat, no a od te doby je mam dokonce ztrojene :-D Nevite nekdo co s tim? Uz jsem prolez vsechna nastaveni jak telefonu, FB i hotmailu a nic me uz nenapada
Cheetah007
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB

Post by Cheetah007 »

Doplněno k příspěvku zde: http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 11#p238511" onclick="window.open(this.href);return false;

Správně je za a) díval jsem se přes netbook do svého live id profilu a kontakty tam jsou,záhadou ale zůstává proč je nelze importovat přímo ze sim karty,prokazatelně na ní jsou vyzkoušeno v firemní nokii c1-01
Znamenalo by to že bez připojení k síti a live id profilu si z telefonui ani nezavolám na kontakty co jsou v paměti SIMkarty? tohle se týká manga,jak jsem psal dříve,když jsem krátce používal omnii 7 tak po prvním spuštění kdy ještě kontakty na live id nebyly mi je to dovolilo z sim importovat.

EDIT:
Chvilka hledání a je vyřešeno http://www.microsoft.com/windowsphone/c ... phone.aspx" onclick="window.open(this.href);return false; je to tak jak jsem si myslel a nemá cenu se s tím dále zabývat podle toho co je napsáno v poznámce je tlačítko importu zašedlé proto že buďjiž import probíhá a nebo kontakty na simce nejsou...v mém případě je obojí nepravdivé.
Další info k přenosu kontaktů je i zde: http://www.microsoft.com/windowsphone/c ... phone.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Na windowsphone lze nalézt prakticky cokoliv,jen se to musí umět a pro mě je pohodlnější se nechat nasměrovat googlem na který již "pár" let nedám dopustit.
VNavrátil
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Nexus

Post by VNavrátil »

Nemáte někdo zkušenosti s mazáním fotek z mobilu pomocí Zune? Mám tu hodně fotek a chci se jich zbavit, na mobilu bych to musel dělat po jedný, tak jsem doufal že v Zune je půjde smazat hromadně. Jenže je nejde ani hromadně označit. Je nějaký způsob jak je mazat pohromadě nebo budu muset mazat po jednom a nadávat u toho na Microsoft?:)
Martin Suchan
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 925

Post by Martin Suchan »

v samotnem Zune muzes sravovat fotky v mobilu a mazat ve velkem, dej collections a tam pictures, nebo tak neco
VNavrátil
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Nexus

Post by VNavrátil »

Aha už to vidím, díky moc:)
nofu
smartguru
smartguru
Zařízení: Dell Venue Pro

Post by nofu »

Před vánoci jsem narazil na zajímavej problém, v kamošově restošce se najednou ztratila wifi, v notebooku ale šla, skryté SSID síť neměla. Dál jsem to neřešil. V pátek ale z ničeho nic zmizela i wifina v kanclu, jejíž jsem správcem a vím, že sem s routrem nic nedělal. Takže jsem začal pátrat a přišel jsem na to, že pokud wifi vysílá na jiném kanálu než kanálu 1, tak telefon wifi síť prostě nevidí. Takže všem co mají problém s wifi routre doporučuju růčo navolit kanál 1, případně vyzkoušet, kterej kanál funguje.

Zřejmě je to problém jen některých routerů, páč doma jedu vpoho na kanálu 7. Kanclovskej router je Zyxel P-600 - mrška od O2.

/pokud tu píšu známou věc, pak se omlouvám, cítil jsem povinnost to sem napsat, jelikož jsem se to nikde nedočetl
dwbmb
smartstar
smartstar
Zařízení: Lumia 820, 930

Post by dwbmb »

Já mám jinej problém s WiFi. Všechny sice vidí, ale na některých mi načítá pomalu, timeoutuje atp. Přitom na notebooku běží skvěle. Nejde o žádnou supersíť, běžný domácí dlink s wpa2.
imaxik
přispěvatel
přispěvatel

Post by imaxik »

Nevite proc nezmizi v Office Locations SkyDrive slozka, kterou jsem smazal ve webovem rozhrani SkyDrive, ale v Office Locations SkyDrive je stale videt a pri nacitani Office Locations SkyDrive to hlasi chybu "Something´s wrong.."
Vlasta W.
smartstar
smartstar
Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720

Post by Vlasta W. »

Nesmazals tu složku, kam Office synchronizuje dokumenty?
imaxik
přispěvatel
přispěvatel

Post by imaxik »

Ne tu puvodni slozku co vytvoril skydrive tam mam, ale ted uz tam mam i dalsi 3 slozky, ktere jsem jen vytvoril otevrel v telefonu a smazal :x ale v telefunu jsou stale videt

//Tak pomohlo Reset Office, ale zase musim vsechno nahrat do telefonu :-(
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Accelerometer Disabler

Pro všechny ty, kterým vadí rotace displeje, kdyz třeba leží na posteli a neco čtou,je tu homebrew aplikace pro jeji vypnutí.
Funguje zatím jen na LG a Samsung telefonech a je potřeba kromě Chevronu i interpunlock.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4mLtmNb8f-E[/youtube]

Zdroj

http://wmpoweruser.com/accelerometer-di ... -homebrew/" onclick="window.open(this.href);return false;
Daniel Fibikar
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Microsoft Lumia 950

Post by Daniel Fibikar »

Tohle by měl MS začlenit v základu, poměrně důležitá funkce.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

To rozhodne,jsou to takove drobnosti,ale dulezite.
Daniel Fibikar
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Microsoft Lumia 950

Post by Daniel Fibikar »

Podle mě nic složitého pro MS vytvořit :-) ještě tam jsou chybičky co by bylo třeba vylepšit.

Další čeho jsem si všiml, že je poměrně na nic, třeba když chcete z příchozí sms nebo messager zprávy vytáhnout kousek, nelze tam označovat, je nutné zkopírovat celý text zprávy a pak si ho editovat, poměrně škoda.
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”